Efteling Kaatsheuvel

Efteling

Bij Efteling gelegen aan de Europalaan 1 in Kaatsheuvel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Efteling is één van de 6 locaties in Kaatsheuvel op CardMapr.

Efteling

Europalaan 1 in Kaatsheuvel

Betalen met creditcards bij Efteling in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel aan de Europalaan 1 bevindt zich Efteling. Bij Efteling kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Dagje uit, scoort Efteling een 9.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Dagje uit

Stad

Kaatsheuvel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0416 537 777
Route
Efteling Kaatsheuvel
Efteling Kaatsheuvel
Efteling Kaatsheuvel

Reviews

Wat zeggen anderen over Efteling?

Efteling wordt gewaardeerd met een 4.7 gebasseerd op 82808 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Efteling, geen aanrader tijdens de covid-19 pandemie! Ik heb me enorm geërgerd vandaag in de Efteling. Niet alles was slecht zo werden er goede maatregelen genomen voor covid-19 in de wachtrijen. Dit werd echter niet echt in het oog gehouden. Mensen hielden geen 1,5 meter afstand van elkaar. Ik was daar met een groep van ong 40. Doorheen het park liepen er mensen door de groep hoewel wij het zeer duidelijk maakten dat we afstand wilden houden. Verder wou heel de groep gaan aanschuiven bij de Baron. Dit werd ons echter ontzegd omdat de wachtrij te lang zou zijn en dat ze moesten sluiten voor veiligheid. Bij bijna elke attractie moest je minstens 50 min aanschuiven. Dit wijst op een overcapaciteit van het park. Er was weinig mogelijkheid om echt afstand te houden en dit werd niet gecontroleerd.

Lees verder

1/5

Ik ben zelf al erg vaak in de Efteling geweest, nog nooit heb ik slechte ervaringen gehad. Wel heb ik een minpuntje... Ik heb al meerdere malen gehad dat de attracties nog bezig waren met test rondes al na openingstijd, ik snap dat deze test ritten van essentieel belang zijn voor de veiligheid. Maar aangezien ik dit al meerdere malen heb mee gemaakt en het dan ook nog best een tijdje duurt vind ik dit wel een minpuntje, want je zou denken dat deze rondes gewoon voor openingstijd gedaan kunnen worden. Wel vind ik dat de Efteling nu in 'corona tijd' keurig zijn best heeft gedaan om het park zo veilig mogelijk te maken. Aangegeven routes, strepen op de grond voor de juiste afstand, genoeg gelegenheden om handen te desinfecteren en extra toiletten om de drukte te voorkomen. Ook vind ik de Efteling app erg handig. Dit park is zeker een aanrader voor een dagje uit (het park is leuk voor jong en oud).

Lees verder

5/5

Elk jaar ga ik er met plezier naar toe! Met de familie, ik geniet van de decors en detail. Maar ik kan je één ding aanraden GA NIET NAAR DE EFTELING MET CORONA! Rijen van 80 minuten, die ze trouwens zo uitgereisd hebben dat ze zogenaamd meer mensen in het park kwijt kunnen! Op elk plein of paadje waar je loop is het zo druk dat 1,5 meter niet gewaarborgd wordt! Het is een mooi park! MAAR DIT GAAT TE VER! De paadjes waar je tussen een soort plexiglas moet staan zijn zelfs zo neergezet dat als er iets ergs gebeurd dat je er heel moeilijk tussenuit komt!

Lees verder

1/5

Normaal zonder corona echt een geweldig park. Nu snap je natuurlijk dat er door corona maatregelen zijn en dat is allemaal prima te doen. Alles staat netjes met schermen afgeschermd en er staan duidelijke lijnen vam hoeveel afstand je mket houden. Hier werd alleen niet zo goed op gelet. Sommige mensen lieten niet overdreven 4 a 5 meter tussen het huishouden voor hen terwijl de mensen achter ons in onze nek stonden te hijgen ook zou het fijn zijn als het volledige extra deel aan wachtrij overdekt zou worden in plaats van enkel de eerste 4 rijen (bijv bij joris en de draak). Hier zou van mij meer op gelet mogen worden. Verder nog altijd even leuk als altijd. Vriendelijk personeel en leuke ritjes in de achtbaan en natuurlijk niet te vergeten.... het sprookjesbos.

Lees verder

4/5

We hebben gisteren een prachtige dag beleefd in de Efteling. De kinderen konden niet kiezen wat ze het leukste vonden. Het park heeft ook een duidelijk plan gemaakt voor Corona en de meeste bezoekers doen hun best om ze op te volgen. Toch zou ik me er als ik tot de risicogroep behoorde niet graag tussen bewegen. Er zijn gewoon heel veel bezoekers en er is altijd kleine groep die zich onvoldoende realiseert waarom de maatregelen genomen worden. Daarnaast vragen we ons af of het echt zo duur moet zijn. Zo is het voor mensen die een laag inkomen hebben toch niet te betalen? Dat is jammer.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Efteling

Goed nieuws! Bij Efteling in Kaatsheuvel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Kaatsheuvel

Benieuwd naar andere locaties in Kaatsheuvel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Kaatsheuvel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Kaatsheuvel
Expert Kaatsheuvel Kaatsheuvel Elektronicawinkel

Expert Kaatsheuvel

Hoofdstraat 50a

Blokker Kaatsheuvel Woonwinkel

Blokker

Hoofdstraat 77

Bakker Bart Kaatsheuvel Bakker

Bakker Bart

Hoofdpoort 12

HEMA Kaatsheuvel Warenhuis

HEMA

Hoofdpoort 18

Jumbo Kaatsheuvel Supermarkt

Jumbo

Hoofdpoort 22

Hans Anders Opticien Kaatsheuvel Kaatsheuvel Opticien