Expert Wieringerwerf map

Expert Wieringerwerf

9.2 ยท 126 recensies

Omtaplein 4, Wieringerwerf

Expert Wieringerwerf
Expert Wieringerwerf Expert Wieringerwerf
Expert Wieringerwerf Expert Wieringerwerf
Expert Wieringerwerf

Over Expert

Expert Wieringerwerf is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Aan de Omtaplein 4 in het gebied 'Wieringerwerf Centrum' in Wieringerwerf ligt Expert Wieringerwerf. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 126 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Expert Wieringerwerf accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 5 locaties in Wieringerwerf waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wieringerwerf Centrum hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bardyshares
Google Maps Logo

Zoals altijd weer prima geholpen. Personeel denkt met je mee om tot een juiste keuze te komen.

Bardyshares 2 maanden geleden
hasker kroon
Google Maps Logo

Zeer prettige winkel met uitstekende service en personeel.

hasker kroon 2 maanden geleden
Monique Bergsma - Klaassens
Google Maps Logo

De verkopers van Expert in Wieringerwerf zijn klantvriendelijk. Expert W'werf heeft een uitstekende service met goede kwaliteitsproducten. We kopen al jaren bij de Expert in Wieringerwerf. Daarbij is het prettig om de lokale economie te steunen. We zijn zeer tevreden en zeggen het voort!

Monique Bergsma - Klaassens 2 maanden geleden
Jack Nouwt
Google Maps Logo

Altijd netjes geholpen,ook tijdens Corona tijd. Keurig afstand en toch perfecte uitleg en advies.KLASSE.

Jack Nouwt 4 maanden geleden
Martien Van De Velde
Google Maps Logo

Je wordt vriendelijk en netjes tewoord gestaan en keurig geholpen alles tegen een redelijke prijs van de spullen .....

Martien Van De Velde 6 maanden geleden
Laura De Jong
Google Maps Logo

Nare winkel,2 x wat gekocht wasmachine stuk binnen garantie 3x zelf monteur moeten laten komen,ze deden er niets mee,Samsung stofzuiger gekocht na een jaar stuk binnen garantie 3x weg geweest bijna 8 maanden binnen 8 weken deedt ie helemaal niets meer,4 maanden weg geweest,Samsung hun terug betaald op 8 april nou ik wacht nog steeds op mijn geld,en de service,naja dan moet je maar een Mercedes kopen i.p.v een volvo,ze zijn niet bepaald klantvriendelijk niks word netjes opgelost,en brutaal zodra het gaat over kapotte witgoed of huishoudt apparatuur,want dan moet je 600 meer uitgeven dan heb je geen probleem,let wel zij hadden na de 3x al een nieuwe moeten geven of geld terug,ook dat is geweigerd nu weet iedereen dat Samsung een goed merk is maar volgens hun is het een volvo en moet je voor Mercedes gaan dat is een dyson of Bosch en meteen 100den euro's duurder.....ik raadt niemand aan om daar tekopen,ik heb al meerdere klachten gehoord...

Laura De Jong 11 maanden geleden
Expert

Alle Expert elektronica winkels

Expert is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Benieuwd naar andere Expert elektronica winkels in Nederland? Expert heeft in totaal 127 vestigingen waaronder deze in Wieringerwerf (Wieringerwerf Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Expert lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Expert elektronica winkels
Expert Bodegraven
Expert Baak - Eliesen Electro
Expert Dronten
Expert Delfzijl
Expert Nuenen
Frits van Enk Expert
Expert Culemborg
Expert Landgraaf
Expert Krimpen
Expert Kaatsheuvel
Expert Naaldwijk
EXPERT ZUTPHEN
Expert Klazienaveen
Expert Ommen
Expert St. Anna Parochie
Expert Purmerend
Expert Zwolle
Frits van Enk Expert
City Guide

Wat te doen in Wieringerwerf

Benieuwd wat je naast Expert Wieringerwerf nog meer in of rondom Wieringerwerf (Wieringerwerf Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Wieringerwerf Centrum.