Dirk van den Broek Amsterdam

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Tussen Meer 1A in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 225 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Dirk van den Broek

Tussen Meer 1A in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Amsterdam

In Amsterdam aan de Tussen Meer 1A bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4285
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 559 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik ben vandaag helaas door 2 Kassiers samen met de 2 teamleiders waarvan de heer Camiel keihard werd beledigd. ze waren met elkaar aan het glimlachen en steeds naar elkaar aan het knipogend in plaats van om mij te helpen met een klacht die ik had. Ik werd uit het niets door de kassier en de teamleider beledigd dat ik niet goed in me hoofd was. Ik had me moeten bewijzen dat ik wel goed zat met een nieuwe bon aan me hand dat ik wel gelijk had ( ik ging het product nog een keer kopen om het hun te laten zien dat dit helemaal verkeerd is). Ze namen mij niet serieus en verzonnen smoesjes om mij weg te sturen van de winkel. Ik vindt dit heel betreurend om zelf dit uit te zoeken om mijn geld terug te krijgen en om verkeerde informatie krijgen. dit gaat om het filiaal van Tussenmeer, Osdorp Het ging hierom de actie Spa water 1.5 liter, 2 voor 1,50 de kassa scande 0,92 per stuk exclusief statiegeld en ze begrepen niet wat er fout ging. Ik heb nog steeds de kassa bon in bezit.

Lees verder

1/5

Klanten moeten schouder aan schouder langs de kassa! Ze gooien daar rustig maar 2 kassa's pal naast elkaar open, terwijl er wel 6 kassa's daarnaast ongebruikt blijven. Als je dan vraagt waarom ze de kassa's niet om en om open doen dan krijg je steevast het idiote antwoord "Ik weet het niet meneer." Blijkbaar kunnen de klanten wat Dirk betreft letterlijk en figuurlijk de pl.. covid-19 krijgen! Zijn me voorlopig kwijt aan Jumbo.

Lees verder

1/5

De ene Dirk is de andere niet! Meneer Conimex is wat in de war... wat een prijsverhoging!!

Lees verder

4/5

Dirk doet het atijd wel goed, leuke aanbiedingen, niet al te dure prijzen. Ik kom er vaak langs om mijn boodschappen te doen. Leuke en slimme winkel!

Lees verder

5/5

De invalide kassa staat midden in, en er is geen plaats vóór rolstoelen en schootmobielen. Het is veel te krab. Sa elzinga clarke

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 225 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17