Expert Amsterdam map

Expert Amsterdam

8.6 · 126 recensies

Arent Janszoon Ernststraat 733, Amsterdam

Expert Amsterdam
Expert Amsterdam Expert Amsterdam
Expert Amsterdam Expert Amsterdam
Expert Amsterdam

Over Expert

Expert Amsterdam is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Aan de Arent Janszoon Ernststraat 733 in het gebied 'Gelderlandpleinbuurt' in Amsterdam ligt Expert Amsterdam. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 126 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Expert Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gelderlandpleinbuurt hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

R a Broek
Google Maps Logo

Snelle service niet alleen met verkopen maar ook met reparatie en nazorg

R a Broek 1 maand geleden
vic vanhonk
Google Maps Logo

Personeel had druk met elkaar. Pas bij het verlaten van de winkel werd gevraagd of ze konden helpen... beetje te laat.

vic vanhonk 2 maanden geleden
Ron Van de ven
Google Maps Logo

Prettig geholpen en een goede product uitleg gekregen. En toen gekocht.

Ron Van de ven 2 maanden geleden
Frank Reinold
Google Maps Logo

Prettige wat kleinere zaak in het land van de MediaMarkten. Kundig advies en ze doen graag dat stapje extra. Zeker ook concurrerend.

Frank Reinold 3 maanden geleden
Aline Looy
Google Maps Logo

Al jaren klant en superblij met de service, professionaliteit en garantie. Prima assortiment en duidelijke heldere informatie, topwinkel.

Aline Looy 3 maanden geleden
Adam King
Google Maps Logo

Super mooie winkel met vriendelijke medewerkers.🤩

Adam King 3 maanden geleden
Tonny Younes
Google Maps Logo

Hele klantvriendelijke en behulpzame mensen. Goede professionele service. Zeer tevreden met de apparatuur die ik hier heb gekocht. Ik beveel deze winkel zeker aan.

Tonny Younes 5 maanden geleden
Bert
Google Maps Logo

Helaas geen goede ervaring. Na lang speuren eindelijk een goede laptop voor een goede prijs gevonden en besteld Gekozen voor aflevering in de winkel in Amsterdam. Na twee keer tegenstrijdige berichten blijkt de bestelde laptop helemaal niet leverbaar en wordt geen alternatief geboden. Ik kan weer opnieuw gaan zoeken en omdat we een halve week verder zijn is de periode met black friday of cyber monday aanbiedingen voorbij

Bert 6 maanden geleden
Expert

Alle Expert elektronica winkels

Expert is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Benieuwd naar andere Expert elektronica winkels in Nederland? Expert heeft in totaal 127 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gelderlandpleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Expert lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Expert elektronica winkels
Expert Beuningen
Expert Goor
Expert Houten
Expert Horst
Expert
Expert Zuidlaren
Expert Amsterdam
Expert Breukelen
Expert Oss
Expert Marum
Expert Purmerend
Expert
Expert Culemborg
Expert Cuijk
Expert Heemskerk
Expert Ommen
Expert Hooymans Velddriel
Expert Zuidhorn
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.