Dunkin' map

Dunkin'

8.4 · 540 recensies

Reguliersbreestraat 23, Amsterdam

Dunkin'
Dunkin' Dunkin'
Dunkin' Dunkin'
Dunkin'

Over Dunkin' Donuts

Trek in een donut en een koffie to-go? Bij Dunkin' haal je de lekkerste donuts van Nederland.

Aan de Reguliersbreestraat 23 in het gebied 'Reguliersbuurt' in Amsterdam ligt Dunkin'. Zoek je in de categorie donutwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 540 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Dunkin' accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Reguliersbuurt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Emiel Mulder
Google Maps Logo

super prijzen, snelle service!!

Emiel Mulder 8 maanden geleden
Anne Plasschaert
Google Maps Logo

Blij er geweest te zijn , veel keuze..

Anne Plasschaert 9 maanden geleden
Fleur S
Google Maps Logo

Heel vriendelijk personeel. Service was dus top. Donuts zijn goed & de koffie ook erg lekker! Eerste keer bij de Dunkin, maar zeker voor herhaling vatbaar!!

Fleur S 1 jaar geleden
Lola Mariano
Google Maps Logo

Echt niet klantvriendelijk en spijt dat ik deze locatie iets gehaald heb. Deze medewerker was alleen maar achter in de keuken bezig met iets en als ze dan naar de kassa kwam stond ze alleen maar met dr rug naar klanten toe en kon ze niet eens normaal een vraag beantwoorden. ONBESCHOFT!

Lola Mariano 1 jaar geleden
Joost Baaij
Google Maps Logo

In Amsterdam zijn dit echt wel goede donuts. Dat is helaas zo omdat ons aanbod donut-shops heel mager is. Het assortiment wijkt perfect af van de Nederlandse standaarddonut. Wel is het zo dat je online veel bijzondere donuts kunt bestellen en afhalen. Deze bijzondere uitvoeringen zijn niet zomaar in de winkel te bestellen.

Joost Baaij 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Dunkin' Donuts

Goed nieuws! Bij Dunkin' in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Dunkin' Donuts

Alle Dunkin' Donuts donutwinkels

Trek in een donut en een koffie to-go? Bij Dunkin' Donuts haal je de lekkerste donuts van Nederland.

Benieuwd naar andere Dunkin' Donuts donutwinkels in Nederland? Dunkin' Donuts heeft in totaal 35 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Reguliersbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Dunkin' Donuts lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Dunkin' Donuts donutwinkels
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin’
Dunkin'
Dunkin' Donuts
Dunkin' Goes
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin' Donuts
Dunkin' Donuts
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin' Goes
Dunkin'
Dunkin'
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.