Dirk van den Broek Deventer

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Broederenplein 5 in Deventer kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 19 locaties in Deventer op CardMapr.

Dirk van den Broek

Broederenplein 5 in Deventer

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Deventer

In Deventer aan de Broederenplein 5 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Deventer

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4520
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Deventer
Dirk van den Broek Deventer
Dirk van den Broek Deventer

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 653 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Winkel voelt onprettig. Klein, benauwd. Personeel komt niet gemotiveerd over.

Lees verder

2/5

Ik hou van de dirk, echter vind ik deze locatie sinds de verbouwing niet fijn meer. Zelfscan op zich een goed idee, alleen hier niet zo lekker geplaatst. Nog maar 2 gewone kassa's waarvan er vaak maar 1 open is, waar je ook tabak kan kopen. Als je daar wil afrekenen, kan je rekenen op een rij...

Lees verder

3/5

Nog afgezien van het afstotelijke pand en het naastgelegen broeinest voor schooiers (waarom bouwen ze die schuine hoek niet dicht?) is het aanbod van deze Dirk duidelijk niet gericht op de klantbehoefte. Veel vertrouwde producten met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding verdwijnen zomaar uit het schap of worden met een nieuwe verpakking duurder aangeboden. Als je navraag doet bij het personeel word je niet serieus genomen. Het kunstje verleiding door misleiding wordt ook structureel toegepast. Door vooropgezet gestuntel met prijskaarten kom je bij de kassa vaak bedrogen uit. Om nog te zwijgen over het straffen van klanten die zich een kwartier voor sluitingstijd met anderhalve kassa moeten behelpen. Vervelend voor klanten én personeel. Terwijl dit deel van de stad in de lift zit lijkt deze supermarkt de weg neerwaarts te hebben gevonden. Met als dieptepunt het uitvallen van alle koelingen (slecht onderhoud) en de incompetente reactie daarop. Dit stadsdeel verdient een betere supermarkt waar B-merken niet worden uitgefaseerd. Ze gaan nu verbouwen dus voorlopig zijn we niet verlost van dit wanstaltige winkelcomplex. Of zoals een adviseur ruimtelijke ordening het goed verwoorde: "Treurigheid troef, hier is de compactheid en historische samenhang geweld aangedaan."

Lees verder

1/5

Prettige zaak. Afrekenen zelf scannen wel even wennen.

Lees verder

4/5

Fijne supermarkt voor je boodschappen Veel scherpe aanbiedingen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Deventer kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Deventer

Benieuwd naar andere locaties in Deventer waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Deventer zijn er nog 19 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Deventer
MediaMarkt Deventer Deventer Elektronicawinkel

MediaMarkt Deventer

Boreelplein 38

vanHaren Schoenen Deventer Mode

vanHaren Schoenen

Boreelplein 6

Chocolate Company Café Deventer Deventer Cafe's