easyHotel Amsterdam City Centre South map

easyHotel Amsterdam City Centre South

7.2 ยท 1120 recensies

Van Ostadestraat 97, Amsterdam

easyHotel Amsterdam City Centre South
easyHotel Amsterdam City Centre South easyHotel Amsterdam City Centre South
easyHotel Amsterdam City Centre South easyHotel Amsterdam City Centre South
easyHotel Amsterdam City Centre South

Over easyHotel

Aan de Van Ostadestraat 97 in het gebied 'Lizzy Ansinghbuurt' in Amsterdam ligt easyHotel Amsterdam City Centre South. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.120 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, easyHotel Amsterdam City Centre South accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lizzy Ansinghbuurt hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij easyHotel Amsterdam City Centre South

Overnacht en boek je hotelkamer bij easyHotel Amsterdam City Centre South. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Jacquelien Spaltman
Google Maps Logo

Simpel maar prima en goede ligging!!

Jacquelien Spaltman 1 maand geleden
Jisca van de Kerkhof
Google Maps Logo

Dicht bij het centrum en goed bereikbaar met tram en metro. Helaas erg kleine kamer en we hadden 2 aparte bedden omdat we via de NS Spoordeelwinkel deze deal hadden geboekt. Dat wisten we van tevoren niet. Helaas ook geen restaurant, dus geen ontbijt erbij. Volgens de plattegrond zouden we 20% korting krijgen bij een breakfast bar om de hoek, maar zij gaven aan dat ze dat niet meer doen. Verder wel prima geholpen met inchecken en uitchecken, de staff hebben we verder ook niet gezien.

Jisca van de Kerkhof 1 maand geleden
Guido Seuren
Google Maps Logo

Prettige ontvangst, vriendelijk personeel. Basic minimalistische kamer waar wel over nagedacht is. Bijv. met praktische nachtlampjes, eigen stopcontact aan het bed om telefoon op te laden, prima tv en nachtverlichting. En dat voor een alleszins redelijke prijs op een prima locatie nabij het centrum. Echte aanrader!

Guido Seuren 2 maanden geleden
Joost Nieuwenhuizen
Google Maps Logo

Niet zo schoon en modern als Maastricht, wel super vriendelijk personeel, en heerlijk geslapen. Hoewel iets buiten centrum evengoed levendige buurt denk 45-60 minuten lopen van Centraal Station.

Joost Nieuwenhuizen 2 maanden geleden
Stephanie wink
Google Maps Logo

De man die werkte bij nachtdienst was super vriendelijk !

Stephanie wink 8 maanden geleden
.block-infinite { background: #ea5e04 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ea5e04 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ea5e04 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #bc4c04 !important; }
easyHotel

Alle easyHotel hotels

Benieuwd naar andere easyHotel hotels in Nederland? easyHotel heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Lizzy Ansinghbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van easyHotel lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle easyHotel hotels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.