Europcar map

Europcar

6.6 · 16 recensies

Europaboulevard 10, Amsterdam

Europcar
Europcar Europcar
Europcar
Europcar

Over Europcar

Moving your way! Een auto huren doe je gemakkelijk, snel en voordeling bij Europcar. Voor vakantie, een dagje weg of een langere periode.

Aan de Europaboulevard 10 in het gebied 'De Klenckebuurt' in Amsterdam ligt Europcar. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 16 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Europcar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Klenckebuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

dewale Akinola
Google Maps Logo

Redelijk

dewale Akinola 1 maand geleden
N B
Google Maps Logo

Ik heb nog nooit zo lang gewacht om een ​​auto te krijgen. Zeer langzaam

N B 1 jaar geleden
Tell Me
Google Maps Logo

vreselijk. ik kreeg een telefoontje in de ochtend dat ik zal worden gedowngraded. ik stemde ermee in (hoewel het tegen de regels is, omdat ze een betere auto gratis zouden moeten aanbieden, indien niet beschikbaar) en vroeg om de korting. het antwoord was: "eh, we zullen zien" ik boek altijd met extra tijdsverschil (eerder dan nodig om op te halen en later dan verwacht om af te zetten), dus ik heb geboekt voor 9.00 om ervoor te zorgen dat de auto klaar is. toen ik om 9.30 aankwam kreeg ik de info van het hotel, dat er niemand op kantoor was en ik nog een half uur moest wachten. lang verhaal kort: ze wilden mijn Poolse kaart niet meenemen en ik moest geld overmaken naar mijn nederlandse; dus moest ook de kosten van de bank voldoen. ik was 250 gebrand (die nog steeds niet terug zijn in mijn account na 2 dagen na de huur) ik stapte in de auto om 10.20 aan het einde van alle ... toen ik terugkwam, was ik net op tijd 22.30 (exact de tijd dat ik het einde van de huur had gepland), maar de ducking-maschine in het hotel toont nog 5 minuten meer ... de foto die ik op de parkeerplaats heb geplakt (tijdstip op het ticket 22.35, hoewel mijn telefoon 22.32 laat zien) dus ... ik moest een extra uur betalen ... nooit meer

Tell Me 3 jaar geleden
Iustin Ivascu
Google Maps Logo

De medewerker van dit servicepunt is buitengewoon bekwaam en behulpzaam. Ik heb altijd problemen gehad bij andere Europcar-kantoren in Amsterdam, maar hier heb ik nooit langer dan 5 minuten gewacht tot mijn huur voltooid was. Een pluim!

Iustin Ivascu 3 jaar geleden
Leif Michelsen
Google Maps Logo

Afgezien van de trage bediening, was het kinderzitje dat we hadden gereserveerd er niet en kregen we alleen 'sorry, we hadden geen kinderzitjes meer'. dus ik denk niet dat ze weten hoe een reservering werkt. De reservering houdt het kinderzitje daar, daarom heeft u een reservering. Ze weten hoe ze de reservering moeten maken, ze weten gewoon niet hoe ze de reservering moeten HOUDEN en dat is echt het belangrijkste onderdeel van een reservering, het bedrijf. Dus een van ons moest naar een babywinkel rijden en een kinderzitje kopen en daarna terugrijden, bijna een dag van onze vakantie verspild.

Leif Michelsen 4 jaar geleden
Leandro Nascimento
Google Maps Logo

Dit is een Meet & Greet-kantoor. Ga er dus alleen heen als je al online hebt gereserveerd. Kom ook op tijd of bel, je neemt het risico een leeg kantoor te vinden. De bemanning is zeer behulpzaam en om uw auto terug te brengen, hoeft u alleen maar de sleutel in te leveren bij de receptie van het hotel. Heel praktisch.

Leandro Nascimento 5 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Europcar

Goed nieuws! Bij Europcar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Europcar

Alle Europcar vervoerslocaties

Moving your way! Een auto huren doe je gemakkelijk, snel en voordeling bij Europcar. Voor vakantie, een dagje weg of een langere periode.

Benieuwd naar andere Europcar vervoerslocaties in Nederland? Europcar heeft in totaal 33 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (De Klenckebuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Europcar lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Europcar vervoerslocaties
Europcar
Europcar
Avis Autoverhuur Leiden
Avis Autoverhuur Breda
Avis Autoverhuur Den Bosch
Avis Autoverhuur Tilburg
Avis Autoverhuur Arnhem
Avis Autoverhuur Alkmaar
Avis Autoverhuur Hoofddorp
Europcar Autoverhuur Rotterdam The Hague Airport
Avis Autoverhuur Goes
Avis Autoverhuur Den Bosch
Avis Autoverhuur Arnhem
Europcar
Avis Autoverhuur Hoofddorp
Avis Autoverhuur Amersfoort
Avis Autoverhuur Nijmegen
Avis Autoverhuur Goes
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.