Dinoland Zwolle map

Dinoland Zwolle

8.8 · 3058 recensies

Willemsvaart 19, Zwolle

Dinoland Zwolle
Dinoland Zwolle Dinoland Zwolle
Dinoland Zwolle Dinoland Zwolle
Dinoland Zwolle

Over deze locatie

Aan de Willemsvaart 19 in het gebied 'Veerallee' in Zwolle ligt Dinoland Zwolle. Zoek je in de categorie dagje uit een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.058 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Dinoland Zwolle accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Veerallee hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Raf
Google Maps Logo

Erg leuke park kids erg genoten en wij als ouders eennstuk wijzer geworden. Veel speel gelegenheden, jammer dat de watersplash dicht was. Park is netjes en verzorgd. Enige wat wij misten was een reptielen verblijf waardoor je hetgevoel dar je echt in dat tijdperk leeft wandeld. Het hoefr groot te zijn maar maakt het wel compleet

Raf 4 weken geleden
Marlie Scholten
Google Maps Logo

Wij hebben een fantastische dag gehad bij Dinoland Zwolle! Wat een leuk park, met ook erg vriendelijke medewerkers! Veel te zien, doen en beleven, zowel binnen als buiten. Buiten o.a.: mooie dino's, genoeg te klimmen en klauteren op elk niveau, leuke speeltuinen, midgetgolfen, waterpret. Binnen of overdekt o.a.: een mooie interactieve zandtafel met dino's/eilanden/vulkanen/water erop geprojecteerd, lasergamen, goud/edelstenen/fossielen zoeken. Sanitair was erg netjes toen wij er waren. Wat betreft het eten: daar zijn we door het vele spelen helaas niet meer aan toegekomen, maar supergoed dat er rekening wordt gehouden met dierenwelzijn (beter leven keurmerk) en er ook biologische en vegetarische dingen beschikbaar zijn. Wij komen zeker terug!

Marlie Scholten 1 maand geleden
Tir Za
Google Maps Logo

Dinoland is betaalbaar, er is veel te doen voor kinderen en het park is leuk gedaan. Genoeg te zien. Maar neem aub je eigen eten mee. Het restaurant is wel mooi, maar het eten is echt bizar slecht. De snackbar in je straat is gegarandeerd 3 x beter. En sneller. Patat was lauw en taai. Frikandel te lang gebakken. De tosti hamkaas was zn ham verloren, en als je slushpuppie op het restaurant menu zet moet je niet doodleuk naar buiten wijzen als die besteld word. Echt handig, mag je nog een keer wachten, nog een keer afrekenen en nog even een deur door met je volle dienblad. Het personeel is ongeinteresseerd en staat liever te kletsen met elkaar dan je te helpen. Sta je dan met je volle dienblad. Dienblad was trouwens heel erg smerig, en dat is extra vervelend omdat je tosti zonder ham op een papiertje word geserveerd. Ik heb zelf 10 jaar horeca ervaring en het restaurant van Dinoland is gewoon zonde. Zonde van je geld en tijd, maar vooral zonde voor Dinoland. Dit park verdient echt veel beter! Tip voor verbetering, 2e kassa ernaast. En niet een apart kassa voor slush ijs. Personeel wat instructies geven. Patat en frikandellen eerder uit het vet halen en als iemand komt klagen dat zn bestelling verkeerd is, of niet goed. Toon wat interesse en doe je werk. Klant betaald zich wel scheel aan de aller slechtste kwaliteit snackbar voedsel.

Tir Za 1 maand geleden
bart Louwes
Google Maps Logo

De ingang van het park is precies zoals je kan verwachten in een dinopark! Restaurant met bewegende dino's was een hele belevenis. Wachttijd horeca was te lang. Verder miste ik een echt topstuk (t-rex, raptor) die helemaal kon bewegen. Er was genoeg te doen voor de kinderen, allerlei activiteiten! Park is wel wat aan de kleine kant, iets meer bomen en struiken zou het park goed doen en de belevenis ook.

bart Louwes 1 maand geleden
Mieke Freeze
Google Maps Logo

Dinoland is eigenlijk een grote speeltuin met een paar dino's. Er zijn wat kleine activiteiten, zoals schatzoeken en goud delven, maar hier is weinig/geen toezicht. De hele schatzoekzandbak werd leeggegraaid door oudere kinderen, de kleinere kinderen maakten geen schijn van kans om iets te vinden. Het animatieteam is wel echt heel goed, ze maken de theatershow goed spannend! Het sanitair en de horeca is zoals te verwachten, om te huilen. Leuk om er een keer geweest te zijn, maar we zullen niet snel terugkomen.

Mieke Freeze 2 maanden geleden
christel nout
Google Maps Logo

Met de kinderen (2 van 3 en 1 van 7), waarvan 1 grote dinofan 🦕 naar Finland geweest. We waren verrast door de leukheid van het park! Volop activiteiten voor alle kids van goud, tanden en edelstenen zoeken ook activiteiten zoals scelter rijden klimmen en een hoogte parcours. Hoogte parcours en wandklokken voor onze dochter van 7 een teleurstelling omdat ze te klein was of te licht qua gewicht. Echter vinden we veiligheid wel een pre dus ondanks teleurstelling hier wel over te spreken, gelukkig maakte het lasergamen dit redelijk goed. Verschillende voorspellingen te zien die voor al onze kids leuk waren! Wij vinden het een aanrader en hebben genoten als mede onze kids waar we het natuurlijk voor deden. Kids hebben het er nog lang over gehad vooral de kapotte auto die bij de ingang stond heeft veel indruk gemaakt op de twee jongste kids. Vooral gaan als je in de gelegenheid bent 🦖

christel nout 7 maanden geleden
belinda van hek
Google Maps Logo

Leuk park,vooral het klimparcour is erg leuk. War erg teleurstellend was,is dat je dik 5 min. In de rij staat om trampoline te springen. Waar je ook nog eens €2,- voor moet betalen. Ze dan ineens zeggen,nee sorry alleen jij mag vandaag niet meer. Kunnen ze beter eerder aankondigen. Of duidelijk maken. Dit kan echt niet.

belinda van hek 10 maanden geleden
Shayenne Setoebun
Google Maps Logo

Voor de Kids natuurlijk leuk dat ze binnen en buiten met van alles kunnen spelen!. Wat jammer was is dat het (jongere) personeel in het restaurant overduidelijk lieten zien dat ze er geen zin in hadden en de toiletten waren belachelijk vies!

Shayenne Setoebun 10 maanden geleden
A V
Google Maps Logo

1 van de leukste plekken om te spelen voor de kinderen,ik ben er met kinderfeestje van mijn zoontje geweest.het is er echt prachtig ,we komen steeds tijd te kort.genoeg plekken om lekker met een kop koffie op een terras te zitten en te genieten van de spelende kinderen.buiten en binnen genoeg leuke dingen te beleven.

A V 10 maanden geleden
Carolien Snijders
Google Maps Logo

Mooie opstelling van de dinosaurussen in het park, onze kinderen keken hun ogen uit. Tevens genoeg te doen in het park en de dag vliegt voorbij, onze kinderen hebben zich goed vermaakt en zichzelf nog geen seconde verveeld.

Carolien Snijders 11 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle staat bekend om zijn rijke historie en opgewekte binnenstad. Zo vind je in Zwolle genoeg restaurantjes waar je lekker kan lunchen en/of dineren, winkels om dat ene kledingstuk te scoren en vele monumenten en musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zwolle. Meer van dit lees je in onze Zwolle City Guide.