FG Food Labs Rotterdam

FG Food Labs

Bij FG Food Labs gelegen aan de Katshoek 41 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

FG Food Labs is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

FG Food Labs

Katshoek 41 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij FG Food Labs in Rotterdam

In Rotterdam aan de Katshoek 41 bevindt zich FG Food Labs. Bij FG Food Labs kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort FG Food Labs een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij FG Food Labs

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij FG Food Labs. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 425 0520
Routebeschrijving
FG Food Labs Rotterdam
FG Food Labs Rotterdam
FG Food Labs Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over FG Food Labs?

FG Food Labs wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 419 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijne sfeer, netjes ontvangen. We werden geholpen door een jongen uit Estland. Super aardige kerel, weet veel van wijnen en duidelijk in Zijn expertise. Eten wAs bezonder, vernieuwend en uitdagend .

Lees verder

5/5

Op mijn verjaardag nam mijn vriend mij mee naar het restaurant FG Food Labs. Van te voren bij de reservering mijn allergieën vermeld. Daarna werd mijn vriend nog gebeld over de allergieën en heeft dit bevestigd. Toen wij aankwamen bij het restaurant vroegen ze het nogmaals. Het ging allemaal een beetje raar. Daarnaast heb ik dus in de amuze iets gegeten waar ik allergische voor was en in het eerste gerecht. Tijdens het tweede gerecht werd ik er echt ziek van en zijn we weg gegaan. We hebben niet hoeven betalen. Het restaurant heeft wel gebeld maar ik had verwacht dat wij er nog wel wat voor zouden krijgen. Nu een 'oké' gratis avond eten maar wel 3x moeten overgeven in de bosjes en thuis nog een keer omdat het restaurant het niet op orde had. Erg vervelend. En heel jammer van een sterrenrestaurant.

Lees verder

1/5

Eten is super. Maar comfort is wel belangrijk en naar mijn mening onder de maat. 1e ster is puur voor eten dus verdiend. Maar wel een heel duur 1 ster restaurant als je naar het gehele concept kijkt. Zeker als je aan de bar zit. Uitleg over de gerechten is af en toe niet te verstaan door het rumoer en doordat de bediening achter je staat.....dus je nek draaien continue. Ik had nog de mazzel dat er niemand naast mij zat rechts anders had ik echt geen normale bewegingsruimte gehad om mijn mes te gebruiken. Links zat ik al herhaaldelijk tegen mijn vrouw aan. Voor dat geld ga ik liever naar amarone,niven of zwetheul als ik in de regio wat lekkers wil eten.

Lees verder

3/5

Het eten tijdens de lunch is buitengewoon goed. Veel verrassende ingrediënten gecombineerd tot iets moois. Een cocktail voor €17.50 is te prijzig.

Lees verder

5/5

Mooi ingericht, en zeker ook wat speelser qua opmaak en gerechten dan bij FG Restaurant. Qua smaak doet het wel ten onder vergeleken met FG Restaurant. Bij Food Labs vond ik het lekker, maar niet uitzonderlijk. Ik heb niet het gevoel gehad van: “WOW!”, en dat had ik dus wel bij FG Restaurant. Maar goed, er zit natuurlijk wel een verschil in Michelin ster tussen beide restaurants. De bediening was niet zo stijf, dus het voelt ook meteen toegankelijker voor het publiek.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij FG Food Labs

Goed nieuws! Bij FG Food Labs in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13