De Waaghals map

De Waaghals

10 · 628 recensies

Frans Halsstraat 29, Amsterdam

Gesloten

De Waaghals
De Waaghals De Waaghals
De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals De Waaghals
Bekijk meer
De Waaghals

Over deze locatie

Wisselende vegetarische gerechten en biologische wijn, geserveerd in een gemoedelijke omgeving met terras.

Aan de Frans Halsstraat 29 in het gebied 'Frans Halsbuurt' in Amsterdam ligt De Waaghals. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 628 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Waaghals accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.030 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frans Halsbuurt hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De Waaghals in Amsterdam hanteert de volgende openingstijden: van maandag tot en met vrijdag kun je er terecht van 17:00 tot 23:30 voor een fijne avond uit. Let op, in het weekend wijzigen de tijden een beetje. Op zaterdag is de locatie al open vanaf 17:00, maar gaat het door tot na middernacht, dus er is geen specifieke sluitingstijd aangegeven. Dit geldt ook voor zondag, wat betekent dat het weekend perfect is voor late avonturen.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Waaghals' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Waaghals. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.