Dirk van den Broek Oostzaan

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Hannie Schaftplein 1 in Oostzaan kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 8 locaties in Oostzaan op CardMapr.

Dirk van den Broek

Hannie Schaftplein 1 in Oostzaan

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Oostzaan

In Oostzaan aan de Hannie Schaftplein 1 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt scoort Dirk van den Broek een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Dirk van den Broek

Voor de actuele openingstijden van Dirk van den Broek in Oostzaan raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Dirk van den Broek nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Supermarkt

Stad

Oostzaan

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4335
Dirk van den Broek Oostzaan
Dirk van den Broek Oostzaan
Dirk van den Broek Oostzaan

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek krijgt een beoordeling van 8/10 gebasseerd op 645 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Helaas heb ik op 2 juni een minder aangename ervaring gemaakt. Na het afrekenen was ik bezig met het inpakken mijn boodschappen. De klant na mij kon mijn opmerking over het feit dat hij te weinig afstand hield niet waarderen. In plaats van excuses aan te bieden vond hij dat ik zelf de oorzaak van het probleem was. Hij moest immers bij de pinautomaat zijn om zijn boodschappen te betalen. ....... In deze situatie vond ik het kwalijk dat de caissière niet ingreep door hem terecht te wijzen. Om dit soort situaties te voorkomen zou de kassamedewerker de boodschappen van de volgende klant pas mogen scannen nadat de vorige klant klaar is om te vertrekken. Ik zal deze winkel voortaan mijden omdat er niet goed wordt gelet op de veiligheid van de klanten.

Lees verder

1/5

Sinds lang niet meer hier geweest en ben blij verrast met de leuke aanbiedingen. Kwaliteit aardbeien zelfs stukken beter dan die van AH (bij AH waren de aardbeien nog bevroren toen ik ze kocht). Balen dat ik niet eerder langs ben geweest voordat ik een zaklamp bij bol.com voor mijn zoontje heb besteld om vervolgens dezelfde zaklamp voor ruim 10 euro goedkoper te kopen. Dus gelijk maar een reserve gekocht voor mijn zoontje en ook maar een voor zijn vriend.

Lees verder

4/5

Hier wordt je altijd leuk geholpen een fijne zaak om te winkelen, als je iets niet kunt vinden wordt je altijd leuk geholpen leuke medewerkers ga zo door, dan blijf ik komen om te winkelen succes.

Lees verder

4/5

Ik kom inmiddels al 13jaar, wekelijks bij de Dirk in Oostzaan. Helaas word ik laatste tijd steeds vaker en vaker erg klantonvriendelijk geholpen aan de kassa. Jonge meiden die naar mijn menig bijdehand overkomen, die alles maar een beetje afraffelen en mij niet serieus nemen. Vandaag weer, ik vond het totaal niet prettig. Ik vind het een hele nare situatie en ik neig toch vaker om mijn boodschappen maar ergens in Zaandam te gaan doen. Toch wil ik aangeven dat ik niet over mij heen laat lopen en de volgde keer er wat van zal zeggen. Een hele nare spijtige situatie om te ervaren als vaste klant! (Ik heb het hier niet over alle kassamedewerkers, er zitten ook toppers tussen die de klant wel behandelen zoals het hoort!

Lees verder

2/5

Erg ON aangenaam om ongevraagd gefilmd te worden door een uwer personeelsleden en vervolgens met myn bezwaar niet serieus genomen te worden.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Oostzaan kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Oostzaan

Benieuwd wat je naast Dirk van den Broek nog meer in of rondom Oostzaan kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Oostzaan.

HEMA Oostzaan Warenhuis

HEMA

Kerkbuurt 1

Bastion Hotel Zaandam Zaandam Overnachting

Bastion Hotel Zaandam

Wibautstraat 278

Blokker Zaandam Vermiljoenweg Zaandam Woonwinkel
Lidl Zaandam Supermarkt

Lidl

Gibraltar 15

B&B Hotel Amsterdam Zaandam Zaandam Overnachting

B&B Hotel Amsterdam Zaandam

Pieter Lieftinckweg 10

Kruidvat Oostzaan Drogisterij

Kruidvat

Hannie Schaftplein 1

Kruidvat Zaandam Drogisterij

Kruidvat

Gibraltar 8

Andere Dirk supermarkten in Nederland

Benieuwd naar andere Dirk supermarkten in Nederland? Dirk heeft in totaal 122 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Dirk van den Broek toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle supermarkten van Dirk te vinden.

Bekijk alle Dirk supermarkten
Dirk van den Broek Alblasserdam Supermarkt
Dirk van den Broek Almelo Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt