Duinrell Wassenaar

Duinrell

Bij Duinrell gelegen aan de Duinrell 1 in Wassenaar kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Duinrell is één van de 6 locaties in Wassenaar op CardMapr.

Duinrell

Duinrell 1 in Wassenaar

Betalen met creditcards bij Duinrell in Wassenaar

In Wassenaar aan de Duinrell 1 bevindt zich Duinrell. Bij Duinrell kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Dagje uit, scoort Duinrell een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Dagje uit

Stad

Wassenaar

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 515 5255
Routebeschrijving
Duinrell Wassenaar
Duinrell Wassenaar
Duinrell Wassenaar

Reviews

Wat zeggen anderen over Duinrell?

Duinrell wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 9520 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Al jaren hetzelfde; veel verschillende attracties voor kinderen van jong tot oud. Vanwege corona worden er minder personen toegelaten, maar de capaciteit van de attracties is ook minder. Je staat dus bij populaire attracties nog steeds in de rij, maar niet zo lang. Minpunt zijn de wespen. Je kunt ze in deze tijd verwachten, maar het was echt extreem veel. Het lijkt er niet op dat er wat aan gedaan word. Zo zag ik nergens wespenvallen die je in andere parken wel tegenkomt.

Lees verder

4/5

Leuk park voor gezinnen met kleine kinderen. Onze bijna-pubers waren net wat te oud en vonden sommige attracties maar saai. Favoriet: de rodelbaan en de splah. Niet te druk. Daardoor heb je t in een halve dag ook wel gezien. Tenzij je in het Tikibad kunt, natuurlijk, maar dat is wegens corona maar beperkt toegankelijk.

Lees verder

4/5

wij stonden op het beukenveld wat heerlijk dicht bij het park was en ruime plekken in de schaduw. ivm corona zijn er extra douches en wc's geplaatst, normaal moet je wel erg ver lopen naar een toiletruimte als je hier staat. aankomst en entree tot het park was bijzonder goed geregeld. nergens wachten! 1,5m was duidelijk aangegeven in het park. 3 van de 4 dagen was het ook rustig genoeg. de laatste dag vonden wij het te druk worden. er liep toen wel handhaving om mensen aan te spreken op de 1,5m. De prijzen zijn goed voor de camping. Entree en stroom is inbegrepen. je komt niet voor verrassingen, behalve dat je het zwembad moet bijbetalen. De communicatie van duinrell is zwak te noemen. mail wordt niet beantwoord en als je belt hang je gerust een uur aan de lijn om iemand te spreken die je niet echt verder helpt. De medewerkers lijken weinig binding te hebben met het park. ik heb twee keer niet hoeven betalen voor mijn drankje omdat de pin het niet deed. voor mij prima 😋 TIP VAN DE DAG: er is nergens koffie na 18h!! volgens mij kan dit ook voor Duinrell zelf wel positief uitpakken.

Lees verder

4/5

Wachtrij van 2 uur voor de falcon die elke dag te laat open ging en tikibad zou alleen voor campinggasten open zijn maar bleek voor iedereen open in combinatie met attractiepark. Het tikibad kon je niet reserveren omdat het vol was. De voorwaarden waaronder je boekt wordt niet nagekomen maar je betaald er wel voor. Als dit maar een beperkt aantal gasten waren vanwege de Corona dan hoef ik er ook niet heen als de beperkingen eraf zijn want het was nu al hutje mutje! Niks werd ontsmet en het personeel werkte heel langzaam.

Lees verder

1/5

Het is een heel erg leuk park met leuke attracties en een groot zwembad met heel veel leuke glijbanen. De camping plekjes liggen heel mooi, ze zijn schoon en groot genoeg. Het sanitair gebouw is redelijk schoon en word regelmatig schoongemaakt. Er is vriendelijk personeel en controleren ook op de 1,5 meter afstand in wachtrijen. De corona maatregelen in het pretpark zijn goed geregeld met pomjes, stippen waar je moet staan en mensen die controleren. Je hebt een tijdslot van 2 uur bij het waterpark. Dat is prima. Helaas is er geen gratis wifi, er is wel wifi maar dat kost heel veel. En als je aan het water staat zijn er nog al veel irritante eenden en meerkoeten die je s'nacht wakker houden.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Duinrell

Goed nieuws! Bij Duinrell in Wassenaar kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Wassenaar

Benieuwd naar andere locaties in Wassenaar waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wassenaar zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wassenaar
ALDI Wassenaar Supermarkt

ALDI

Hofcampweg 57

Dirk van den Broek Wassenaar Supermarkt

Dirk van den Broek

Starrenburglaan 47

Parfumerie Douglas Wassenaar Verzorging

Parfumerie Douglas

Molenstraat 6

Duinrell Wassenaar Dagje uit

Duinrell

Duinrell 1

Kruidvat Wassenaar Drogisterij

Kruidvat

Langstraat 188-190

Pearle Opticiens Wassenaar Wassenaar Opticien