Europcar Amsterdam

Europcar

Moving your way! Een auto huren doe je gemakkelijk, snel en voordeling bij Europcar. Voor vakantie, een dagje weg of een langere periode.

Bij Europcar gelegen aan de Europaboulevard 10 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Europcar

Europaboulevard 10 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Europcar in Amsterdam

In Amsterdam aan de Europaboulevard 10 bevindt zich Europcar. Bij Europcar kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Vervoer scoort Europcar een 6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Europcar

Voor de actuele openingstijden van Europcar in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Europcar nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Vervoer

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 683 6203
Europcar Amsterdam
Europcar Amsterdam
Europcar Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Europcar?

Europcar krijgt een beoordeling van 6/10 gebasseerd op 13 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De medewerker van dit servicepunt is buitengewoon bekwaam en behulpzaam. Ik heb altijd problemen gehad bij andere Europcar-kantoren in Amsterdam, maar hier heb ik nooit langer dan 5 minuten gewacht tot mijn huur voltooid was. Een pluim!

Lees verder

5/5

Dit is een Meet & Greet-kantoor. Ga er dus alleen heen als je al online hebt gereserveerd. Kom ook op tijd of bel, je neemt het risico een leeg kantoor te vinden. De bemanning is zeer behulpzaam en om uw auto terug te brengen, hoeft u alleen maar de sleutel in te leveren bij de receptie van het hotel. Heel praktisch.

Lees verder

5/5

Ik heb nog nooit zo lang gewacht om een ​​auto te krijgen. Zeer langzaam

Lees verder

1/5

Afgezien van de trage bediening, was het kinderzitje dat we hadden gereserveerd er niet en kregen we alleen 'sorry, we hadden geen kinderzitjes meer'. dus ik denk niet dat ze weten hoe een reservering werkt. De reservering houdt het kinderzitje daar, daarom heeft u een reservering. Ze weten hoe ze de reservering moeten maken, ze weten gewoon niet hoe ze de reservering moeten HOUDEN en dat is echt het belangrijkste onderdeel van een reservering, het bedrijf. Dus een van ons moest naar een babywinkel rijden en een kinderzitje kopen en daarna terugrijden, bijna een dag van onze vakantie verspild.

Lees verder

1/5

vreselijk. ik kreeg een telefoontje in de ochtend dat ik zal worden gedowngraded. ik stemde ermee in (hoewel het tegen de regels is, omdat ze een betere auto gratis zouden moeten aanbieden, indien niet beschikbaar) en vroeg om de korting. het antwoord was: "eh, we zullen zien" ik boek altijd met extra tijdsverschil (eerder dan nodig om op te halen en later dan verwacht om af te zetten), dus ik heb geboekt voor 9.00 om ervoor te zorgen dat de auto klaar is. toen ik om 9.30 aankwam kreeg ik de info van het hotel, dat er niemand op kantoor was en ik nog een half uur moest wachten. lang verhaal kort: ze wilden mijn Poolse kaart niet meenemen en ik moest geld overmaken naar mijn nederlandse; dus moest ook de kosten van de bank voldoen. ik was 250 gebrand (die nog steeds niet terug zijn in mijn account na 2 dagen na de huur) ik stapte in de auto om 10.20 aan het einde van alle ... toen ik terugkwam, was ik net op tijd 22.30 (exact de tijd dat ik het einde van de huur had gepland), maar de ducking-maschine in het hotel toont nog 5 minuten meer ... de foto die ik op de parkeerplaats heb geplakt (tijdstip op het ticket 22.35, hoewel mijn telefoon 22.32 laat zien) dus ... ik moest een extra uur betalen ... nooit meer

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Europcar

Goed nieuws! Bij Europcar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Europcar nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Europcar vervoersbedrijven in Nederland

Benieuwd naar andere Europcar vervoersbedrijven in Nederland? Europcar heeft in totaal 33 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Europcar toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle vervoersbedrijven van Europcar te vinden.

Bekijk alle Europcar vervoersbedrijven