DekaMarkt Andijk map

DekaMarkt Andijk

8.4 ยท 464 recensies

Middenweg 59A, Andijk

DekaMarkt Andijk
DekaMarkt Andijk DekaMarkt Andijk
DekaMarkt Andijk DekaMarkt Andijk
DekaMarkt Andijk

Over DekaMarkt

De klantvriendelijkste supermarkt van Nederland. DekaMarkt Andijk biedt een uitgebreid en vers assortiment met al het voordeel van de markt.

Aan de Middenweg 59A in het gebied 'Andijk Centrum' in Andijk ligt DekaMarkt Andijk. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 464 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, DekaMarkt Andijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 2 locaties in Andijk waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Andijk Centrum hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Han van de Vrande
Google Maps Logo

Prima winkel, goede sortering en prijzen!

Han van de Vrande 4 weken geleden
Hans Kelder
Google Maps Logo

Goede parkeer gelegenheid. Enigszins beperkt dieet (zoutarm, zoutloos) assortiment. Bovenste rij in schappen slecht bereikbaar voor iemand kleiner dan 1.70m. Regelmatig lege plekken in de schappen. En dan bedoel ik niet de zonnebloem olie en olijfolie die nu niet leverbaar zijn. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Hans Kelder 1 maand geleden
pien keulstra
Google Maps Logo

Klein assortiment. Veel producten om net even iets anders te eten dan regulier, staan niet in de schappen. Daarmee gaat het met name om verschillende varianten van Vegan mayonaise, meer opties voor plantaardige yoghurt en wat diversere soorten fruit.

pien keulstra 2 maanden geleden
Gerhard P
Google Maps Logo

Krap, onvriendelijk personeel, zeurt als je geen slaven masker, mondluier op hebt, helaas is de lidl dicht dus ga je maar naar dekamarkt, kan deze winkel ook niet worden overgenomen?

Gerhard P 3 maanden geleden
henk snoek
Google Maps Logo

Zo niet oke

henk snoek 6 maanden geleden
Jeannette Wes
Google Maps Logo

Mooi ruime winkel

Jeannette Wes 11 maanden geleden
Willem Busch
Google Maps Logo

Je wordt er vrij vriendelijk geholpen.

Willem Busch 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #ab030b url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ab030b 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ab030b 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #890309 !important; }
DekaMarkt

Alle DekaMarkt supermarkten

De klantvriendelijkste supermarkt van Nederland. DekaMarkt biedt een uitgebreid en vers assortiment met al het voordeel van de markt.

Benieuwd naar andere DekaMarkt supermarkten in Nederland? DekaMarkt heeft in totaal 65 vestigingen waaronder deze in Andijk (Andijk Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van DekaMarkt lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle DekaMarkt supermarkten
DekaMarkt Haarlem
DekaMarkt IJmuiden
DekaMarkt World of Food IJmuiden
DekaMarkt Koog aan de Zaan
DekaMarkt Lunteren
DekaMarkt Putten
DekaMarkt Alkmaar
DekaMarkt World of Food Doetinchem
DekaMarkt Lunteren
DekaMarkt Santpoort Zuid
DekaMarkt Velserbroek
DekaMarkt Zaandam
DekaMarkt Apeldoorn
DekaMarkt Grootebroek
DekaMarkt Koog aan de Zaan
DekaMarkt Lelystad
DekaMarkt Wormer
DekaMarkt Zwaag
City Guide

Wat te doen in Andijk

Benieuwd wat je naast DekaMarkt Andijk nog meer in of rondom Andijk (Andijk Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Andijk Centrum.