Expert Winkel map

Expert Winkel

7.8 ยท 155 recensies

Diemerplein 142, Diemen

Expert Winkel
Expert Winkel Expert Winkel
Expert Winkel Expert Winkel
Expert Winkel

Over Expert

Expert Winkel is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Aan de Diemerplein 142 in het gebied 'Ruimzicht West' in Diemen ligt Expert Winkel. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 155 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Expert Winkel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 14 locaties in Diemen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Ruimzicht West hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Rene Klomp
Google Maps Logo

Pas een Bosch wasmachine aangeschaft bij Expert Diemen, goede service, goede informatie, en goede bezorg en installatie service! Zeer tevreden!

Rene Klomp 2 weken geleden
Ebo Biginski
Google Maps Logo

Online bestelling liep niet helemaal goed. Paar keer contact gehad met Dean die zijn uiterste best heeft gedaan om het in orde te krijgen, wat ook gelukt is. Levering dus traag, service uitstekend.

Ebo Biginski 2 weken geleden
Adem Karademir
Google Maps Logo

Afgelopen week een baardtrimmer bij Expert besteld (type Wahl LITHIUM ION+ STAINLESS STEEL). Tijdens het openmaken deze ochtend, zag ik aan de binnenzijde van de verpakking haartjes in de doos. Bij het loskoppelen van de mesjes van de trimmer, bleek deze vol te zitten met haartjes. Met andere woorden: ik heb een gebruikte baardtrimmer ontvangen. Bij het retour ontvangen van dit product, had Expert eenvoudig kunnen controleren of dit product gebruikt was. Vervolgens probeer ik telefonisch contact met Expert Diemen te krijgen (die het product heeft geleverd), maar -as we speak- zit ik al 22 minuten in de wacht. Mijn afdronk is dan ook bijzonder negatief. Expert? Eens en nooit weer!

Adem Karademir 1 maand geleden
Paul-Jan Kolk
Google Maps Logo

Zeer goed geholpen , de bedrijfsleider kwam zelf helpen om de inbouwkoelkast te plaatsen.

Paul-Jan Kolk 1 maand geleden
Marijke de Jong
Google Maps Logo

Installatie AEG RDS424E1AW koelkast met plaatsing deur links verliep door twee zeer deskundige en eveneens zeer vriendelijke heren goed en prettig. Klantvriendelijke zaak, goede informatie en behulpzaam. De koelkast is mooi, praktisch ingedeeld, energiezuinig, heeft veel ruimte, grote groentelade en is praktisch geluidloos. Blij mee. Een aanrader! Tevens maakt Expert ouderwetse service nog waar.

Marijke de Jong 2 maanden geleden
Expert

Alle Expert elektronica winkels

Expert is een winkelketen waar je terecht kan je voor je televisie, audio, computers, witgoed en nog vele andere consumentenelectronica.

Benieuwd naar andere Expert elektronica winkels in Nederland? Expert heeft in totaal 127 vestigingen waaronder deze in Diemen (Ruimzicht West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Expert lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Expert elektronica winkels
Expert L. E. C. B.V.
Expert Harderwijk
Expert IJmuiden
Expert Soest
Expert Hooymans Velddriel
Expert Wageningen
Expert Amsterdam
Expert Beuningen
Expert Ermelo
Expert Haren
Expert Haaksbergen
Expert Rheden
Expert Winkel
Expert Horst
Expert Hengelo (Gelderland)
Expert Hardinxveld-Giessendam
Expert Hooymans Velddriel
Expert Wieringerwerf
City Guide

Wat te doen in Diemen

Benieuwd wat je naast Expert Winkel nog meer in of rondom Diemen (Ruimzicht West) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Ruimzicht West.