Dirk van den Broek Ridderkerk

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Vechtstraat 1a in Ridderkerk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 9 locaties in Ridderkerk op CardMapr.

Dirk van den Broek

Vechtstraat 1a in Ridderkerk

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Ridderkerk

In Ridderkerk aan de Vechtstraat 1a bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Ridderkerk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4670
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Ridderkerk
Dirk van den Broek Ridderkerk
Dirk van den Broek Ridderkerk

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 875 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vreselijke supermarkt de rijen bij de kassa's zijn erg lang er stonden acht andere mensen voor mij te wachten en er was maar één kassa open. Rond 8 uur s'avonds worden de producten in de stellingen gedaan waardoor de hele winkel vol staat met dozen en ik geen kant meer op kon. Tot overmaat van ramp vond ik begin mei 2020 ook nog eens een fles vruchtensap die een houdbaarheidsdatum had van december 2019. Vermijd deze supermarkt dus.

Lees verder

1/5

Een prima winkel met een groot assortiment en een zeer goede bakkersafdeling. Wat echt een hekelpunt is, wat al erg lang speelt en naar mijn idee niks aan gedaan word zijn de belachelijk lange wachttijden bij de kassa's. Dit is niet af en toe zijn maar 9/10 keer als we hier komen. Om drukke tijden zijn zo goed als alle kassa's open maar het werktempo ligt gewoon lager als laag. Gezien dit probleem ook speelt bij de andere 2 Dirk's in de nabije omgeving vraag ik mij af of dit een vereiste is om aangenomen te worden als kassamedewerk(st)er. Maar deze Dirk spant de kroon. Jammer, verder is het personeel over het algemeen zeer vriendelijk, zoals gezegt is het assortiment ook prima. Daar verder niks op aan te merken.

Lees verder

3/5

geen fijne zaak personeel wat er loopt heeft groots mond als je wat vraag zegen ze ja heben we niet veel dingen over datum gekocht nee geen fijne zaak vind ik geef mijn plus of ah maar

Lees verder

2/5

We komen elke week weer terug voor de boodschappen. Prima winkel met een goede prijskwaliteit verhouding. Ook de zelfscan is super handig!

Lees verder

4/5

Ondanks alle negatieve dingen die ik lees vindt ik dit toch een heel klantvriendelijke vestiging. Ik kom er 2 a 3 x per week want ik woon in bolnes. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten. Regelmatig kloppen de prijzen niet,daar zou beter op gelet kunnen worden. De hoge controle van de handscanners is hartstikke goed.want er zijn vele ........ Die proberen te jatten.waardoor de boodschappen voor iedereen duurder worden. De baas maakt meestal wel een gestreste indruk maar die heeft ook aardig wat op zijn bordje. Ik heb zo nu en dan een praatje met hem gemaakt en hij is ook gewoon een mens. Ik geef 4 sterren voor de inzet en behulpzaamheid van alle personeel.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Ridderkerk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Ridderkerk

Benieuwd naar andere locaties in Ridderkerk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ridderkerk zijn er nog 9 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ridderkerk
vanHaren schoenen Ridderkerk Mode

vanHaren schoenen

Jan Steenstraat 3 A

Pearle Opticiens Ridderkerk Ridderkerk Opticien
Hans Anders Opticien Ridderkerk Ridderkerk Opticien

Hans Anders Opticien Ridderkerk

Sint Jorisplein 67