Dunkin' map

Dunkin'

6.6 · 22 recensies

Johan Cruijff Boulevard 135, Amsterdam

Dunkin'
Dunkin' Dunkin'
Dunkin' Dunkin'
Dunkin'

Over Dunkin' Donuts

Trek in een donut en een koffie to-go? Bij Dunkin' haal je de lekkerste donuts van Nederland.

Aan de Johan Cruijff Boulevard 135 in het gebied 'Hoofdcentrum Zuidoost' in Amsterdam ligt Dunkin'. Zoek je in de categorie donutwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 22 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Dunkin' accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hoofdcentrum Zuidoost hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Eva Stolwijk
Google Maps Logo

Zoooooo waanzinnig lekker te veel om te kiezen.

Eva Stolwijk 1 maand geleden
Soner Mulder
Google Maps Logo

Nadat ik betaald had op zelfservice scherm vertelde de medewerker dat ze gesloten waren. Ik en de andere klanten met mij die al besteld en betaald hadden hadden pech volgens de medewerker. Prima dat je gesloten bent, maar sluit dan je deuren, en zet de schermen uit. En geef op zijn minst geld terug als je niks levert! Pure oplichting! Erg slechte medewerker ook die donderdag 23 maart 2022 om 22:47 werkte

Soner Mulder 1 maand geleden
Wilma Oebeles
Google Maps Logo

Zeer slecht. Dit is al de 3e keer. Bestel ik een latte medium, volle melk, caramel. Krijg ik een lauwe waterige haagse bakkie. Bel je er heen krijg je als antwoord: ik heb geen eigen bezorgdienst dus heb je via thuisbezorgd besteld. Dan moet je bij hun zijn???? Nooit geweten dat hun ook de bestelling zelf maken bij Dunkin 🤨🤨🤨. Foto aanwezig van de latte. Maar uploaden werkt blijkbaar niet.

Wilma Oebeles 2 maanden geleden
Michelle Michelle
Google Maps Logo

Erg onvriendelijk personeel. Was de eerste en de laatste keer. Ik wilde niet eens meer een donut. Smh..

Michelle Michelle 4 maanden geleden
Gail Gail
Google Maps Logo

Erg teleurstellend, vooral als niet krijgt wat je besteld💰 Blijkbaar heb ik dit keer betaald voor het #Ajax logo. Op de foto kunt u oa zien hoe rijkelijk deze bij de "laatste" hap gevuld is. Als enige in de zaak vraag ik hoe ze de smaken uit elkaar kunnen halen. Er wordt aangegeven dat ze dat wel zien aan. 🤔Helaas incorrect, aangezien ik 4 Bavarian (gewone Room) en 2 aardbeien kreeg. Zie foto van de bon voor correcte bestelling. Erg jammer, voor een 2e bezoek bij deze locatie (Johan Cruyff arena) waar behulpzaam en vriendelijkheid ver te zoeken is. RESUMÉ: Wil je een echte Dunkin' Donuts ervaring ? Probeer elders.

Gail Gail 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Dunkin' Donuts

Goed nieuws! Bij Dunkin' in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Dunkin' Donuts

Alle Dunkin' Donuts donutwinkels

Trek in een donut en een koffie to-go? Bij Dunkin' Donuts haal je de lekkerste donuts van Nederland.

Benieuwd naar andere Dunkin' Donuts donutwinkels in Nederland? Dunkin' Donuts heeft in totaal 35 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Hoofdcentrum Zuidoost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Dunkin' Donuts lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Dunkin' Donuts donutwinkels
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin' Goes
Dunkin'
Dunkin' Vredenburg
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin' Beurstraverse
Dunkin'
Dunkin' Tilburg
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin' Warmoesstraat
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin' Donuts
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.