Dirk van den Broek Amsterdam

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Pretoriusstraat 9 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Dirk van den Broek

Pretoriusstraat 9 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Amsterdam

In Amsterdam aan de Pretoriusstraat 9 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4305
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 488 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik ben groot fan van de Dirk formule, daarom kom ik hier nog. Echter, de filiaalmanager mag aan deze winkel wel wat meer aandacht besteden. Het personeel kan bij tijd en wijlen vrij onrviendelijk zijn. Daarbij worden op het moment de coronamaatregelen slecht nageleefd (ook onder klanten). I vind dat erg kwalijk, het gaat om de gezondheid van je klanten en medewerkers, en andere supermarkten regelen dat een stuk beter. Helaas, wij bestellen onze boodschappen voorlopig bij Picnic.

Lees verder

1/5

Ja ik geef dirk een bravo zeg dirk mijn vader was daarin bravo toen ik 16 was

Lees verder

3/5

Prima dirk, alleen keek ik wel vreemd op toen er gevraagd werd of ik mijn rugzak even open wilde doen die praktisch op mijn rug vast gekleefd zit. Ik lees zojuist andere posts en het zit me totaal niet lekker.... Las net iets over beleid om de jeugd te checken. Ik ben een Surinaamse man van 40.

Lees verder

1/5

Toen de winkel pas open ging was iedereen aardig vriendelijk en attent. Soms zag je dit een beetje verslonzen en merkte je dat er een opfrismomentje was geweest. Nu na een aantal jaren zijn er standaard een paar aardige klantvriendelijke dames aan het werk die constant dezelfde service verlenen. Meestal wat oudere dames. Het overgrote deel van het personeel weet niet eens hoe je klantvriendelijk moet schrijven laat staan uitvoeren. Ik heb het helemaal gehad met deze winkel.

Lees verder

1/5

Assortiment prima, leuke wekelijkse non-food aanbiedingen, winkel ruim opgezet. Groot deel van het personeel kan echter nog wel een training klantvriendelijkbeid gebruiken, poe hey.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17