Dirk van den Broek Oudenbosch

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Professor Mulderslaan 11 in Oudenbosch kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 2 locaties in Oudenbosch op CardMapr.

Dirk van den Broek

Professor Mulderslaan 11 in Oudenbosch

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Oudenbosch

In Oudenbosch aan de Professor Mulderslaan 11 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Oudenbosch

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4800
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Oudenbosch
Dirk van den Broek Oudenbosch
Dirk van den Broek Oudenbosch

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 361 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voor wie meer houdt van kort en bondig: Alles is mooi vernieuwd, maar helaas nog steeds geen zelf-scan en nog steeds een in mijn ogen (vergeleken met AH) beperkt assortiment . Ik vind de indeling niet logisch, maar iemand anders misschien wel... Personeel (vakkenvullers) weten zelf regelmatig niet waar dingen staan. Lange rijen bij de kassa zijn geen uitzondering. Wel goeie aanbiedingen, als ze aanwezig zijn ;) Voor wie wat leesvoer wel kan waarderen, even gewoon een ervaring van vandaag: Een zaterdagmiddag in de Dirk. Overal vakkenvullers met dozen en karren, overal lege stellingen, want tja, de aanbiedingen worden in de drukke bezoekuren alvast maar gewisseld. Opzoek naar de alpro soja. Nou ik kan niet eens bij het vak in de buurt komen want er staan drie vullers tegelijk met een hele lading dozen in het koelhok. Ook niet nodig, vak is toch leeg... Opzoek naar de Affligem 0.0 uit de folder, die er eerder deze week niet was, maar nu ook niet en uberhaubt niet in het assortiment blijkt te zitten. Irritant, daar kwam ik ALWEER voor. Laatst stonden er 0,75 liter flessen speciaalbier in de folder, werden toen niet eens geleverd ("ja die komen later deze week", nou mooi niet dus). Speciale folder voor Oudenbosch zou een leuk idee zijn, even doorkrassen wat er niet is. Nou ik had dus wel een mandje kunnen pakken in plaats van de kar.. Had ik dat maar gedaan, want er is maar 1 kar-kassa open en er staan achter mij inmiddels zeker 8 karren, vanuit twee gangpaden naar 1 kar-kassa. De winkel is niet gemaakt voor lange kassa rijen, want de gangpaden komen daarvoor niet lekker uit bij de kassa.. Ik vraag nog gekscherend of er geen nummertjes-trek automaat is, maar eigenlijk zou dat nu best een goed idee zijn. Jammer, voor mij voorlopig weer geen bezoek, tot ik weer door een, hopelijk dan wel aanwezige, onweerstaanbare aanbieding gelokt wordt. Dan ben ik uiteraard helemaal happy vanwege al het voordeel, dus dat lift de score toch nog omhoog naar 3 sterren.

Lees verder

3/5

Goedkoopste winkel .goed personel.heben alless waat nodig voor koeken

Lees verder

5/5

Ben een andere Dirk gewend, maar is een grote winkel en ondanks de coronacrisis goed gevuld op het wc papier na

Lees verder

4/5

Leuke kleine supermarkt met veel keus.

Lees verder

5/5

Vervelende winkel. Sommige werknemers probeer ik te ontwijken, aangezien ze gewoon onbeschoft zijn. Je voelt je bij deze personen geen klant maar een belemmering. Inderdaad (wat ik ook bij anderen lees) erg rommelig en chaotisch. Wanneer je vragen hebt word je wederom gezien als een last, ze zullen dan ook geen service verlenen. Wanneer klanten deze klachten uiten naar personeel, worden ze weg gewuift (letterlijk). Ik erger mij hier vreselijk aan en ga er dus ook liever niet meer naartoe. (Het is dan af en toe voor de aanbiedingen...)

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Oudenbosch kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Oudenbosch

Benieuwd naar andere locaties in Oudenbosch waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oudenbosch zijn er nog 2 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oudenbosch
Dirk van den Broek Oudenbosch Supermarkt

Dirk van den Broek

Professor Mulderslaan 11

ALDI Oudenbosch Supermarkt

ALDI

Oost-Vaardeke 41