Efteling Kaatsheuvel

Efteling

Bij Efteling gelegen aan de Europalaan 1 in Kaatsheuvel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Efteling is Ć©Ć©n van de 6 locaties in Kaatsheuvel op CardMapr.

Efteling

Europalaan 1 in Kaatsheuvel

Betalen met creditcards bij Efteling in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel aan de Europalaan 1 bevindt zich Efteling. Bij Efteling kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Dagje uit, scoort Efteling een 9.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Dagje uit

Stad

Kaatsheuvel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0416 537 777
Routebeschrijving
Efteling Kaatsheuvel
Efteling Kaatsheuvel
Efteling Kaatsheuvel

Reviews

Wat zeggen anderen over Efteling?

Efteling wordt gewaardeerd met een 4.7 gebasseerd op 80476 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een heel leuk pretpark voor jong en oud. Wij zijn met jonge kinderen een dag zoet geweest en nog hebben we niet alles kunnen doen. Het sprookjesbos was heel leuk, vooral de huisjes waar je in kon waren favoriet. We zijn geweest in corona tijd en het park heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat mensen 1,5 m afstand kunnen houden, zowel in de rijen als in de attracties zelf. Overal staan desinfectie zuilen. De prijzen van de horeca zijn schappelijk. We hebben heerlijk gegeten bij Panorama. Als afsluiting de water fonteinen show, prachtig! Een super dag gehad.

Lees verder

5/5

Zeer veel aandacht voor corona, onwijs goed ingericht. Het is er schoon en netjes. Wachtrijen zijn goed doordacht, genoeg plek in de horeca. Corona regels zijn zeker geen belemmering om hier een mooie dag te hebben. En wat zijn veel attracties toch PRACHTIG, van begin tot eind.

Lees verder

5/5

Een beschrijving van het park lijkt me overbodig, maar ik wil nog wel een lans breken voor de app van de Efteling. Die is geweldig. Op elk moment zie je de actuele wachttijden van de attracties en de afstand er naartoe in minuten. Ook kun je bij eettentjes online alvast bestellen en zie je welke toiletten wel of niet druk bezet zijn. Daarnaast is de Efteling goed ingericht op de Covid-19-maatregelen, met rood-witte bestickering, gezinsvakken en spatschermen. Het is bekend dat een dagje Efteling een klein vermogen kost, maar je krijgt waar voor je geld op alle gebieden. En open tot 22.00 uur, is extra fijn.

Lees verder

5/5

De Efteling heeft erg veel moeite gedaan om het park corona-proof te maken, door onder andere verplichte looproutes en aangepaste wachtrijen. Helaas zijn niet alle medemensen zo gebrand op afstand houden, wat mij betreft mag de Efteling hier iets strenger op letten. Natuurlijk is dit voor een groot deel ook de verantwoordelijkheid van de mensen zelf, want de medewerkers kunnen ook niet de hele dag politieagent spelen. Wij hebben af en toe mensen gevraagd om iets meer afstand te houden en dat werd dan ook meestal wel gedaan.

Lees verder

5/5

Het is een erg leuk park. Ik was hier rond 13:00 en ben er tot 22:00 geweest. We hebben de Efteling app gebruikt die in de Playstore te downloaden is. Het was erg handig je kon goed zien hoe lang de wachttijden waren. Ik heb all attracties bezocht die ik wou doen. Ondanks de corona was het nog steeds super leuk. Je kan goed afstand houden. In de rijen is het ook duidelijk aangegeven. Met rood waar je niet mag staan en wit waar dat wel mag. Ook wekt het goed met de tijdslot. Vroeger nog wel eens in de rij moeten staan. Nu gewoon gelijk de kaartjes scannen en naar binnen gaan. Het was ook leuk dat de 4d film is veranderd. Kom hier zeker weer een keer terug.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Efteling

Goed nieuws! Bij Efteling in Kaatsheuvel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Kaatsheuvel

Benieuwd naar andere locaties in Kaatsheuvel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Kaatsheuvel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Kaatsheuvel
Blokker Kaatsheuvel Woonwinkel

Blokker

Hoofdstraat 77

HEMA Kaatsheuvel Warenhuis

HEMA

Hoofdpoort 18

Jumbo Kaatsheuvel Supermarkt

Jumbo

Hoofdpoort 22

Hans Anders Opticien Kaatsheuvel Kaatsheuvel Opticien
Pearle Opticiens Kaatsheuvel Kaatsheuvel Opticien
Jumbo Kaatsheuvel Supermarkt

Jumbo

Poolsestraat 5