Dirk van den Broek Den Haag

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Simon Carmiggelthof 258 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 87 locaties in Den Haag op CardMapr.

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Den Haag

In Den Haag aan de Simon Carmiggelthof 258 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4260
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Den Haag
Dirk van den Broek Den Haag
Dirk van den Broek Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 556 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Op zondag 24 mei stonden de karren opnieuw aan elkaar en moesten er muntjes gebruikt worden om een kar te gebruiken. Wederom een chaos bij de ingang. Blijkbaar geen lerend vermogen. Chris: jouw actie is niet gelukt. De aandacht is weer verslapt. De concurrenten kunnen wel een veilig proces verzorgen. Doe hier structureel iets aan! Afgelopen week naar Dirk Leidschenveen geweest. Wat een chaos bij binnenkomst van de winkel. Je moest een muntje stoppen in de winkelkar, geen enkele kar was schoongemaakt en er was geen enkel toezicht waardoor de klanten veel te dicht op elkaar kwamen. Een medewerkster gaf een muntje als je hierom vroeg. een zeer onaangename ervaring. Zeer gevaarlijk. Als er weer een uitbraak van Corona komt weten we waar de bron ligt, bij Dirk. Bizar gewoon om de klanten in gevaar te brengen. Geen enkele andere supermarkt vraagt om een muntje in de karren te stoppen en stelt de karren op deze wijze op. Lekker goedkoop. Ik heb een klacht ingediend, waarop niet gereageerd wordt. Dirk moet dit proces snel veranderen!

Lees verder

1/5

Als Dirk de vuilcontainers buiten zet dan ligt de hele wijk vol met zwerfvuil.

Lees verder

1/5

Vandaag is mijn vrouw boodschappen wezen doen bij deze Dirk. Ondanks duidelijke instructies van overheid dat je 1,5 m afstand moet houden tot elkaar wordt het hier niet nageleefd. 2 kassa’s open naast elkaar waardoor klanten bijna tegen elkaar aanstaan en kassamedewerkers onbeschermd... geen platen zoals bij andere winkels. Zojuist ook gebeld met de winkel en ongenoegen geuit. Ja mevrouwtje het is zo druk dat ze de platen nog niet op hebben kunnen hangen. Daarop reageerde ik verontwaardigd en gaf ook aan dat ze hun klanten in gevaar brengen. Dan kunnen we alleen maar de zelfscan Kassa gebruiken gaf hij aan. Inderdaad dat zou dan de oplossing zijn maar vond hij belachelijk en gooide de Hoorn erop. Ongelofelijk dat Dirk zo omgaat met zijn klanten en medewerkers en iedereen in gevaar brengt....

Lees verder

1/5

Veel te veel memsen binnen er staat niemand om de karren te reinigen

Lees verder

1/5

ondanks dat de energie op is en de wifi onveilig maar gratis goede winkel

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 87 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258