Dirk van den Broek Amsterdam

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Pretoriusstraat 9 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Dirk van den Broek

Pretoriusstraat 9 in Amsterdam

Dirk Logo

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Amsterdam

In Amsterdam aan de Pretoriusstraat 9 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4305
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 588 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voor de tweede keer op een onbeschofte manier behandeld door gillende en schreeuwende caissières die meenden mijn tas te moeten controleren. Schaf toch beveiliging en/of camera's aan, dan hoeven mensen deze vernederende behandeling niet te ondergaan. Dat overkomt mij bij jullie niet meer omdat ik geen voet meer in het gebouw, bemensd door a-socialen, zet. Er hangt sowieso een onbehaaglijke sfeer in de winkel. Ik ben benieuwd als de witte man zo een behandeling ook moet ondergaan.

Lees verder

1/5

Ik vind deze winkel zo slecht dat ik er mijn dagelijkse boodschappen al niet meer wil doen. Altijd lange rijen, zelfs op maandag middag 14u of vrijdag ochtend. Ik kom 9 van de 10 keer voor niets omdat de acties die ik zoek op zijn. Standaard smoesjes als “we hebben zieke”(kassa rij), “de vrachtwagen komt later” of “het is een op=op actie” (op donderdag!) om je eigen bestel fouten recht te willen zetten kun je niet jarenlang maar blijven gebruiken. Ik raad niemand aan om hier boodschappen te doen en adviseer de directeur om hier een paar keer onaangekondigd langs te komen.

Lees verder

1/5

Toen het nog Deka was, ging ik er liever heen. Sinds het een Dirk is, is het er of megadruk en als het rustig is, weer te weinig kassa's open. De renovatie heeft niet echt geholpen. Altijd lange rijen en dicht op elkaar en sinds de covid kom ik er ook weinig meer. Ook een probleem met de rijen is, dat het einde van de schappen te dicht op de kassa's staan, waardoor men van links en rechts in dezelfde rij staat, zonder het door te hebben. Dat levert nogal eens woordenwisselingen op bij het ritsen. Wel jammer, want de producten is weinig op aan te merken en de prijzen zijn beter dan bij de AH honderd meter verder. Personeel is niet echt super.. nogal onverschillig en 1 van de oudere garde kucht altijd in haar hand om vervolgens de groente te scannen. Het tassencontroleerbeleid heb ik persoonlijk geen problemen mee. Heb niets te verbergen en er zal vast heel wat gestolen worden. Maar mijn advies.. zet standaard 1 kassamedewerker meer in om de wachtrijen te voorkomen en de mijdende klanten zullen terug komen, wat het verlies aan personeelskosten zal overstijgen. Toch 3 sterren voor het assortiment en de prijzen.

Lees verder

3/5

Wat de heer Jerry schrijf vindt ik aso want het is mijn nog nooit over komen ,het is normaal als dat normaal om te vragen in de tas te kunnen kijken ,want er wordt te veel gestolen bij Dirk

Lees verder

4/5

Teveel mensen binnen, minder karretjes binnen zetten en elke keer ontzettend druk

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting

Andere Dirk supermarkten in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Dirk nog meer locaties. Naast Dirk van den Broek in Amsterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Dirk locaties
Dirk van den Broek Alblasserdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Alblasserdam

Dirk van den Broek Almelo Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Amersfoort Supermarkt

Dirk van den Broek

Amersfoort

Dirk van den Broek Amstelveen Supermarkt

Dirk van den Broek

Amstelveen