DeLaMar map

DeLaMar

9 · 3969 recensies

Marnixstraat 402, Amsterdam

DeLaMar
DeLaMar DeLaMar
DeLaMar DeLaMar
DeLaMar

Over deze locatie

Aan de Marnixstraat 402 in het gebied 'Leidsebuurt Zuidwest' in Amsterdam ligt DeLaMar. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.969 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, DeLaMar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Zuidwest hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ron de Klein
Google Maps Logo

Heel leuk knus theater. Prima voor de kleine musicals. Update 11-5-2022 Na 2 jaar eindelijk naar Huub Stapel. Heerlijk gegeten in het restaurant en een fantastische show in dit gezellige theater. We komen er zeker vaker!

Ron de Klein 2 weken geleden
Mieke van Oorschot
Google Maps Logo

Gezellig theater, een mooie zaal waar vanaf alle plekken goed zicht is. Niet zo'n enorme zaal, lekker knus. Heel vriendelijk personeel en een fijne bar waar veel mensen na de voorstelling nog even een drankje doen. Slechts één minpuntje: de stoelen mogen wel iets comfortabeler.

Mieke van Oorschot 3 weken geleden
Marijn Rinia
Google Maps Logo

Vandaag 24 april naar Annie de musical geweest, en voor het eerst naar DeLaMar. Een prachtig theater, en wat hebben ze het daar voor elkaar om je een prachtige dag te bezorgen. In de pauze stonden de drankjes klaar.een dikke tien voor het theater 👍

Marijn Rinia 1 maand geleden
jutka kozak
Google Maps Logo

De jongen die ons naar de lift hielp was heel beleefd. De wc's waren ondanks de drukte schoon. We zaten op het balkon, en de stoelen zaten hard, ook iets te hoog voor onze benen. We hebben niets gegeten of gedronken. De musical Annie was redelijk. Niet iedereen was even goed te verstaan, en de zang was niet altijd zuiver. Het decor was mooi gemaakt.

jutka kozak 1 maand geleden
Jan van der Sluis
Google Maps Logo

Standaard. We hadden actiekaarten (voor de zorg. Super actie), maar het 'drankje achteraf' was op toen wij achteraf iets wilden drinken. Wel kraanwater als Spa Rood :(

Jan van der Sluis 2 maanden geleden
Remco Heidekamp
Google Maps Logo

Hele fijne zalen die kleiner/sfeervolle oogt dan dat ze zijn. Mooi gebouw, mooie hallen. Ideale plek voor de wat kleinere musicalproductie. Tip: van tevoren een parkeerplek online reserveren scheelt een hoop gehannes bij de slagboom en scheelt ook een hoop in de kosten.

Remco Heidekamp 2 maanden geleden
Chris S
Google Maps Logo

Niet toegankelijk voor doven/slechthorenden. Ze hebben een inductielus wat met gehoorapparaten verbonden zou kunnen worden, maar deze is “verouderd en wordt op dit moment vernieuwd maar vertraagd ivm corona”. En dit geloof ik eerlijk gezegd gewoon niet, want het kastje en koptelefoon (zo’n niet-isolerend krakend ding) waren in ieder geval 10 jaar oud, gezien het sterk leek op de soloapparatuur die ik 20 jaar geleden gebruikte. Er is sindsdien naar mijn idee dus niet meer naar omgekeken, wat ertoe leidt dat ik mijn gehoorapparaten uit moet doen om zo’n koptelefoon op te doen en er uiteindelijk helemaal niets mee opschiet. De voorstelling was verder (wat ik kon volgen) leuk en de medewerkers tot hun kunnen behulpzaam, maar het is uiteindelijk echt niet oké dat je zegt dingen aan te bieden die vervolgens niet werken (en daarmee geld verdient aan mensen terwijl je ze niet de volledige voorstelling kan aanbieden)

Chris S 3 maanden geleden
Vince van Steen
Google Maps Logo

Blijft toch wel een van m’n favoriete theaters. Super dat ze de uitgestelde kerstvoorstelling gewoon in februari doorspelen, inclusief lekker bekertje gluhwein vooraf. Hoop dat alle perikelen snel over zijn en ze weer een volledige beleving kunnen bieden.

Vince van Steen 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij DeLaMar

Goed nieuws! Bij DeLaMar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.