Dirk van den Broek map

Dirk van den Broek

8 ยท 540 recensies

Bilderdijkstraat 126, Amsterdam

Dirk van den Broek
Dirk van den Broek Dirk van den Broek
Dirk van den Broek Dirk van den Broek
Dirk van den Broek

Over Dirk

De Dirk van den Broek staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Hier kan je terecht voor lage prijzen en lekker eten.

Aan de Bilderdijkstraat 126 in het gebied 'Da Costabuurt Noord' in Amsterdam ligt Dirk van den Broek. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 540 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Dirk van den Broek accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Da Costabuurt Noord hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Karin van Geijlswijk
Google Maps Logo

Bij de kassa moest ik de inhoud van mijn tassen laten zien. Absolute waanzin!

Karin van Geijlswijk 4 maanden geleden
Elly Eiselin
Google Maps Logo

Op zich goede supermarkt, vind het er wel altijd rommelig. De jumbo is op elk gebied beter en personeel stuk vriendelijker

Elly Eiselin 4 maanden geleden
ro al
Google Maps Logo

We komen al vele jaren in dit filiaal waren altijd zeer tevreden over prijzen en kwaliteit artikelen. maar afgelopen jaren rijst de vraag; Wat is er in dit filiaal aan de hand? Geregeld als ik hier fluitend en goed gemutst binnenga, loop ik er (bij wijze van spreken) gierend weer uit. Betwijfel of ik hier mijn boodschappen moet blijven doen, maakt Dirk denk ik ook niet zoveel uit, let evt. op de reaktie van de servicedesk. Periodiek lijkt er veel stress onder het personeel, terwijl de dames achter de kassa normaal altijd erg vriendelijk zijn, enkele ken ik al jaren en ik zie het vaak gelijk als er iets mis is. Tassencontole lijkt weer even van het program weg, maar dat zal ook wel eens te maken kunnen hebben met het managment op het filiaal en de dan geldende instructies. Onlangs Bijna omver gelopen door drukke delegerende werkneemster (met afwijkend tenue) waarbij ik me zelfs even excuseerde, gaf me vervolgens een kinderlijke lezing dat IK afstand moest houden en even had moeten wachten ? dat PROBEERDE ik dus, volle winkel, scherp blijven ! en ik blijf natuurlijk niet 5 min. wachten, als er meerdere klanten achter mij staan, wanneer ik en andere klanten totaal genegeerd worden. Ik heb het proberen uit te leggen, maar werkneemster zat teveel in de Bubble denk ik. We werden zelfs in de volle winkel nageroepen door de dame wat een onhues bejegend gevoel gaf. Wat vriendelijkheid, en wat awareness over de omgeving zou misschien helpen. ik ga nu weer naar andere supermarkt, misschien worden klanten daar meer gerespecteerd. En soms is afwisseling ook verfrissend. Servicedesk en management/ etc, u hoeft niet hierop te reageren, dit is het.

ro al 5 maanden geleden
Peter uitdebuurt
Google Maps Logo

Assortiment wordt steeds beperkter. Nu geen gepelde rauwe garnalen meer?! Alsof mensen nooit iets met garnalen maken? Daarnaast regelmatig erg veel lege vakken. O.a. bij de chocolade, verpakte groenten, En al meer dan een maand geen pepermuntballen in het schap. Ook andere producten hebben afwisselend lege vakken. Ik ga meer even verderop kijken...gelukkig nog een AH en en Vomar in de buurt en even verder nog een Jumbo en Lidl. Eens kijken of het daar beter is. Jullie zijn een klant armer!

Peter uitdebuurt 6 maanden geleden
juliet ij
Google Maps Logo

Lang niet geweest,maar helaas niets veranderd Ik was er rond 5,...alle aanbiedingen inclusief schapkaartjes weg!!! Op de plekken waren al de nieuwe aanbiedingen (begint morgen,/zondag) Maar als je die koopt gewone prijs Ik snap wel dat ze vooruit willen werken, maar t weekaanbod hoort zaterdag nog beschikbaar te zijn En niet dat t meeste van de nwe week er al staat. Door t uitpakken slecht bij de spullen. Ook staat er een display precies in t gangpad, hierdoor weinig doorgang Bij de kassa, veel te lang wachten Bij de ingang staan de alcoholisten, bedrijf doet hier niet aktief wat aan

juliet ij 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Dirk

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #d10000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d10000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d10000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a80000 !important; }
Dirk

Alle Dirk supermarkten

De Dirk staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Hier kan je terecht voor lage prijzen en lekker eten.

Benieuwd naar andere Dirk supermarkten in Nederland? Dirk heeft in totaal 122 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Da Costabuurt Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Dirk lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Dirk supermarkten
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.