Expert Winkel Diemen

Expert Winkel

Bij Expert Winkel gelegen aan de Diemerplein 142 in Diemen kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Expert Winkel

Diemerplein 142 in Diemen

Betalen met creditcards bij Expert Winkel in Diemen

In Diemen aan de Diemerplein 142 bevindt zich Expert Winkel. Bij Expert Winkel kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel scoort Expert Winkel een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Expert Winkel

Voor de actuele openingstijden van Expert Winkel in Diemen raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Expert Winkel nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Stad

Diemen

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 416 4499
Expert Winkel Diemen
Expert Winkel Diemen
Expert Winkel Diemen

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Expert Winkel?

Expert Winkel krijgt een beoordeling van 7.4/10 gebasseerd op 104 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik had een stofzuiger besteld, deze zou 2 dagen later aankomen. 2 dagen later niets gehoord dus maar bellen en het zou de volgende dag bezorgd worden. Vervolgens is de bestelling ook die dag niet aangekomen. Zondag en maandag was de winkel dicht en dus viel er geen contact te maken met de winkel. Dinsdag gebeld en naar aanleiding daarvan is de stofzuiger toen pas op de post gedaan. Als klap op de vuurpijl bleek daarna dat ze het verkeerde adres op het pakketje hebben gezet en dat we het pakketje zelf nog in de buurt moesten zoeken. Een hele vervelende ervaring.

Lees verder

1/5

Ik had bij deze winkel telefoon besteld voor de verjaardag van mijn oma. Ik kreeg per e-mail bevestiging dat de telefoons binnen vier dagen zouden worden bezorgd. Na een week later nog niets te hebben ontvangen heb ik gebeld: de telefoons zouden dezelfde dag nog worden verstuurd. Weer een week later: nog altijd geen telefoons. Opnieuw gebeld. Toen werd medegedeeld dat de telefoons binnen een week (te laat voor oma's verjaardag) zouden worden bezorgd. Ik heb daarop mijn bestelling geannuleerd. Daarvan kreeg ik geen bevestiging en het geld heb ik nog niet terug ontvangen. Geen betrouwbare zaak, slechte service.

Lees verder

1/5

Vriezer gekocht keurig bezorgd tijdens de koop gevraagd over bezorg kosten aar 1e etage gratis levering werd mij verteld tijdens de aankoop. Op de offerte stond ook duidelijk vermeld leveren op 1e etage. Wat bleek ik moest €39.95 betalen voor bezorg en aansluitkosten terwijl de vriezer de eerste 4 uur niet aangesloten mocht worden. Dus al met al een vreemde zaak.

Lees verder

4/5

ik heb mijn Denon Dab 41 net nog geen 4 jaar oud aangeboden aan de deze Expert winkel in Diemen waar ik dit apparaat ook heb gekocht. Radio gedeelte deed het niet meer. Apparaat zal worden opgestuurd waarbij automatisch volgens de afgifte reparatie bon eerst een prijsopgave zal volgen als de reparatie meer dan 0,00 euro wordt. Dan krijg ik een mail van Expert dat het apparaat is gemaakt en dat de kosten 0,00 euro zijn. Als ik in de winkel kom krijg ik doodleuk een nota van bijna 180,00 euro aangeboden. Oh heeft de reparateur niet gebeld ? Wij gaan bellen met de reparateur. Ik bel u a,s, dinsdag. Vandaag heeft de medewerker mij inderdaad gebeld. Denon zegt ja foutje voor het niet contact opnemen maar ja apparaat is 4 jaar dus doen we er verder niks mee volgens medewerker expert.Ook geen coulance .Expert zegt dus verder ook niks te kunnen te kunnen. Dus ook Expert waar ik overigens een aantal; jaren ook nog een televisie heb gekocht, doen ook geen enkele poging tot coulance. Oh ja het mailtje van Expert waarin staat dat de reparatie 0,00 euro bedraagt was ook een foutje. Blijk dat dit bedrijf Expert is in het maken van foutjes maar voor het overige is de service 0,00.

Lees verder

1/5

Ik heb een nieuwe was-/droog combinatie besteld, op dinsdag middag. Donderdag zou deze geleverd worden, woensdag zou er vooraf contact zijn over het bezorg moment. Alhoewel ik er 2 maal zelf achteraan gebeld heb, heb ik mijn machine op vrijdag geleverd gekregen. Volgens degene die deze in ontvangst heegt genomen, was de service voor het aansluiten top!

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Expert Winkel?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Expert Winkel, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Diemen

Benieuwd wat je naast Expert Winkel nog meer in of rondom Diemen kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Diemen.

Parfumerie Douglas Diemen Verzorging

Parfumerie Douglas

Diemerplein 120

HEMA Diemen Warenhuis

HEMA

Diemerplein 68

Pearle Opticiens Diemen Diemen Opticien

Pearle Opticiens Diemen

Diemerplein 50

vanHaren Schoenen Diemen Mode

vanHaren Schoenen

Diemerplein 88-90-92

Hans Anders Opticien Diemen Diemen Opticien

Hans Anders Opticien Diemen

Ouddiemerlaan 191

Blokker Diemen Diemen Woonwinkel

Blokker Diemen

Diemerplein 152

Kruidvat Diemen Drogisterij

Kruidvat

Diemerplein 96

Papa John's Pizza Amsterdam Fastfood

Papa John's Pizza

Diemerplein 178

Andere Expert elektronica winkels in Nederland

Benieuwd naar andere Expert elektronica winkels in Nederland? Expert heeft in totaal 127 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Expert Winkel toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle elektronica winkels van Expert te vinden.

Bekijk alle Expert elektronica winkels
Expert Asten Asten Elektronicawinkel
Expert Assen Assen Elektronicawinkel
Expert Apeldoorn Apeldoorn Elektronicawinkel
Expert Amsterdam Amsterdam Elektronicawinkel