Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events map

Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events

9.2 · 125 recensies

NDSM-Plein 78, Amsterdam

Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events
Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events
Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events
Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events

Over deze locatie

Aan de NDSM-Plein 78 in het gebied 'NDSM terrein' in Amsterdam ligt Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 125 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied NDSM terrein hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events

Overnacht en boek je hotelkamer bij Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Sjaar Bruggeman
Google Maps Logo

Op mijn verjaardag geslapen in de Mystique suite. De hele ervaring in de kraan incl. en het fenomenale uitzicht over de stad vanuit de suite maakte het een een zeer bijzondere en onvergetelijke ervaring. Ga zeker nog een keer terug!!

Sjaar Bruggeman 3 maanden geleden
M. Span
Google Maps Logo

Gewoon gaaf hotel.

M. Span 4 maanden geleden
Hossein alemanaf
Google Maps Logo

Heel slechte ervaring gehad nooit meer hier echt nooit geen geld waard

Hossein alemanaf 4 maanden geleden
Gitta van Driel
Google Maps Logo

+ mooi uitzicht + sfeervol ingericht Maar verder bleek bij aankomst de jacuzzi kapot te zijn, dus geen gebruik van kunnen maken. De SONOS muziekboxjes deden het vaker niet dan wel. Tv deed het niet. Geen rondleiding of uitleg gekregen bij aankomst, dus zelf overal achteraan moeten bellen (Bijv hoe het in z’n werk gaat met ontbijt en of er een flessenopener gebracht kon worden). In de nacht veel geluid overlast van muziek en geschreeuw van de bovenburen. Al met al een bijzondere plek en ervaring, maar zeker niet zo veel geld waard.

Gitta van Driel 7 maanden geleden
Klaas Nobel
Google Maps Logo

Geweldige ervaring. Leuke mensen die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. TOP

Klaas Nobel 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events

Goed nieuws! Bij Faralda Crane Hotel, Corporate & Music Events in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.