Dirk van den Broek Hoofddorp

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Burgemeester van Stamplein 48-50 in Hoofddorp kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 6 locaties in Hoofddorp op CardMapr.

Dirk van den Broek

Burgemeester van Stamplein 48-50 in Hoofddorp

Dirk Logo

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Hoofddorp

In Hoofddorp aan de Burgemeester van Stamplein 48-50 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Hoofddorp

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4535
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Hoofddorp
Dirk van den Broek Hoofddorp
Dirk van den Broek Hoofddorp

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 956 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het is een hygiënische winkel met een uitgebreid assortiment met aan producten. Een nadeel aan deze winkel is wel het feit dat er een willekeurige tassencontole mag plaatsvinden aan de hand van de huisregels, ook als niet op camera vaststaat dat je iets heb gestolen. Ga dus alleen naar de winkel als je het niet erg vind als een vreemde in jouw prive spullen zal wroeten. Mijn ervaring is dat je beter hieraan kunt meewerken want de medewerkers kunnen erg agressief worden in plaats van meteen de politie in te schakelen als iemand niet meewerkt. Ik weet niet in hoeverre het waar is, maar de keren dat ik dit heb meegemaakt waren het meestal minderjarigen en/of mensen met een donkere huidskleur die gecontroleerd werden. Als jongeren en mensen met een donkere huidskleur vaker worden gecontroleerd om wat voor reden dan ook, is het wellicht handig om dit kenbaar te maken bij de huisregels zodat je een gefundeerde beslissingen kunt maken voordat je de winkel binnenstapt. Bijvoorbeeld door een onderstaande melding: Van alle personen die wij controleren is: - De gemiddelde leeftijd X jaar - X procent van allochtone afkomst - Heeft X een getinte of donkere huidskleur Met deze boodschap kan de klant een weloverwogen beslissing maken en kunnen ze dus op voorhand beslissen of het risico om onmenselijk, dat vind ik de tassencontole zonder camerabeelden als aanleiding, behandeld te worden acceptabel is of niet. Mocht er hulp nodig zijn bij het meedenken van een oplossing om klanten beter te informeren of het schrijven van een voorbeeldtekst dan kunt u dat in een reactie op dit bericht kenbaar maken. Zodra de winkel de klanten beter informeert over het risico dat het loopt om gecontroleerd te worden en de politie eerder inschakelt als klanten niet meewerken aan de tassencontole, zal ik mijn beoordelingen verhogen van 2/5 naar 3/5. Deze beoordelingen kan uiteraard nog hoger worden indien de cassieres de moeite nemen om je te begroeten bij de kassa en wat vriendelijker zijn. Edit: Hallo, Bedankt voor je snelle en duidelijke reactie. Het is dus zo dat deze filiaal in strijd handelt met de richtlijnen van het hoofdkantoor. Op 26 augustus is mijn broertje tot tweemaal toe op dezelfde dag gevraagd om zijn schooltas met persoonlijke spullen te openen. Eenmaal heeft hij geweigerd en is hij onder fysieke dwang (hij heeft er een beurse lip aan overgehouden) in de winkel gehouden en is er gewacht op de politie. In beide gevallen bleek dat hij niks gestolen had en mocht hij vertrekken. Graag raak ik in contact met jou zodat mijn broertje op een veilige maar ook een prettige manier boodschappen kan blijven doen in dit filiaal. Een deel hiervan is een constructief gesprek met de desbetreffende filiaalmanager en iemand van het hoofdkantoor. Hoe kan ik in contact met jou komen?

Lees verder

2/5

Grote supermarkt met echte aanbiedingen helaas waren er veel uitverkocht

Lees verder

4/5

Prettige supermarkt waar ik graag kom. Jammer dat er altijd zo weinig sportbonkjes in het schap liggen. Vaak grijp ik mis. Ook jammer dat de Krings tomatensap vervangen is door een minder lekker soort.

Lees verder

4/5

Prima supermarkt, fijne aanbiedingen en vaak veel gratis samples. Enige minpuntje is dat je vaak word gevraagd om de inhoud van je tas te laten zien.

Lees verder

4/5

De brede gangen in de winkel geven genoeg ruimte om rustig te winkelen

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Hoofddorp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hoofddorp

Benieuwd naar andere locaties in Hoofddorp waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hoofddorp zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hoofddorp
KARWEI Hoofddorp Hoofddorp Bouwmarkt

KARWEI Hoofddorp

Noordmeerstraat

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp Hoofddorp Overnachting
Tango Hoofddorp Hoofddorp Tankstation

Tango Hoofddorp

Paxlaan 10

Rituals Hoofddorp Verzorging

Rituals

Polderplein 208

Kruidvat Hoofddorp Drogisterij

Kruidvat

Polderplein 225-227

Bever Hoofddorp Sportwinkel

Bever

Polderplein 200

Andere Dirk supermarkten in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Dirk nog meer locaties. Naast Dirk van den Broek in Hoofddorp kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Dirk locaties
Dirk van den Broek Alblasserdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Alblasserdam

Dirk van den Broek Almelo Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Amersfoort Supermarkt

Dirk van den Broek

Amersfoort

Dirk van den Broek Amstelveen Supermarkt

Dirk van den Broek

Amstelveen