Dirk van den Broek Almere

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Korte Promenade 2-6 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 6 locaties in Almere op CardMapr.

Dirk van den Broek

Korte Promenade 2-6 in Almere

Dirk Logo

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Almere

In Almere aan de Korte Promenade 2-6 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4575
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Almere
Dirk van den Broek Almere
Dirk van den Broek Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 790 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ze hebben wel goede spullen, maar ik vind het ongepast dat een boodschappentas onnodig gecontroleerd moet worden. Ik haal de boodschappentas namelijk bij de kassa pas uit mijn zak en ik kom hier al jaren. Dit was denk ik ook nieuw personeel. Misschien is het beter voor de klantvriendelijkheid als niet iedereen met een boodschappentas per de gecontroleerd moet worden. Er zijn immers ook bewakingscamera’s die heel de winkel filmen. Als iemand zich verdacht gedraagt of iets dergelijks, dan zou diegene gecontroleerd moeten worden. Ik wist dat het één van jullie huisregels was, maar dit is de eerste keer in 10 jaar dat dit mij overkomt. Ik denk dat ik niet de enige ben die hierdoor geïrriteerd is. Ik zal daarom vanaf nu vermijden bij jullie boodschappen te doen. Waarschijnlijk doen best wel veel voormalige klanten hetzelfde. Ik hoop dat er wat aan wordt gedaan. Mvg, Jan Pieter

Lees verder

2/5

dirk is een goede zaak complimenten alleen klagen over dat je moet tillen ,bestel dat ah komen de boodschappen aan de deur dus voor de zwakken mannen als jullie geen tasje kunnen tillen koop dan een boodschappen karetje maar wel in je met je goedkope rijden kun je ook ergens anders heen en kost je ook nog benzine. Dus als die figuren pakken anders ook maar de fiets maar ja koud he en ik zie dames heren jonge vrouwen die niet zeuren gewoon lift stuk gaan wij de trap nemen. Kortom anton de pinda man en kom uit de kermis wereld en rijdt een vette motor dus houd het netjes doe ik ook,en oh ja blijf van de mensen van dirk af, doe ook wat politie werk

Lees verder

5/5

Dirk van den Broek heeft huisregels, één van deze huisregels is om te kijken of je iets in je tas hebt, ook al is er geen enkele aanleiding. Ik vind dit niet prettig, (omdat ze je aanspreken alsof je iets hebt gejat) , maar er kwamen meteen meerdere mensen naar me toe, en ze dreigden met een winkelverbod. Jammer ik kom hier al jaren, maar behandel me niet als mogelijke dief, daar heb ik geen zin in.

Lees verder

1/5

Deze supermarkt in Almere stad centrum is wat je van Dirk mag verwachten. Messcherpe aanbiedingen een top zaak en vriendelijk personeel. Ik word hier blij van.

Lees verder

4/5

Mooie grote winkel. Helaas krijg je geen vergoeding voor de belachelijk hoge parkeer kosten die je moet maken als je veel boodschappen wilt halen. Tegenwoordig mag ook het winkel wagentje niet meer mee naar boven dus veel halen heeft geen zin meer. Het personeel is vriendelijk en de gangpaden zijn redelijk ruim. Helaas liggen er oude artikelen in de schappen. En op klachten reageren ze ook al niet. Ik kocht een TV gids. Die bleek al 2 dagen over de datum te zijn. Een bericht aan de Dirk is ook zonde van de moeite want dat negeren ze gewoon. update : ook na een paar weken geen reactie. dus helaas maar 1 ster.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

PLAZA Residence Almere Almere Overnachting

PLAZA Residence Almere

Mandelaplein 1

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Saffraanplein 29-31

MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel

MediaMarkt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102

Andere Dirk supermarkten in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Dirk nog meer locaties. Naast Dirk van den Broek in Almere kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Dirk locaties
Dirk van den Broek Alblasserdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Alblasserdam

Dirk van den Broek Almelo Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Amersfoort Supermarkt

Dirk van den Broek

Amersfoort

Dirk van den Broek Amstelveen Supermarkt

Dirk van den Broek

Amstelveen