Dirk van den Broek Zandvoort

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Burgemeester Engelbertsstraat 21 in Zandvoort kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 5 locaties in Zandvoort op CardMapr.

Dirk van den Broek

Burgemeester Engelbertsstraat 21 in Zandvoort

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Zandvoort

In Zandvoort aan de Burgemeester Engelbertsstraat 21 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Zandvoort

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4255
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Zandvoort
Dirk van den Broek Zandvoort
Dirk van den Broek Zandvoort

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1693 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima winkel Leuke bakkerij erin met heerlijke broodjes Ruim assortiment brede paden vriendelijk personeel Hier kan je gerust heen

Lees verder

5/5

Nette winkel ondanks dat hij oud aan doet voor mijn gevoel. Er zit een lift in dus je hoeft niet te sjouwen met je boodschappen mocht je naar de parkeerplaats willen. Echter een positief minpuntje, de slagboom van de parkeerplaats staat omhoog en er komt geen kaartje uit. Alleen als je eruit wil staat hij dicht dus ik twijfelde maar bleek de andere kant automatisch open te gaan...dus je kunt.t gratis parkeren op dit moment(1-2-20) en dit is al een paar maanden zo. Als hij wel dicht kan zijn de kosten aanzienlijk...30cent eerste half uur...

Lees verder

5/5

Leuke winkel, zó een ongelofelijk vriendelijk en zéér behulpzaam personeel, wát helaas véél en véél te weinig gewaardeerd worden door de managers en waar het beleid ook nog eens héél erg slecht is. Vind het niet gek dat er nu 4 mensen in 1 maand weg gegaan zijn, sorry maar dat is Dirk van den Broek écht écht zelf schuld. Ze moeten hun personeel eens wat meer waarderen en niet hun als oud vuil behandelen. Ik geef dus het personeel écht 5 sterren want die verdienen dat dubbel en dik, maar de managers die geef ik 0 sterren omdat ze hun beleid maar eens moeten aanpassen en hun personeel maar eens moeten leren waarderen. Maar waarderen, respect is iets wat géén enkel bedrijf meer van gehoord heeft, ze denken alleen maar aan hoe snel ze nog meer geld kunnen verdienen, maar die wat daar voor moeten zorgen, boeit géén enkel bedrijf tegenwoordig meer, en vandaar dat ik alléén al het personeel van Dirk van den Broek 5 sterren geef, liever gaf ik ze 10 sterren maar dat gaat helaas niet

Lees verder

5/5

Altijd volop keus, leuke werkaanbiedingen nette bediening. Na verhuizing Almere Zandvoort Dirk trouw gebleven.

Lees verder

4/5

Smalle gangen veel rommel in de gangen en personeel wat niet voorzichtich is. Trekken liever de stellingen aan de kant om plaats voor hub zelf te maken. Winkelend publiek heeft dan maar pech. Evt bij een vraag is het antwoord ja zal wel kijk maar waar het ligt.

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij Dirk van den Broek?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Dirk van den Broek, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Zandvoort

Benieuwd naar andere locaties in Zandvoort waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zandvoort zijn er nog 5 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zandvoort
Center Parcs Zandvoort Zandvoort Overnachting

Center Parcs Zandvoort

Vondellaan 60

Aqua Mundo Zandvoort Zandvoort Dagje uit

Aqua Mundo Zandvoort

Vondellaan 60

Dirk van den Broek Zandvoort Supermarkt

Dirk van den Broek

Burgemeester Engelbertsstraat 21