DekaMarkt Grootebroek map

DekaMarkt Grootebroek

8.4 · 640 recensies

Inlaat 61, Grootebroek

DekaMarkt Grootebroek
DekaMarkt Grootebroek DekaMarkt Grootebroek
DekaMarkt Grootebroek DekaMarkt Grootebroek
DekaMarkt Grootebroek

Over DekaMarkt

De klantvriendelijkste supermarkt van Nederland. DekaMarkt Grootebroek biedt een uitgebreid en vers assortiment met al het voordeel van de markt.

Aan de Inlaat 61 in het gebied 'Oostersluis' in Grootebroek ligt DekaMarkt Grootebroek. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 640 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, DekaMarkt Grootebroek accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 2 locaties in Grootebroek waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oostersluis hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Fokje Boonstra
Google Maps Logo

Ik kom er niet meer. Nu al voor de tweede keer dat ik bij de bloemen/ tabak staa te wachten, tot een dame voor mijn klaar is en als ik aan de beurt ben komt er een ander vragen of zij geholpen kan woorden. En personeel loopt weg om die persoon eerst te helpen!! Sorry maar dat vind ik niet netjes dus voor mijn geen deka meer ik ben er klaar mee.

Fokje Boonstra 1 maand geleden
Els Jetten
Google Maps Logo

Het is er verschrikkelijk druk, er wordt niet opgelet naar elkaar toe, geen afstand houden..Alsof er totaal NIETS aan de hand is!

Els Jetten 1 jaar geleden
Simon Botenbouwer
Google Maps Logo

Ruim opgezette winkel met een zeer uitgebreid assortiment speciale biertjes, mooie groente en vleeswarenafdeling. Leuke aanbiedingen, aardig personeel en ruime parkeergelegenheid.

Simon Botenbouwer 1 jaar geleden
Jaap van Zaanen
Google Maps Logo

Met het schoonmaken van de winkelwagentjes ivm corona neemt men het hier niet zo nauw. De laatste paar keren dat ik hier ben geweest was of het papier of de vloeistof op. De keren dat er er een medewerker buiten stond, stond deze een beetje voor zich uit te staren en werden de wagentjes niet schoongemaakt. Een 'goedemorgen' kon er al helemaal niet af. Weinig goede ervaringen met de service dus. Mijn vaste supermarkt zal het nooit worden. Op naar Deen maar weer...

Jaap van Zaanen 1 jaar geleden
Lauren Visser
Google Maps Logo

Beste mensen. Jullie nieuwe bierassortiment is beter dan je van een supermarkt mag verwachten. Ik kom net uit de winkel en lach nog steeds.... Pohjala, Brouwerij Kees, 100 watt.... en dat op loopafstand. Echt waar... jullie maken mij een gelukkig man. 😍 Ik vroeg Jumbo om dit, zij scheepten mij af. Dag Jumbo 😒 Hallo DEKA!!! 🥰

Lauren Visser 1 jaar geleden
Ramona Biersteker
Google Maps Logo

Wat een k*twinkel. Ik kom met een kind van 1 jaar en heb geen muntje bij me voor een karretje. Ze hebben geen muntjes die ik gebruiken kan en moet met mijn kind op mijn arm een mandje pakken als ik geen muntje heb. Als ik aangeef dat dat geen optie is en ik dan naar een andere supermarkt ga wordt er alsnog niks geregeld. Niet klantvriendelijk!

Ramona Biersteker 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #ab030b url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ab030b 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ab030b 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #890309 !important; }
DekaMarkt

Alle DekaMarkt supermarkten

De klantvriendelijkste supermarkt van Nederland. DekaMarkt biedt een uitgebreid en vers assortiment met al het voordeel van de markt.

Benieuwd naar andere DekaMarkt supermarkten in Nederland? DekaMarkt heeft in totaal 65 vestigingen waaronder deze in Grootebroek (Oostersluis) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van DekaMarkt lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle DekaMarkt supermarkten
DekaMarkt Apeldoorn
DekaMarkt Apeldoorn
DekaMarkt Den Oever
DekaMarkt Egmond Binnen
DekaMarkt Santpoort-Noord
DekaMarkt Velsen Noord
DekaMarkt Krommenie
DekaMarkt Apeldoorn
DekaMarkt Brummen
DekaMarkt Lelystad
DekaMarkt Zaandam
DekaMarkt Zaandam
DekaMarkt Apeldoorn
DekaMarkt Beverwijk
DekaMarkt IJmuiden
DekaMarkt Putten
DekaMarkt Santpoort-Noord
DekaMarkt Velsen Noord
City Guide

Wat te doen in Grootebroek

Benieuwd wat je naast DekaMarkt Grootebroek nog meer in of rondom Grootebroek (Oostersluis) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Oostersluis.