Dirk van den Broek Amsterdam

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Tweede Hugo de Grootstraat 45 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 225 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Dirk van den Broek

Tweede Hugo de Grootstraat 45 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Amsterdam

In Amsterdam aan de Tweede Hugo de Grootstraat 45 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4320
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam
Dirk van den Broek Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 632 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik kom hier al vanaf het begin. De vaste dames aan de kassa die er werken zijn echt top. Allemaal hoor maar met hen heb je echt een praatje. Ze zijn super lief !! Maar nu met deze hele corona gekte, schrijf ik pas een review. Supermarkt medewerkers worden vergeten, want ze 'verzorgen geen mensen'. Ze willen alles sluiten behalve de supermarkten en zorg. Maar in het nieuws gaat het alleen over de zorg personeel.. Ik heb super veel respect voor jullie,hoe jullie het doen met deze drukte en hoe vrolijk jullie blijven. (ondanks de gekte ,drukte en chagrijnige mensen). Winkel leeg ? Geen paniek dan regelen we 2 volle vrachtwagens !! Wc papier tot aan het plafond !! Toppers zijn jullie en jullie verdienen een dikke vette pluim!! Wees trots op jezelf en op het werk dat je doet!

Lees verder

5/5

Fijn winkelen.

Lees verder

3/5

Grote winkel, vriendelijk personeel en groot aanbod. Prijsstelling tov andere supermarkten is uitstekend. Vers brood is een aanrader, meer brood voor de helft van de prijs bij AH.

Lees verder

5/5

super goeie service! ben er helemaal tevreden mee vooral met de dames die achter de kassa’s werken heel vriendelijk en vrolijk. 2 dames hebben mij laatst super goed geholpen met iets wat ik niet begreep. echt mijn complimenten voor jullie alle!!

Lees verder

5/5

Vreselijk personeel, geen manieren. Kunnen tanden hun niet uit elkaar krijgen om gedag te zeggen of normale omgangsvormen gebruiken zoals alsjeblieft en dank je wel. De dames achter de snel kassa's zijn het ergst en gedragen zich als of ze te goed zijn om te werken.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 225 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17