Dirk van den Broek Ridderkerk

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Havenstraat 9 in Ridderkerk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 9 locaties in Ridderkerk op CardMapr.

Dirk van den Broek

Havenstraat 9 in Ridderkerk

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Ridderkerk

In Ridderkerk aan de Havenstraat 9 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Ridderkerk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4735
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Ridderkerk
Dirk van den Broek Ridderkerk
Dirk van den Broek Ridderkerk

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 409 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goede service, meeste artikelen in de schappen en meestal geen lange rijen bij de kassa.

Lees verder

3/5

Over het algemeen genomen een prima winkel met ruime keuze aan producten. Helaas is het vaak misgrijpen vanwege lege schappen en wat vaak op valt is dat spullen verkeerd aangevuld worden, met name op de kattenblikvoer afdeling, dit is een probleem wat al behoorlijk wat jaartjes speelt en schijnt nog steeds niet onder controle te zijn. Jammer. Ik weet dat andere mensen hier ook al meerdere malen over geklaagd hebben. Een andere hele grote manko zijn de kassa's, de snelheid ervan en de hoeveelheid die gebruikt word op drukke momenten. Geen idee of dit met regels te doen heeft maar dit komt ook voor bij de andere 2 Dirk's in de nabije omgeving. Er staan dan mega lange rijen, niemand roept er een kassa bij tot er een klant roept: Er mag wel een kassa bij hoor!! Heel vreemd. Verder een top broodafdeling, broodjes en snackbroodjes smaken goed, zijn niet duur en het gebeurt zelden dat er niks meer ligt. Dat is voor mij persoonlijk wel 1 van de sterkere punten van deze Dirk. Personeel is over het algemeen ook zeer vriendelijk, niks op aan te merken.

Lees verder

3/5

heel slecht, fout op de bon en geen klantenservice om de fout te herstellen maar een enorme rij mandjesklanten en zeer dom persoon achter de balie die vond dat ik achteraan moest sluiten en nog haar gelijk wilde halen meerdere keren. Gelukkig kreeg ik bijval van klanten die ook al vele slechte ervaringen daar hadden en het mij eens waren. Ik dacht dat ik in een hele foute film beland was.

Lees verder

1/5

Rijen tot diep in de gangpaden maar extra kassa's ho maar.

Lees verder

1/5

Best een nette kleinere zaak. Wel bijna altijd zeer lange wachtrijen. Ook parkeren niet ideaal, er moet altijd een drukke doorgaande weg overgestoken worden.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Ridderkerk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Ridderkerk

Benieuwd naar andere locaties in Ridderkerk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ridderkerk zijn er nog 9 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ridderkerk
vanHaren schoenen Ridderkerk Mode

vanHaren schoenen

Jan Steenstraat 3 A

Pearle Opticiens Ridderkerk Ridderkerk Opticien
Hans Anders Opticien Ridderkerk Ridderkerk Opticien

Hans Anders Opticien Ridderkerk

Sint Jorisplein 67