Dunkin’ Donuts Amsterdam

Dunkin’ Donuts

Bij Dunkin’ Donuts gelegen aan de Nieuwendijk 147 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dunkin’ Donuts is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Dunkin’ Donuts

Nieuwendijk 147 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Dunkin’ Donuts in Amsterdam

In Amsterdam aan de Nieuwendijk 147 bevindt zich Dunkin’ Donuts. Bij Dunkin’ Donuts kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Overig, scoort Dunkin’ Donuts een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Overig

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 377 8801
Routebeschrijving
Dunkin’ Donuts Amsterdam
Dunkin’ Donuts Amsterdam
Dunkin’ Donuts Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Dunkin’ Donuts?

Dunkin’ Donuts wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 1548 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prijs kwaliteit verhouding niet oké. Personeel mag wat vriendelijker overkomen. Ik voelde mijzelf als lopende band klant, hup ,wegwezen,next gevoel

Lees verder

3/5

De Donuts en frappe's zijn erg lekker, altijd veel keuze uit leuke en lekkere Donuts. Bij dit filiaal kan je zitten, het is wat aan de kleine kant maar er is tenminste zitplek. Ik vond het alleen erg jammer dat het personeel totaal niet met de klant bezig was. Het was blijkbaar belangrijker om over hun privé leven te praten dan op te letten wat de klant wilde. Het kwam over dat ze zich erg verveelden. Ook was de toilet vies, hadden ze best kunnen schoonmaken als ze zich zo aan het vervelen waren... Volgende keer ga ik wel naar een ander filiaal!

Lees verder

2/5

Oogt rommelig...croissants waren wel lekker...en jammer dat ze het theezakje al in je hete water stoppen...daardoor veel te sterke thee. Wel aardig personeel.

Lees verder

4/5

Echt slechte service. Ze stonden alleen maar met elkaar te praten en zeiden niet eens gedag. Ook mogen hun “gevulde donuts” de volgende keer gevuld zijn. 2 euro betaald voor zo’n donut met hazelnoot “vulling”. Had 3/4e van de donut op, nog steeds geen vulling te bekennen. Echt oplichters. In Eindhoven zijn ze tenminste wel fatsoenlijk gevuld.

Lees verder

1/5

Altijd druk maar het is alleen maar goed ook. Heerlijke donuts en milkshakes. Klantvriendelijk personeel en heerlijke stoelen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Dunkin’ Donuts

Goed nieuws! Bij Dunkin’ Donuts in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17