Dirk van den Broek Rotterdam

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Pinkstraat 8 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 128 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Dirk van den Broek

Pinkstraat 8 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Rotterdam

In Rotterdam aan de Pinkstraat 8 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4615
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Rotterdam
Dirk van den Broek Rotterdam
Dirk van den Broek Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 844 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik kom vaak in deze winkel. In het begin van de corona stond er geen rij buiten. Dit was te danken aan het personeel die netjes de karren voor de klanten schoonmaakte. Tot mijn verbazing viel het mij voor de 2de keer op dat het personeel de karren niet meer schoonmaakt, waardoor er nu een lange rij tot bijna aan Franselaan staat. Het personeel staat er nu gewoon bij met een zak munten voor de karren en maakt de karren niet meer schoon. Als klant moet je nu een gebruikte kar pakken (misschien heeft de klant ervoor wel corona) en zelf schoonmaken. Hierdoor kan de ziekte over gedragen worden. Na het gebruik moest ik de kar zelf terug zetten. Ik heb het personeel erop aangesproken en het interesseerde haar totaal niet en stond met een lichaamshouding van "bekijk het, ik maak niks meer schoon." Ik heb de laatste paar dagen een slechte ervaring met deze Dirk van den Broek.

Lees verder

3/5

Op sommige tijden heel druk en het bier is vaak op maar al met al een fijne supermarkt

Lees verder

3/5

Ik kom al 15 jaar in deze Dirk en ben zeer tevreden. Ja hij is wat klein dus een wat kleiner assortiment dan in Schiedam en dus soms druk. Als je de mogelijkheid heb om te kiezen wanneer je boodschappen kan doen, zijn er zat tijden dat het rustig is. Ik word altijd geholpen als ik een vraag heb en heb meer last van dronken of ruziënde klanten dan van onaardig personeel. Het enige minpuntje is dat er te weinig plekken zijn voor je fiets.

Lees verder

4/5

Wat een aanfluiting! Personeel houdt geen afstand, er worden veel (VEEL) te veel klanten binnengelaten, en wanneer je er (netjes) iets van zegt, kan je afgesnauwd worden door het personeel.

Lees verder

1/5

Lekker shoppen daar. Gezellig!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 128 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41