Expert Huizen map

Expert Huizen

8.4 ยท 115 recensies

Raadhuisstraat 20, Huizen

Expert Huizen
Expert Huizen Expert Huizen
Expert Huizen Expert Huizen
Expert Huizen

Over Expert

Expert Huizen is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Aan de Raadhuisstraat 20 in het gebied 'De Noord' in Huizen ligt Expert Huizen. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 115 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Expert Huizen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Huizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Noord hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Expert

Alle Expert elektronica winkels

Expert is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Benieuwd naar andere Expert elektronica winkels in Nederland? Expert heeft in totaal 127 vestigingen waaronder deze in Huizen (De Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Expert lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Expert elektronica winkels
Expert Dieren
Expert Franeker
Expert Ermelo
Expert Harlingen
Expert Haaksbergen
Expert Marum
Expert Bodegraven
Den Dolder
Expert Texel
Expert
Expert Ben Van Dijk Uden
Expert Larmoyeur Winschoten
Expert Brielle
Expert Berkel & Rodenrijs
Expert Deurne
Expert Landgraaf
Expert s-Heerenberg
Expert Wijchen
City Guide

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Expert Huizen nog meer in of rondom Huizen (De Noord) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom De Noord.