Dirk van den Broek Amsterdam

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Europaboulevard 19 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 225 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Dirk van den Broek

Europaboulevard 19 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Amsterdam

In Amsterdam aan de Europaboulevard 19 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4540
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 411 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Traag personeel, trage klanten, kleine kassa’s, geen zelfkassa, onlogische indeling, overbodig veel dranken en ook nog eens schappen vol met hetzelfde product (Spa). Er is één plek in de winkel met een beetje loopruimte en ze benutten het door het vol te zetten met bakken met rommel.

Lees verder

1/5

Fototour door delen van Nederland Ditmaal Amsterdam via zuid, en dan moet je wel een soort van ontbijten Dat kan bij Dirk altijd,,de walk in koeling is hier ook Superslim Assortiment breed personeel vriendelijk wat enorm word gewaardeerd En een mooie locatie met ruime parkeergelegenheid, een echte winkel Aanrader

Lees verder

5/5

Dirk van de Broek is de enige supermarkt in de buurt die haar kassamedewerkers niet beschermt achter plastic/plexiglas! Graag verzoek ik u dit zo spoedig als mogelijk te regelen! Ik zal mijn review positief maken als de bescherming van kassamedewerkers spoedig is geregeld. Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

Lees verder

1/5

Europaboulevard is een vestiging van Dirk die goed oogt. Lekker ruim en een mooie locatie. Er is veel te krijgen, de prijzen zijn zeer laag, er wordt duidelijk regelmatig op kwaliteit van groenten en fruit gecontroleerd en het personeel is aardig en behulpzaam. Enige echte nadeel is dat het dicht bij een school (of meerdere?) zit waardoor het regelmatig erg druk is met scholieren. Maar dit is logisch en makkelijk te omzeilen door buiten de pauze uren te komen.

Lees verder

4/5

Qua vriendelijkheid van personeel geef ik een 10 .maar voor het inlossen van mn boodschaplijstje is de 1 nog te hoog. Heel veeeeeeeel legen vakken. Grrrrr. Mij zie je hier niet meer.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 225 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17