DekaMarkt World of Food IJmuiden

DekaMarkt World of Food

De klantvriendelijkste supermarkt van Nederland. DekaMarkt World of Food biedt een uitgebreid en vers assortiment met al het voordeel van de markt.

Bij DekaMarkt World of Food gelegen aan de Zeewijkplein 1 in IJmuiden kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

DekaMarkt World of Food

Zeewijkplein 1 in IJmuiden

Betalen met creditcards bij DekaMarkt World of Food in IJmuiden

In IJmuiden aan de Zeewijkplein 1 bevindt zich DekaMarkt World of Food. Bij DekaMarkt World of Food kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Supermarkt scoort DekaMarkt World of Food een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden DekaMarkt World of Food

Voor de actuele openingstijden van DekaMarkt World of Food in IJmuiden raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of DekaMarkt World of Food nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Supermarkt

Stad

IJmuiden

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 5060
DekaMarkt World of Food IJmuiden
DekaMarkt World of Food IJmuiden
DekaMarkt World of Food IJmuiden

Reviews

Benieuwd naar de reviews van DekaMarkt World of Food?

DekaMarkt World of Food krijgt een beoordeling van 8.2/10 gebasseerd op 754 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vervelende winkel indeling, waarbij je je door een eiland van allerhande aanbiedingen moet worstelen. Onbeschoft winkel personeel, zijn drukker met elkaar, dan met de klant. Troep in het pad, niet aan de kant gaan. Geen gedag zeggen, verbaasd zijn als je iets vraagt, dan liever ook nog doorlopen... Bij steekproef controle bij zelfscan hopen dat ze geen breekbare spullen gaan pakken, want alles wordt grof en ruw terug geflikkerd in je kar. Verwacht geen service, verwacht slechte producten en lege schappen, dan valt je bezoek misschien niet tegen... Volgende keer gewoon maar Vomar of Albert Heijn.

Lees verder

1/5

Verre weg de slechtste supermarkt. Groenten die ingevroren zijn geweest Zeer slecht fruit rot of tegen rotten aan. Brood afdeling oude broodjes van 2 dagen oud in de stelling. Vlees is ook zeer slecht . Gewoon schandalig En onvriendelijk personeel ook. 22-11 korte update blijkbaar wordt er niks met de reviews gedaan . Ook heel jammer dat er geen afbeeldingen geplaatst kunnen worden Maar man man gewoon bang om ziek te worden van de groente vandaag

Lees verder

1/5

Na de verbouwing een erg onoverzichtelijke winkel geworden. Veel luxe producten waar -mijns inziens- de mensen niet op zitten te wachten. Veel bekende producten weg en in plaats daarvan veel te veel producten uit de Oostblok landen, Turkije en Marokko

Lees verder

2/5

Veel lege vakken. Vakkenvullers die hun kar middenn in een pad zetten zodat je niet bij de boodschappen kunt.

Lees verder

3/5

Vandaag wou ik wat kant en klare kip hebben, maar omdat er niemand van het personeel te zien was vroeg ik iemand die gehakt stond te draaien om hulp. Ik vroeg hem of hij ook nog kip had die morgen ook nog goed was, waarop hij zei dat ik die met de houdbaarheidsdatum 16-5 op de 17e ook nog wel kon eten... wellicht dat dat kan, maar ik waag het er met kip niet op. Daarna kreeg ik alleen de opmerking dat het zijn afdeling niet is.... en hij kon me niet aan andere kip helpen. ik ben maar doorgelopen, laat maar zitten dan. Geen wonder dat alles wat daar ligt al bijna over datum is... als je niemand helpt! Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt, dus bij deze een officiële klacht.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij DekaMarkt World of Food?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij DekaMarkt World of Food, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in IJmuiden

Benieuwd wat je naast DekaMarkt World of Food nog meer in of rondom IJmuiden kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom IJmuiden.

ALDI IJmuiden Supermarkt

ALDI

Zeewijkplein 111

Tango IJmuiden Heerenduinweg IJmuiden Tankstation
C&A IJmuiden Mode

C&A

Velserhof 95

DekaMarkt IJmuiden Supermarkt

DekaMarkt

Marktplein 16

DekaMarkt IJmuiden Supermarkt

DekaMarkt

Planetenweg 74

Kruidvat IJmuiden Drogisterij

Kruidvat

Velserhof 75

Kruidvat IJmuiden Drogisterij

Kruidvat

Kennemerlaan 76

IJscuypje IJmuiden IJmuiden IJssalon

IJscuypje IJmuiden

Marktplein 42

Andere DekaMarkt supermarkten in Nederland

Benieuwd naar andere DekaMarkt supermarkten in Nederland? DekaMarkt heeft in totaal 65 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze DekaMarkt World of Food toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle supermarkten van DekaMarkt te vinden.

Bekijk alle DekaMarkt supermarkten
DekaMarkt Krommenie Supermarkt
DekaMarkt Alkmaar Supermarkt
DekaMarkt Almelo Supermarkt