Expert Purmerend map

Expert Purmerend

8 · 233 recensies

Westerstraat 75, Purmerend

Expert Purmerend
Expert Purmerend Expert Purmerend
Expert Purmerend Expert Purmerend
Expert Purmerend

Over Expert

Expert Purmerend is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Aan de Westerstraat 75 in het gebied 'Binnenstad' in Purmerend ligt Expert Purmerend. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 233 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Expert Purmerend accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 36 locaties in Purmerend waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad hebben we nog 268 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

karin das
Google Maps Logo

Wat een zaak ik wilde een nespresso apparaat van krups kopen vertelt die verkoper het is wel aan te raden om de echte nespresso cups te gebruiken anders vervalt de garantie als ze merken dat er een ander cupje is gebruikt ,ik zeg ben je gek of zo die dure koffie ze zijn lekker maar veel te duur mij niet meer gezien in die winkel

karin das 1 maand geleden
mara commandeur
Google Maps Logo

Ik raad deze baggerzaak absoluut niet aan, 1 ster zijn is het niet eens waard. Wij hebben hier een koelkast besteld welke vol met deuken en hobbels is bezorgd. Meteen gebeld waarna er een nieuwe opgestuurd zou worden. 2 weken later nog geen nieuwe koelkast ontvangen dus maar weer even gebeld. Opeens bleek dat er nog helemaal geen nieuwe koelkast onderweg was wat eerder wel beloofd was door expert Purmerend. Ondertussen 4 weken verder en nog steeds geen oplossing want de nieuwe lading koelkasten heeft hetzelfde probleem. Een kwestie van oplossen met de leverancier en geld terug geven zou je denken, maar nee! Nu 5 weken en ruim 10 telefoontjes verder nog steeds geen oplossing. Vandaag zou ik voor de zoveelste keer terug gebeld worden door expert Purmerend, maar u raad het al dat is uiteraard niet gebeurd. Deze zaak maakt loze beloftes en komt hun afspraken totaal niet na. Ga hier dus niet heen en bestel ook niks via hun!

mara commandeur 3 maanden geleden
David Evers
Google Maps Logo

Vaatwasser gekocht, verkeerd geplaatst door de monteur (kan gebeuren), resultaat vaatvasser stuk, onderdelen breken af. Reparatie wordt niet gedaan. Kapotte onderdelen zijn al een jaar niet voorradig. Oplossing die ze hanteren in deze zaak is je aankijken of je gek bent. Drie keer netjes gevraagd voor een oplossing, maar je raad het al, die blijft uit. Ik zou iedereen afraden om hier wat te kopen!

David Evers 4 maanden geleden
Neefjevan De der Valk
Google Maps Logo

Drie weken wachten op een simpele bestelling die zo te zien al lang in deze zaak lag. Personeel is ruim aanwezig en loopt zonder mondkapje rond. Gerookt wordt er duidelijk aan de stank te oordelen wel voldoende. Gaat natuurlijk ook niet met een mondkapje op. Knudde

Neefjevan De der Valk 4 maanden geleden
Dave H.
Google Maps Logo

Zeer onaangename gesprekken met Expert Purmerend m.b.t. afhandeling van probleem met televisie dat op voorlaatste dag van het aflopen van de garantieperiode optreedt. Winkel verschuilt zich achter juridische muur en geeft geen enkele service. Gaat hier om klanten die al 40 jaar hier hun apparatuur kopen, juist vanwege het ondersteunen van lokale ondernemers en extra service. Koop hier niets als je op zoek bent naar service!

Dave H. 5 maanden geleden
Björn Hekke
Google Maps Logo

EXPERT Purmerend daar wordt je slechter van...... Nu Black-friday en feestdagen eraan komen wil ik alle lezers waarschuwen. Vorig jaar heb ik bij Expert Purmerend een TV en soundbar gekocht. Planning en monteurs zijn totaal niet afgestemd op grote aantal aanvragen in decembermaand. Bij de aflevering en montage is veel verkeerd gegaan. Steunbeugels hingen op verkeerde plek, onnodige gaten in de muur (beschadiging), niet professionele slordige service. Installeurs zijn niet klantgericht, het gaat alleen maar om verkopen en winst maken. Ik heb veel problemen gehad met connectie TV en soundbar, deze gaven storing. Meerdere malen naar winkel gebeld en gevraagd om oplossing. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Problemen zijn nog steeds niet opgelost. Je word letterlijk een lastige klant genoemd. Manager dreigt als je betaling niet doet terwijl producten niet werken. Ondanks dat je een groot bedrag uitgeeft aan mooie nieuwe spullen en bewust kiest voor een bedrijf met medewerker die kennis hebben en service (ophangen en installeren van apparatuur) bieden. Deze belofte maken ze niet waar (service, garantie, compensatie). Tot slot nog dubbel betalen voor servicekosten terwijl zij fouten maken. Ik wacht nog steeds op antwoord voor de afhandeling van mijn klacht. Inmiddels zelf een hoop TV problemen opgelost (internet en vrienden helpen enorm). Samengevat; Ik raad iedereen Expert Purmerend af. Ik wordt nog boos en mn hartslag stijgt nu ik dit bericht schrijf. Mocht deze review verwijderd worden nog even een kopie op mijn Facebook pagina gezet.

Björn Hekke 6 maanden geleden
Expert

Alle Expert elektronica winkels

Expert is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Benieuwd naar andere Expert elektronica winkels in Nederland? Expert heeft in totaal 127 vestigingen waaronder deze in Purmerend (Binnenstad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Expert lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Expert elektronica winkels
Expert Dronten
Expert Huizen
Expert Surhuisterveen
Expert Venray
Expert Ben Van Dijk Uden
Expert Wieringerwerf
Expert Asten
Expert Breukelen
Expert Deurne
Expert Houten
Expert
EXPERT ZUTPHEN
Expert Almelo
Expert Dronten
Expert Ermelo
Expert Lochem
Expert Uithuizen
Expert Larmoyeur Winschoten
City Guide

Wat te doen in Purmerend

Benieuwd wat je naast Expert Purmerend nog meer in of rondom Purmerend (Binnenstad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad.