DierenPark Amersfoort map

DierenPark Amersfoort

9 · 15216 recensies

Barchman Wuytierslaan 224, Amersfoort

DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort

Over deze locatie

Aan de Barchman Wuytierslaan 224 in het gebied 'Birkhoven / Bokkeduinen' in Amersfoort ligt DierenPark Amersfoort. Zoek je in de categorie dagje uit een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 15.216 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, DierenPark Amersfoort accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 111 locaties in Amersfoort waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Birkhoven / Bokkeduinen hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Amber Helderman
Google Maps Logo

Op een vrijdag met vrienden het park bezocht, het weer was ideaal. Wat me gelijk opviel is dat veel hokken en kooien leeg stonden, heel jammer als je een dag eropuit trekt en er heel veel leeg staat. Er heerste op het moment ook vogelgriep dus vele vogels stonden niet in hun gehele verblijf maar op kleine vierkante meters samen, wat ook niet de gelegenheid gaf om ze optimaal te bekijken. Boven sommige verblijven had je een leuk klim en klauter parcours en had je een leuk uitzicht, inplaats van die algen ramen waar je amper doorheen kan kijken. Er is genoeg eet, hygiene behoefdheden op het park, staat allemaal keurig aangegeven, ook leuk is het ringstaart eiland waar ringstaart aapjes loslopen, als je er van houdt natuurlijk,zo zijn er ook nog nachtelijke verblijven waar je doorheen kan lopen en de kans hebt op de luiaard tegen te komen.( mits je niet nachtblind bent).Ik vind persoonlijk dit het minste aantrekkelijkste dierenpark van Nederland.

Amber Helderman 3 maanden geleden
Lucia Mooij
Google Maps Logo

Prachtige dierentuin, we hebben een fantastische dag gehad. Waanzinnig en zo uniek in een bos. Prachtig ontworpen, routing duidelijk en alles zag er schoon/ verzorgd uit. Perfect. Voor de kleintjes leuke tip, bij kraampje ijs-tijd zijn mini-coupe ijsjes te krijgen. Allemaal kleine roomijs balletjes. Ik kon het nog niet, ons kindje vond het geweldig. Als laatst een tip bij parkeren: Na overdekt parkeren en volgen van de uitgang kun je met een camperbus nog wél parkeren op een open veldje dichtbij de uitgang. Parkeergarage tot 2m hoogte, daarvoor alles snel vol. De parkeerwacht (die wij om advies vroegen) werkte niet daar zei hij. Dus wisten we niet waar heen konden. Hilarisch dat we bij het naar huis gaan hem nog altijd op de parkeerplekken zagen rondlopen, ditmaal zagen we dat er achterop zn oranje jasje 'service' stond. Hihi. We hebben nog even gezwaaid.

Lucia Mooij 4 maanden geleden
P B
Google Maps Logo

De plattegrond van het park is extreem onduidelijk. Dan zijn er soms paden afgesloten, wat niet helpt. Verder is er de pech van de vogelgriep, waardoor je niet in de grote volière mag en de flamingo op een kleine plek staan. Hopelijk snel voorbij. Dan is het in de winter blijkbaar te koud om de bootjes open te doen. Ook al pech. Maar op een koude zondag met mooi weer is het ook eigenlijk te druk. Vanaf de brug, kijken naar de savanne is top! Jammer dat de andere kant dan dicht is, daar zou je een prima kijk op de kamelen hebben. Vanuit het treintje zie je voornamelijk struiken. Het zou leuk zijn deze route uit te breiden langs de Dino's of de olifanten. Het nachtverblijf van de luiaard is erg tof. Veel mensen lopen snel door. Maar laat je ogen even wennen aan het weinig licht en zie daadwerkelijk de dieren bewegen door de nacht.

P B 5 maanden geleden
Jermy Leeuwis (drs. J. Leeuwis)
Google Maps Logo

Invalideparkeerplaats ligt op meer dan 100 meter van de ingang. Vreemd is dat na de eerste invalideplek eerst drie 'gewone' plekken zijn waarna er meer invalideparkeerplaatsen volgen. Voor de rest is het een leuk familiepark! Mijn kinderen bekijken de dieren vluchtig en gaan direct verder naar de volgende bezienswaardigheid. Gelukkig heeft dit dierentuin zeer veel mogelijkheden voor kinderen zoals speeltuinen, klimruimtes, varen met een bootje, etc... En op meerdere plekken in het park dus de kinderen en ouders vervelen zich nooit. Ook niet met een jaarabonnement. Klein puntje van kritiek: mijn dochters vinden het dino-bos niets aan. Sommige restaurants zijn hoognodig toe aan een update. En zeker de WC's mogen weleens schoongemaakt worden.

Jermy Leeuwis (drs. J. Leeuwis) 1 jaar geleden
Marcel Blom
Google Maps Logo

Looproute was niet duidelijk en ingang Dino is was verkeerd om

Marcel Blom 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amersfoort

Benieuwd wat je naast DierenPark Amersfoort nog meer in of rondom Amersfoort (Birkhoven / Bokkeduinen) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Birkhoven / Bokkeduinen.