Dirk van den Broek Almere

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Wezelstraat 2 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 45 locaties in Almere op CardMapr.

Dirk van den Broek

Wezelstraat 2 in Almere

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Almere

In Almere aan de Wezelstraat 2 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4380
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Almere
Dirk van den Broek Almere
Dirk van den Broek Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 860 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik kom hier al sinds 1996 met plezier. Heb zelfs even als vakkenvuller gewerkt, maar ben door mijn leidinggevende weggepest toen ze me luidkeels belachelijk maakte over mijn werk, midden in de winkel tussen het winkelend publiek. En hoewel ik toen pas 15 was en het dus heel lang geleden is, zit het me nog steeds dwars. Maar Dirk is gewoon een fijne winkel met een zeer toereikend assortiment voor mijn wensen. Ze hebben vaak goede aanbiedingen en het personeel is bijna altijd vriendelijk. Het fruit laat qua houdbaarheid helaas wel flink te wensen over, maar over de verse groenten ben ik wel zeer tevreden. En....gratis parkeren!!!!

Lees verder

4/5

Locatie: Handige plek voor een supermarkt, midden in een woonwijk. Ook zijn er genoeg parkeerplekken op de parkeerplaats voor en langs de Dirk. Ook fijn dat het gratis is om er te parkeren. Inrichting / producten: Het is een kleine Dirk, eigenlijk te klein voor Dirk waardoor veel spullen in een bak gezet wordt als het in de aanbieding is. Hele smalle looppaden, met de rolstoel amper te doen. Vaak zijn er ook dingen op. Verder is het wel handig om een kleine boodschap te doen. Wel is er een breed assortiment van producten aanwezig. Ook is het heel fijn dat ze een winkelmandkassa hebben. Mocht je maar een paar dingen hebben hoef je niet in de lange rij te staan. Personeel: Personeel van deze Dirk is altijd vriendelijk en behulpzaam. Je kan altijd met een vraag bij ze terecht in mijn eigen ervaring.

Lees verder

3/5

Weer een oor aangenaaid dmv een zgn "aanbieding" van aardappels, nare misleidende verkooptruukjes 😕😕 Op het bordje "kruimig 4kg" 1,99 en als enige 4kg ligt er dan "kruimig extra groot" voor 4,99, echte instinkers voor de niet zo doorgwinterde klanten. Jammer dit........

Lees verder

1/5

Veel aanbiedingen,die er ook echt zijn,klein maar fijn.

Lees verder

4/5

Prima buurtsuper. Relatief kleine winkel maar wel altijd netjes. Kan erg druk zijn bij kassa's. Geen zelfscan oid.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog 45 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102