Duitslandlaan P9 map

Duitslandlaan P9

7.2 · 133 recensies

Duitslandlaan, Zoetermeer

Duitslandlaan P9
Duitslandlaan P9 Duitslandlaan P9
Duitslandlaan P9
Duitslandlaan P9

Over Interparking

Aan de Duitslandlaan in het gebied 'Stadscentrum' in Zoetermeer ligt Duitslandlaan P9. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 133 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Duitslandlaan P9 accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 66 locaties in Zoetermeer waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadscentrum hebben we nog 90 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

E. van Niel
Google Maps Logo

De parkeergarage is zoals vele andere. Niet veel bijzonders. Wel prima dat de eerste 2 uur gratis zijn. Bij het afrekenen was slechts één automaat werkend en dat zorgde voor enige vertraging.

E. van Niel 3 maanden geleden
ronald berkhout
Google Maps Logo

Geen idee waar je er als voetganger uit moet. Ik loop nu dus telkens lans de slagbomen. Routering onduidelijk. Niet goed verlicht. Parkeervakken zijn kort en zeer smal. LET OP: Het tarief van de laadpaal is schandalig hoog. 0,19 euro starttarief. Daarna 0.59 euro per kWh incl. btw. Het enige goede is dat er veel parkeerplekken zijn en dat het parkeren zelf niet al te duur is.

ronald berkhout 9 maanden geleden
Fred Kortekaas
Google Maps Logo

Mooi en schoon.

Fred Kortekaas 9 maanden geleden
Diana Vonk
Google Maps Logo

Fijne parkeergarage om te parkeren.

Diana Vonk 1 jaar geleden
arthur nogwat
Google Maps Logo

arthur nogwat 2 jaar geleden
Nico Anker
Google Maps Logo

Slecht!!!!!! Wat een chaos!!!!!! Ik stond maar liefst bijna 20 minuten vast in deze garage!!!!!!!!

Nico Anker 2 jaar geleden
Dany Ebel
Google Maps Logo

Goeie ruime parkeerplaats

Dany Ebel 2 jaar geleden
Ingrid de Keijzer
Google Maps Logo

Prima, goed bereikbare parkeergarage in Stadshart Zoetermeer. De eerste 2 uur is gratis parkeren. Daarna betaal je voor elke volgende 50 minuten 1,50. De juiste looproute was wel even zoeken en liep dood op de begane grond. (We dachten dat het rond zou lopen) Het is aangegeven in knalroze. In de garage zelf is het wat krap als 2 auto's elkaar passeren. Goed uitkijken hier. Er is weinig ruimte. Er zijn ook oplaadpunten om je electrische voertuig op te laden. Er zijn 2 liften en een trappenhuis. 2 Automaten om je ticket te betalen, waarvan er eentje defect is. (Maart 2019). Vanaf de 1e verdieping loop je zo het winkelcentrum in.

Ingrid de Keijzer 3 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Zoetermeer (Stadscentrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking IJ-oever Centrum
Interparking Stadhuis
Parkeergarage Euroborg
Parkeergarage Forum
Interparking Maankwartier Centrum
Odaparking
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Spoorhaag
Interparking Helicon
Interparking Boulevard
Parkeergarage Alexandrium Noord
Odaparking
Interparking Maankwartier Centrum
Parkeergarage MegaStores
Interparking ZGT Hengelo
Parkeergarage Alexandrium Noord
Interparking - Arrivals Parking
Parkeergarage ABC
City Guide

Wat te doen in Zoetermeer

Benieuwd wat je naast Duitslandlaan P9 nog meer in of rondom Zoetermeer (Stadscentrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadscentrum.