Dirk van den Broek Rotterdam

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Plein 1953 31 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 128 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Dirk van den Broek

Plein 1953 31 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Rotterdam

In Rotterdam aan de Plein 1953 31 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4720
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Rotterdam
Dirk van den Broek Rotterdam
Dirk van den Broek Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 1263 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Drama, werkelijk een zootje. Het was al een ongeorganiseerde bende voor Corona maar nu.... de zaak wordt gerund door 15 a 16 jarigen die werkelijk iedere looppad het liefst met 3 tegelijk blokkeren. Druppel voor mij was het verzoek om even om te lopen want ja ze stonden zo gezellig uit te pakken met zijn drieën. De bedrijfsleider loopt rond met een vaag lachje en toont geen enkele vorm van leiderschap of initiatief. Ik vind de prijzen van de Dirk vaak aantrekkelijk maar ik besteed nu liever een paar euro meer bij de AH. De oudere kassadames zijn wel ontzettend aardig.

Lees verder

2/5

Wordt weinig op tijd bijgevuld en personeel hangt letterlijk over je heen om bij te vullen.

Lees verder

3/5

Overzichtelijk winkel goed aangepast op corona. Aanbiedingen zijn soms snel uitverkocht.

Lees verder

4/5

Stamp vol , niemand houdt afstand ,personeel ook niets... echt waardeloos niks wordt bijgevuld!!!

Lees verder

1/5

Wat een mooie winkel maar met een achterlijk personeelslid. Een paar weken geleden vroeg ik aan Gita of Gira, kortom een Hindoestaanse mevrouw of de Dame die de weekaanbiedingen van de tafels die tegenover de koelingen staan er was, waarna deze Hindoestaanse mevrouw heel arrogant en kortaf/brutaal antwoordde: Die werkt hier niet meer want ze is ontslagen! Paar dagen later wanneer ik weer boodschappen kwam doen zie ik deze dame waar ik om vroeg gewoon weer aan het werk! Lekker klantvriendelijk en vooral collegiaal maar niet heus, het is ook lekker vriendelijk naar je collega's toe! En dit is zeker niet de eerste keer dat ik zo klantonvriendelijk door Gita of Gira ben geholpen. Ik heb er lang over getwijfeld of ik een mail naar de hoofdkantoor moest sturen of de filiaalmanager erop moest aanspreken, maar onlangs toen ik het met mijn buren erover had vertelde zij mij dat ook zij een aanvaring met haar hebben gehad en dat het een bekend probleem is. Zij hebben wel de filiaalmanager erop aangesproken toch geef ik deze winkel 2 sterren i.p.v 1 voor het personeel dat wel gezellig en klantvriendelijk zijn.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 128 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41