Dirk van den Broek Rotterdam

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Goudsesingel 19-23 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 122 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Dirk van den Broek

Goudsesingel 19-23 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Rotterdam

In Rotterdam aan de Goudsesingel 19-23 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4645
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Rotterdam
Dirk van den Broek Rotterdam
Dirk van den Broek Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 754 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Behoorlijke supermarkt, maar medewerkers van minder gehalte dan bij Albert Heijn. Geen pretje om daar wat aan te vragen.

Lees verder

4/5

Rommelig,smalle gangpaden en via een vuil trappetje naar binnen en eruit. Dus sjouwen met je boodschappentassen. Maar oh,oh oh wát een leuke aanbiedingen...alléén al daarvoor is het de moeite om er heen te gaan🤗 Ruim 23 euri's korting en mijn voorraadkast is weer vol...

Lees verder

5/5

Slecht! Heel slecht! In deze ‘coronatijd’ doe je daar je boodschappen met gevaar voor eigen leven. Niemand houdt zich aan de 1,5 meter geadviseerde afstand, het krioelt van de vakkenvullers die vlak langs je lopen, iedereen op een kluitje bij elkaar in de rij. Caissières zitten nog steeds niet achter plexiglas, terwijl dat bij AH en Jumbo allang zo is. Ik heb echt medelijden met de mensen die daar werken. Zolang er corona heerst, doe ik daar geen boodschappen meer!

Lees verder

1/5

Zaterdagmiddag is ook niet de handigste tijd om boodschappen te doen, maar het kon niet anders.... Veel lege schappen, de aanbiedingen die ik graag wilde hebben alle vier niet meer beschikbaar. Helft van mn lijstje niet kunnen halen en daarom maar naar n andere winkel gegaan. Dirk is niet duur, maar voldoet voor mij ook niet.

Lees verder

2/5

Inkopen zijn goed te doen en meestal kom ik hier voor bakkersproducten, zodat ik effe snel wat kan eten. Appelflappen zijn krokant en hebben een diepe appelsmaak. Ook al ben ik geen echte liefhebber van donuts, toch ga ik overstag en koop ik daar wat van. Ik heb rondgekeken in de winkel, echter vind ik dat het assortiment van spullen die mensen echt nodig hebben, vaak niet in de aanbieding zijn, ook niet tijdens bijna verlopen van de houdbaarheidsdatum. Koop ik die dingen toch omdat alle winkels rond die tijd al gesloten zijn? Nee.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 122 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13