Expert Uithoorn map

Expert Uithoorn

7.8 · 72 recensies

Admiraal Tromplaan 65-67, Uithoorn

Expert Uithoorn
Expert Uithoorn Expert Uithoorn
Expert Uithoorn Expert Uithoorn
Expert Uithoorn

Over Expert

Expert Uithoorn is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Aan de Admiraal Tromplaan 65-67 in het gebied 'Thamerdal' in Uithoorn ligt Expert Uithoorn. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 72 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Expert Uithoorn accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 9 locaties in Uithoorn waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Thamerdal hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

H Dekker
Google Maps Logo

Bij Expert Uithoorn een mooie Siemens wasmachine en Bosch wasdroger gekocht. Van goede info voorzien. Eigenaar denkt goed mee met de wensen van de klant. Is keurig afgeleverd en aangesloten. Erg tevreden.

H Dekker 4 maanden geleden
Ad van Ommeren
Google Maps Logo

Wordt daar altijd goed geholpen.

Ad van Ommeren 7 maanden geleden
Frank Verburg
Google Maps Logo

Goede informatie in de winkel. Keurige aflevering, installatie en uitleg.

Frank Verburg 9 maanden geleden
anthony verpoorten
Google Maps Logo

zoals altijd prima service. Binnen 5 dagen inbouw koel/vriescominatie opgemeten, besteld en geïnstalleerd . Top!

anthony verpoorten 1 jaar geleden
Edwin S
Google Maps Logo

Ik koop een Usb stick in de aanbieding aanbieding was al voorbij bijkt nu bij aankoop. Ding een 5a6 weken geleden gekocht en gisteren gebruikt althans dat dacht ik computer herkent de stick niet ook mijn macbook zegt niks. Wel het bekende 'pling' geluid van window's maar verder niks. Terug hij kijken ( nieuwe eigenaar expert) vraagt niks over hoe of wat zegt en laat zien in zijn eigen lc( oudding ). Dat hij werkt zie ik verder niet nagedacht thuis weer geprobeerd niks. Het gaat mij om de manier en service niet om die 13 euro ,jehoort de klant te vragen waar hij mee gaat werken. Het usb stikje is een oud rot ding met Usb 2.0 terwijl windows al jaren 3.0 hanteerd dat is het issiue maar daar vraagt die meneer niet naar . Sinds rob weg is ga ik daar nooit meer heen . Waardeloze hulp.

Edwin S 1 jaar geleden
Expert

Alle Expert elektronica winkels

Expert is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Benieuwd naar andere Expert elektronica winkels in Nederland? Expert heeft in totaal 127 vestigingen waaronder deze in Uithoorn (Thamerdal) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Expert lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Expert elektronica winkels
Expert Drunen
Expert Dokkum
Expert Doornenbal Nijverdal
Expert Steenwijk
Expert Zuidzande
Expert Wijchen
Expert Beuningen
Expert Drachten
Expert Nuenen
Expert Rheden
Expert Vroomshoop
Expert Ter Apel
Expert Huizen
Expert Hillegom
Expert Hengelo (Gelderland)
Expert Haarlem Cronje
Expert van Geel
Expert
City Guide

Wat te doen in Uithoorn

Benieuwd wat je naast Expert Uithoorn nog meer in of rondom Uithoorn (Thamerdal) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Thamerdal.