Dirk van den Broek Rotterdam

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de 1e Middellandstraat 115 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 122 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Dirk van den Broek

1e Middellandstraat 115 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Rotterdam

In Rotterdam aan de 1e Middellandstraat 115 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4600
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Rotterdam
Dirk van den Broek Rotterdam
Dirk van den Broek Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 612 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Meestal te druk voor de ruimte, niet anders te verwachten voor de relatief kleine winkel vrij dicht bij het centrum. Licht onstuimig en wisselende atmosfeer. Meeste werknemers willen je wel helpen als je iets te vragen hebt, verwacht geen luxe service.

Lees verder

3/5

Scherpe prijzen en prima supermarkt. Het nadeel is wel dat je altijd ontiegelijk lang in de rij staat. Er gaat hier iets niet goed in de planning van het kassapersoneel. Ook zelfscankassa's zouden een hoop schelen.

Lees verder

2/5

1 .middellandstr perfekte behalve de markalar yere meniden daar de dwergjes ern de lang cangele hurg de rest gülizar ercan de türken mealen de dirk huis ern gast vrij gefeliciteert die ye Sen ben troya op hun

Lees verder

5/5

Dit is mijn oma's favoriete winkel, vanwege de prijzen. Het is goedkoop en ze hebben goede aanbiedingen. Het is er echter altijd erg druk en dat maakt dat ik het winkelen er niet fijn vind. Het personeel komt ook niet heel vriendelijk over en werkt traag.

Lees verder

3/5

Bizar hoe onvriendelijk het personeel kan zijn. Doen geen moeite je te helpen, kijken je niet aan bij de kassa. Beetje vreemd dat dit gedrag getolereerd word. Wellicht omdat ze weten dat klanten toch wel blijven komen voor gunstige prijzen?

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 122 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13