Expert Huizen map

Expert Huizen

8.4 · 108 recensies

Raadhuisstraat 20, Huizen

Expert Huizen
Expert Huizen Expert Huizen
Expert Huizen Expert Huizen
Expert Huizen

Over Expert

Expert Huizen is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Aan de Raadhuisstraat 20 in het gebied 'De Noord' in Huizen ligt Expert Huizen. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 108 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Expert Huizen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 14 locaties in Huizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Noord hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ellie Deridder
Google Maps Logo

Trap naar beneden voor de koelkasten-niemand zag ons behalve loensende dame -later hulp gevraagd bij haar ze was behulpzaam maar onhandig en onwetend

Ellie Deridder 1 maand geleden
Bert Smeink
Google Maps Logo

Mooi winkel goed geholpen

Bert Smeink 2 maanden geleden
The6thBull
Google Maps Logo

Komen afspraken na

The6thBull 5 maanden geleden
Wim Brant
Google Maps Logo

Enkele dagen geleden een nieuwe TV gekocht, zelfde dag nog geleverd en geïnstalleerd door twee vriendelijke jonge heren. Dit alles naar te vredenheid. Gezien vakkundigheid en vriendelijkeheid is "Expert Huizen" zeker een aanrader.

Wim Brant 7 maanden geleden
Robert Driessen
Google Maps Logo

Vriendelijke mensen, duidelijke product informatie

Robert Driessen 7 maanden geleden
Corrie Ferket
Google Maps Logo

Het is mijn woonplaats al 36 jaren. Ik zou nergens anders willen wonen. Oorspronkelijk ben ik geboren en getogen in Utrecht. Het is zo mooi in Huizen het Gooimeer de Heide de Bossen. Over de in het algemeen goed onderhouden fietspaden kun je hele mooie routes rijden. Ook met wandelen kun je hele mooie wandelingen maken en we hebben hele mooie parken en pas is het park BAD VILBEL heel erg mooi opgeknapt. Het enige minpuntje is dat er geen NS-STATION is. Ook een snelle verbinding met Utrecht en Amsterdam per bus kan dat gemis niet opvullen. Maar HUIZEN IS ECHT EEN TOPPER OM TE WONEN. Mijn kinderen en kleinkinderen wonen hier ook met veel plezier.

Corrie Ferket 9 maanden geleden
Expert

Alle Expert elektronica winkels

Expert is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Benieuwd naar andere Expert elektronica winkels in Nederland? Expert heeft in totaal 127 vestigingen waaronder deze in Huizen (De Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Expert lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Expert elektronica winkels
Expert Dongen
Expert Winkel
Expert de Graaf Castricum
Expert Horst
expert
Expert Wijchen
Expert Winkel
Expert Huizen
Expert
Expert Steenwijk
Expert Stadskanaal
Frits van Enk Expert
Expert Breda
Expert Den Dolder
Expert Cuijk
Expert Kaatsheuvel
Expert Neede
Expert Zwolle
City Guide

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Expert Huizen nog meer in of rondom Huizen (De Noord) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom De Noord.