Dirk van den Broek map

Dirk van den Broek

8 ยท 753 recensies

Tussen Meer 1A, Amsterdam

Dirk van den Broek
Dirk van den Broek Dirk van den Broek
Dirk van den Broek Dirk van den Broek
Dirk van den Broek

Over Dirk

De Dirk van den Broek staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Hier kan je terecht voor lage prijzen en lekker eten.

Aan de Tussen Meer 1A in het gebied 'Osdorpplein e.o.' in Amsterdam ligt Dirk van den Broek. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 753 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Dirk van den Broek accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Osdorpplein e.o. hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Nihaalleeyyy
Google Maps Logo

Kunnen jullie gewoon een zelfscan plek aanmaken zodat mensen zelf hun boodschappen kunnen scannen en betalen. De rijen zijn meestal lang & druk dus het zou geweldig zijn als jullie net als de AH en Lidl zo'n plekje aanmaken in de winkel waar je zelf je boodschappen kan scannen en betalen. Verder zijn er alleen maar voordelen aan de dirk. (denk ik)

Nihaalleeyyy 1 maand geleden
Anoniem Anoniem
Google Maps Logo

Hele nare ervaringen meegemaakt om in deze Dirk te werken als bijbaan! Raadt het liever af, desnoods een ander supermarkt!

Anoniem Anoniem 1 maand geleden
Ronald Rademaker
Google Maps Logo

Ik kom hier zojuist vandaan. Even boodschappen doen tijdens mijn pauze. Zeker 10 mensen gespot zonder mondkapje, bij de achteruitgang stonden (binnen) 2 dakloos uitziende types halve liters bier weg te klokken. Heb niemand van de medewerkers gezien die hen daarop aansprak. Bij de kassa stond een mondkaploze overtreden vlak achter mij, caissiere zegt NIETS. De winkel zelf ziet er ook rommelig en verwaarloosd uit. Aanbiedingen (vandaag de Wicky) vaak niet beschikbaar. Je zou denken dat met de nieuwe concurrentie van Lidl en Jumbo om de hoek men een stapje harder zou gaan zetten hier. Update: goede reactie manager gekregen. Hoop op verbetering.

Ronald Rademaker 4 maanden geleden
R V
Google Maps Logo

Producten niet altijd goed gesorteerd. Met name opletten op producten die al over of op de datum zijn( misschien slim om zoals bij de jumbo een kortingsbak te maken voor zulke artikelen). Van het personeel komt nog geen goededag af. Misschien moette jullie iets meer op klantvriendelijk focussen ipv dat die kassameisjes op hun donder krijgen als ze niet het hoge werktempo kunnen bijbenen.

R V 4 maanden geleden
G A
Google Maps Logo

Weer respectloos en onprofessioneel kassa medewerkers, zij geeft een kassa bon zonder iets zeggen tegen klant bijvoorbeeld alstublieft, (robot) , in Nederland als je iets in jou hand heeft, en je geeft het aan iemand moet je zeggen alstublieft dan de ander persoon gaat zeggen dankuwel, ik koop een emmer Huzaren salade normaal prijs 1,47 euro een steker met barcode actie prijs van 1,47 voor 1,03 euro maar de repectloos kassa medewerkester heeft de andere barcode gescand en, dan komt de prijs zonder actie, terwijl er zijn groot en duidelijk steker op emmer , 2-bon is heel lang(35cm) lang is niet nodig zo lang bon is niet goed voor milieu , ik doe ook boodschappen bij AH en lidl en krijg ik korter bon. Bon printer beter bij klant kant dan kan de klant zelf de bon pakken zoals bij AH

G A 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Dirk

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #d10000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d10000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d10000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a80000 !important; }
Dirk

Alle Dirk supermarkten

De Dirk staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Hier kan je terecht voor lage prijzen en lekker eten.

Benieuwd naar andere Dirk supermarkten in Nederland? Dirk heeft in totaal 122 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Osdorpplein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Dirk lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Dirk supermarkten
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.