Escape map

Escape

7 · 811 recensies

Rembrandtplein 11, Amsterdam

Escape
Escape Escape
Escape Escape
Escape

Over deze locatie

Aan de Rembrandtplein 11 in het gebied 'Rembrandtpleinbuurt' in Amsterdam ligt Escape. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 811 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Escape accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rembrandtpleinbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Dave
Google Maps Logo

Arrogant personeel, denken echt dat ze heel wat zijn. Moet je meteen ontslaan wat een sukkels, snappen er niks van

Dave 2 weken geleden
Lisa Monik
Google Maps Logo

Drankjes waren redelijk prijzen, ruimte was goed en muziek op beide verdiepingen of je nu van R & B / Hip Hop of House / Dance houdt. Zorg dat je er vroeg bent (22-11 uur) als je goede zitplaatsen wilt en de enorme rij wilt vermijden.

Lisa Monik 1 maand geleden
Joeri Pauwels
Google Maps Logo

Uitgebreid gedineerd met de diner en dance formule. Na het zetten van een stapje in de omgeving (23:00 is te vroeg om de club binnen te gaan, een uurtje later is beter) zijn we gaan dansen. Ondanks de R&B / Hiphop avond (wat we wel eens kunnen smaken, maar niet continue) werd ook veel commerciële muziek gedraaid. Men sprak dus een ruim publiek aan en ikzelf en mijn vrienden hebben er van genoten. Leuk!

Joeri Pauwels 2 maanden geleden
ik ben ik
Google Maps Logo

Een onwijs toffe beleving. Wat een licht en wat een vibe. Personeel mag wat sneller. Maar wat the heck … 😆

ik ben ik 2 maanden geleden
Joep Julius van Tol
Google Maps Logo

Gisteren was ik hier. Het personeel achter de bar was arrogant, niet in staat om te helpen of wat dan ook. De drankjes zijn veel te duur en slecht gemixt. Entree kost geld en voor het toilet kun je alleen contant betalen. Moet je dus nodig en wil je pinnen. Ga dan eerst 40 minuten van te voren naar de bar om €0,50 te pinnen. Achterlijke organisatie... Eens en nooit meer

Joep Julius van Tol 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Escape

Goed nieuws! Bij Escape in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.