Dirk van den Broek map

Dirk van den Broek

7.8 · 1115 recensies

Wezelstraat 2, Almere

Dirk van den Broek
Dirk van den Broek Dirk van den Broek
Dirk van den Broek Dirk van den Broek
Dirk van den Broek

Over Dirk

De Dirk van den Broek staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Hier kan je terecht voor lage prijzen en lekker eten.

Aan de Wezelstraat 2 in het gebied 'Faunabuurt' in Almere ligt Dirk van den Broek. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.115 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Dirk van den Broek accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Faunabuurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Frits Van leeuwen
Google Maps Logo

Altijd een beetje rommelig. Maar het is dan ook een hele kleine winkel. Wat ik echt weer die marketing streken vind. is de aanbiedings tijd. Normaal van maandag tot en met zondag. Maar nee nu is het tot dinsdag. Maandag avond zie ik nog op tv coolbest voor 1€. Ik de volgende morgen er heen is de aanbieding voorbij. Wat ik toevallig zie want vaak vraag je je bon niet eens. Dirk hou hier mee op en verlaag je niet tot dit soort streken.

Frits Van leeuwen 1 week geleden
Johan Slebe
Google Maps Logo

Een fijne winkel met een groot aanbod, alleen sommigen aanbiedingen zijn zeer snel uitverkocht soms al binnen twee uur en de rest kan er naar fluiten heel jammer en het personeel is zeer behulpzaam top (vervolg) nu is het veel makkelijker om aanbiedingen te kopen van af zondag non voed en van af woensdag alle voed aanbiedingen veel beter nu kom je meerdere keren om te kijken of er wat voor je bij zit plus dan ook nog de rest top 👍

Johan Slebe 2 maanden geleden
Machinist TS
Google Maps Logo

Op zich een leuke, niet zo dure winkel, met een redelijk assortiment en midden in een woonwijk. Maar de winkel probeert groot te zijn in een veels te klein jasje. Het is populair, dus druk. Smalle gangpaden helpen dan niet. Het kan dus tijdens acties best druk zijn. En een deel van het publiek houdt zich pertinent niet aan de corona regels. De medewerkers zijn wel aardig en doen hun best om vragen op te lossen. Maar ze worden wel steeds jonger... Kortom: ik kom alleen als de reclames goed zijn en sta zo snel mogelijk weer buiten.

Machinist TS 5 maanden geleden
Nathalie Smit
Google Maps Logo

Vind het persoonlijk geen fijne indeling. Verder prima supermarkt

Nathalie Smit 1 jaar geleden
Stephan Van Herpe
Google Maps Logo

Veel te druk. Ik vind het er niet plezierig winkelen.

Stephan Van Herpe 1 jaar geleden
Genoveva Sterrenburg
Google Maps Logo

Ik kom hier al sinds 1996 met plezier. Heb zelfs even als vakkenvuller gewerkt, maar ben door mijn leidinggevende weggepest toen ze me luidkeels belachelijk maakte over mijn werk, midden in de winkel tussen het winkelend publiek. En hoewel ik toen pas 15 was en het dus heel lang geleden is, zit het me nog steeds dwars. Maar Dirk is gewoon een fijne winkel met een zeer toereikend assortiment voor mijn wensen. Ze hebben vaak goede aanbiedingen en het personeel is bijna altijd vriendelijk. Het fruit laat qua houdbaarheid helaas wel flink te wensen over, maar over de verse groenten ben ik wel zeer tevreden. En....gratis parkeren!!!!

Genoveva Sterrenburg 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Dirk

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #d10000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d10000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d10000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a80000 !important; }
Dirk

Alle Dirk supermarkten

De Dirk staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Hier kan je terecht voor lage prijzen en lekker eten.

Benieuwd naar andere Dirk supermarkten in Nederland? Dirk heeft in totaal 122 vestigingen waaronder deze in Almere (Faunabuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Dirk lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Dirk supermarkten
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.