Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom map

Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom

7.6 ยท 197 recensies

Overtoom 197, Amsterdam

Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom
Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom
Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom
Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom

Over Europcar

Moving your way! Een auto huren doe je gemakkelijk, snel en voordeling bij Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom. Voor vakantie, een dagje weg of een langere periode.

Aan de Overtoom 197 in het gebied 'Vondelparkbuurt Midden' in Amsterdam ligt Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 197 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vondelparkbuurt Midden hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Maarten Heinis
Google Maps Logo

Vandaag de gehuurde auto ingeleverd, de auto zou eigenlijk thuis opgehaald worden. Echter lukte het mij niet om voor die tijd thuis te zijn. Hierom kon ik niet anders dan de auto op de overtoom in te leveren. Ik had echter veel spullen mee, welke ik dus in het ov mee moest nemen. Tot mijn verassing bood Robbie van Europecar Overtoom mij een lift aan. Ik woonde op zijn route naar huis. Een betere service had ik niet kunnen wensen!

Maarten Heinis 1 jaar geleden
Romy Treebusch
Google Maps Logo

5 keer achter elkaar gebeld, heel lang in de wacht gestaan. Niemand nam ooit op...

Romy Treebusch 1 jaar geleden
Marije Drenth
Google Maps Logo

Na wat gedonder bij de concurrent, onwijs goed geholpen door een mevrouw. Zowel aan de telefoon als aan de balie. Door met me mee te denken en alles supersnel en goed te regelen heeft ze oprecht onze minivakantie gered. Ik kom zeker nog eens terug!

Marije Drenth 1 jaar geleden
Marchella Djuricek-Lieveld
Google Maps Logo

Wij huren al heel wat jaartjes bij europcar. Van een dag tot max een volle week. De keus aan auto's is enorm en je wordt altijd goed geholpen door de medewerkers. Vaak als je een kleinere klasse auto huurt krijg je vaak een wat grotere en dat natuurlijk nooit verkeerd. Ik huur vaak via de website maar je kan ook bellen om een auto te reserveren.

Marchella Djuricek-Lieveld 4 jaar geleden
Funky Doolittle
Google Maps Logo

Schande dat zo'n bedrijf bestaat. Stelen van hun gebruikers. Ze werken samen met Easy Terra nog zo'n slecht bedrijf en hun voorwaardens zijn niet gelijk en duidelijk. Had online netjes betaald met mn prepaid Visa kaart kom ik aan bij de bali van het uiteindelijke auto verhuur bedrijf en wordt mijn pas geweigerd voor de borg. Dus auto niet mee gekregen en paar dagen later ga ik toch kijken op mn afschriften...en ja hoor Auto Europe/Easy Terra heeft gewoon het hele bedrag gehouden en willen ze het niet terug geven omdat ze verwijzen naar hun voorwaardens die niet kloppen. Gelukkig wilde mijn creditcard bedrijf goed meewerken en ook het auto verhuur bedrijf die mijn kaart had geweigerd. Echt stelen vind ik dit en dat dit kan in Nederland is een schande. Ga nooit meer via een van jullie websites een auto huren.

Funky Doolittle 5 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Europcar

Goed nieuws! Bij Avis Autoverhuur Amsterdam Overtoom in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Europcar

Alle Europcar vervoerslocaties

Moving your way! Een auto huren doe je gemakkelijk, snel en voordeling bij Europcar. Voor vakantie, een dagje weg of een langere periode.

Benieuwd naar andere Europcar vervoerslocaties in Nederland? Europcar heeft in totaal 33 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Vondelparkbuurt Midden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Europcar lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Europcar vervoerslocaties
Avis Autoverhuur Alkmaar
Avis Autoverhuur Hoofddorp
Avis Autoverhuur Apeldoorn
Avis Autoverhuur Hilversum
Avis Autoverhuur Den Bosch
Avis Autoverhuur Helmond
Avis Autoverhuur Arnhem
Avis Autoverhuur Leiden
Europcar Autoverhuur Den Haag West
Avis Autoverhuur Rotterdam Centraal Station
Avis Autoverhuur Goes
Avis Autoverhuur Breda
Avis Autoverhuur Arnhem
Europcar
Avis Autoverhuur Hoofddorp
Avis Autoverhuur Rotterdam Haven
Avis Autoverhuur Den Bosch
Avis Autoverhuur Helmond
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.