Dirk van den Broek Almere

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Korte Promenade 2-6 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 8 locaties in Almere op CardMapr.

Momenteel heeft 1 gebruiker deze locatie ingecheckt.

Dirk van den Broek

Korte Promenade 2-6 in Almere

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Almere

In Almere aan de Korte Promenade 2-6 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt scoort Dirk van den Broek een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Dirk van den Broek

Voor de actuele openingstijden van Dirk van den Broek in Almere raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Dirk van den Broek nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Supermarkt

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4575
Dirk van den Broek Almere
Dirk van den Broek Almere
Dirk van den Broek Almere

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek krijgt een beoordeling van 7.8/10 gebasseerd op 834 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Doe hier al 15 jaar ongeveer ( daarvoor was het een andere supermarktketen) Goede winkel, ruim assortiment overzichtelijk. Het personeel dat daar al langer werkt 👍👍niets mis mee. Nu komt het ,ik zie veel nieuwe gezichten ( vooral in het weekend) en die lijken er NIET zo'n zin in te hebben tonen weinig motivatie en vragen stellen over waar iets staat lijkt zinloos ,ik kreeg gisteren als antwoord op mijn vraag "daar ergens" Kortom fijne winkel maar steek wat meer tijd in het inwerken van personeel. Als laatste juffrouw aan de kassa ,als u mijn lege boodschappentas wilt zien geen probleem maare vraag dat ff normaal en haal het chagrijn van je gezicht. Ik begrijp visitatie en zal daar altijd aan meewerken maar een oude zegswijze zegt HET IS DE TOON ,DIE DE MUZIEK MAAKT.

Lees verder

4/5

Ze hebben wel goede spullen, maar ik vind het ongepast dat een boodschappentas onnodig gecontroleerd moet worden. Ik haal de boodschappentas namelijk bij de kassa pas uit mijn zak en ik kom hier al jaren. Dit was denk ik ook nieuw personeel. Misschien is het beter voor de klantvriendelijkheid als niet iedereen met een boodschappentas per de gecontroleerd moet worden. Er zijn immers ook bewakingscamera’s die heel de winkel filmen. Als iemand zich verdacht gedraagt of iets dergelijks, dan zou diegene gecontroleerd moeten worden. Ik wist dat het één van jullie huisregels was, maar dit is de eerste keer in 10 jaar dat dit mij overkomt. Ik denk dat ik niet de enige ben die hierdoor geïrriteerd is. Ik zal daarom vanaf nu vermijden bij jullie boodschappen te doen. Waarschijnlijk doen best wel veel voormalige klanten hetzelfde. Ik hoop dat er wat aan wordt gedaan. Mvg, Jan Pieter

Lees verder

2/5

Niet klant vriendelijk personeel. Veel kinderen en gooien met dozen ......ze mogen voorbeeld nemen van AH Vandaag 05-04-2021 tassen controle van 3 plat gevouwen boodschappen tassen NADAT ik voor €120 euro aan boodschappen op de band heb gelegd...hoe dan wat denk die Chinese medewerker wat ik wil stelen ????

Lees verder

2/5

dirk is een goede zaak complimenten alleen klagen over dat je moet tillen ,bestel dat ah komen de boodschappen aan de deur dus voor de zwakken mannen als jullie geen tasje kunnen tillen koop dan een boodschappen karetje maar wel in je met je goedkope rijden kun je ook ergens anders heen en kost je ook nog benzine. Dus als die figuren pakken anders ook maar de fiets maar ja koud he en ik zie dames heren jonge vrouwen die niet zeuren gewoon lift stuk gaan wij de trap nemen. Kortom anton de pinda man en kom uit de kermis wereld en rijdt een vette motor dus houd het netjes doe ik ook,en oh ja blijf van de mensen van dirk af, doe ook wat politie werk

Lees verder

5/5

Ik was woensdag bij Dirk cd Broek Het viel mij op dat l de karren met 1vies doekje worden schoongemaakt Ook wordt er in de winkel geen afstand gehouden Mensen raken ook alles aan en eten het dan zo op zonder hun handen te reinigen Zo blijft het virus bestaan dus er zou beter schoongemaakt moeten worden en beter op het afstand houden worden gelet Er zijn ook vaak veel te veel mensen binnen daar zou ook opgelet moeten worden. Met vriendelijke groeten

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Dirk van den Broek nog meer in of rondom Almere kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Almere.

Apollo Almere Almere Elektronicawinkel

Apollo Almere

Korte Promenade 5

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102

Aktiesport Almere Sportwinkel

Aktiesport

Korte Promenade 2

WOODSTONE Pizza and Wine Almere Restaurant
Proeflokaal Bregje Almere Restaurant

Proeflokaal Bregje

Belfort 136

Action Almere Overig

Action

Korte Promenade 2 - 8

Kruidvat Almere Drogisterij

Kruidvat

Korte Promenade 2

Blokker Almere Korte promenade Almere Woonwinkel

Blokker Almere Korte promenade

Korte Promenade 12

Andere Dirk supermarkten in Nederland

Benieuwd naar andere Dirk supermarkten in Nederland? Dirk heeft in totaal 122 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Dirk van den Broek toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle supermarkten van Dirk te vinden.

Bekijk alle Dirk supermarkten
Dirk van den Broek Alblasserdam Supermarkt
Dirk van den Broek Almelo Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Amersfoort Supermarkt