Duinrell Wassenaar

Duinrell

Bij Duinrell gelegen aan de Duinrell 1 in Wassenaar kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Duinrell is één van de 8 locaties in Wassenaar op CardMapr.

Duinrell

Duinrell 1 in Wassenaar

Betalen met creditcards bij Duinrell in Wassenaar

In Wassenaar aan de Duinrell 1 bevindt zich Duinrell. Bij Duinrell kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Dagje uit scoort Duinrell een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Dagje uit

Stad

Wassenaar

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 515 5255
Duinrell Wassenaar
Duinrell Wassenaar
Duinrell Wassenaar

Reviews

Wat zeggen anderen over Duinrell?

Duinrell wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 9907 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Leuk en gezellig kinderatractie park met het grootste glijbanen zwembad in de Benelux. In 10 jaar tijd zijn er veel bungalows; van luxe logetenten tot bungalows met sauna's en Hot tubs. Uitbreiding alom dus wat huisjes betreft, dus krijg ik de indruk dat het in de zomermaanden als alles open is het vreselijk druk is. Nu het attractiepark nog even gesloten is is het nog even heerlijk rustig.

Lees verder

4/5

Pretpark zelf waren de wilde attracties dicht. Jammergenoeg.... Voor kleine kinderen was het vermakelijk. Voor de oudere is het allemaal net iets te oud en gedateerd wat open was. Maar de speeltuin en glijbaan is een prima succes. Jammer dat we de achtbanen niet in konden.

Lees verder

4/5

Leuk voor als je er op het vakantiepark staat, maar weet niet of ik er voor een dagje heen zou gaan. Dan best duur voor wat je krijgt. Ook zou onderhoud nog wel wat beter mogen. Zeker begin van het seizoen had ik dit beter verwacht.

Lees verder

4/5

Covid-19 en Duinrell, wees voorzichtig wanneer je kampeert bij Duinrell!! Camping barst uit zijn voegen zo vol geboekt met kampeerders. Helaas halveren zij wel de sanitaire plekken. Schoonmaak sanitair viel tegen en ook geen extra hygiënische voorzieningen bij de sanitaire gebouwen. Met 37 graden op een volle zonnige plek, en je kan maar eenmaal in de twee dagen twee uur zwemmen, hierbij moet je reserveren voor het binnen of buitenbad! Geen koudwater douchen met de hitte, ook werd er geen verkoeling geboden aan kampeerders in deze situatie. De zwembad maatregelen werd voor ons pas twee weken voor datum aangekondigd per post. Voor het binnen zwembad betaal je dan ook nog euro 6,- per persoon bij. Het reserveren gaat online, maar helaas is je 4G bijna niet toereikend. Wifi bijgekocht, op het eiland waar wij stonden konden wij ook hier geen gebruik van maken, lopen naar het sanitair gebouw hielp... waardeloos! Attracties wachtrijen van een uur! Kamperen kost gewoon het volle bedrag. Helaas ik vond het zo erg tegenvallen dit jaar en wanneer je de moeite neemt om dit te melden bij het Duinrell team krijg je een mooi standaard excuus praatje ervoor terug. Hier wordt niet graag meegekeken naar gepaste oplossingen... Zakkenvullers als je het mij vraagt. Kom hier al bijna 30 jaar, maar dit was de laatste keer. Ook wij zijn drie dagen eerder naar huis gereden... weg gegooid geld!!!

Lees verder

1/5

Leuk park maar niet klantgericht: Je moet binnen 1/2 dag omboeken en er wordt niet duidelijk gecommuniceerd dat er extra kosten zijn (nergens vermeld). Vervolens wordt je met 40% extra kosten geconfronteerd. Annuleren blijkt niet mogelijk ondanks dat dit wettelijk verplicht is.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Duinrell

Goed nieuws! Bij Duinrell in Wassenaar kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Wassenaar

Benieuwd naar andere locaties in Wassenaar waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wassenaar zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wassenaar
ALDI Wassenaar Supermarkt

ALDI

Hofcampweg 57

Dirk van den Broek Wassenaar Supermarkt

Dirk van den Broek

Starrenburglaan 47

Parfumerie Douglas Wassenaar Verzorging

Parfumerie Douglas

Molenstraat 6

Duinrell Wassenaar Dagje uit

Duinrell

Duinrell 1

Kruidvat Wassenaar Drogisterij

Kruidvat

Langstraat 188-190

Pearle Opticiens Wassenaar Wassenaar Opticien
Rituals Wassenaar Verzorging

Rituals

Langstraat 93

Blokker Wassenaar Wassenaar Woonwinkel

Blokker Wassenaar

Langstraat 70