FG Restaurant Rotterdam

FG Restaurant

Bij FG Restaurant gelegen aan de Katshoek 37b in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

FG Restaurant is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

FG Restaurant

Katshoek 37b in Rotterdam

Betalen met creditcards bij FG Restaurant in Rotterdam

In Rotterdam aan de Katshoek 37b bevindt zich FG Restaurant. Bij FG Restaurant kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort FG Restaurant een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij FG Restaurant

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij FG Restaurant. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 425 0520
Routebeschrijving
FG Restaurant Rotterdam
FG Restaurant Rotterdam
FG Restaurant Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over FG Restaurant?

FG Restaurant wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 314 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Al een aantal keer in het restaurant gegeten (toen het nog aan de Lloydstraat zat) en een aantal keer bij FG Food Labs. Wat een smaakbeleving! Met heerlijke bijpassende wijnen. Mijn meest waanzinnig leuke ervaring is van een aantal jaar geleden. Een champagne proeverij van champagnehuis Geoffroy bij FG Food Labs. Echt om nooit meer te vergeten. Nu tijdens deze corona periode bieden ze een take-away menu aan. Gisteren afgehaald en heerlijk van gegeten. Ik raad het take-away menu zeker aan! Maar hopelijk kunnen de restaurants weer snel open, want er gaat toch niets boven de hele eetbeleving in het restaurant zelf.

Lees verder

5/5

Mooi en gezellig ingericht vriendelijk personeel ,kortom helemaal super

Lees verder

5/5

Take away menu is niet normaal lekker , ook best ontgoocheld want ik dacht dat ik best een goede stampot maakte en een goed balletje gehakt , of draadjesvlees, maar ik kan er helemaal niks van haha

Lees verder

5/5

Vrij bizarre ervaring met FG restaurant in deze corona tijd. We hadden een reservering voor 4 personen. Natuurlijk ook €200 aanbetaald. Helaas had een van ons een snotneus en wouden we gezien de huidige maatregelen EN het risico voor het restaurant, de bediening en bezoekers graag een nieuwe datum met ze plannen. Maar helaas: de aanbetaling konden we niet meer terug krijgen, er was geen gesprek over mogelijk (bijv de helft terugkrijgen) en we waren gewoon ons geld kwijt. We konden dus ook niet gaan ivm de verkoudheidsklachten. Niet te geloven!!! Ongelofelijk klantonvriendelijk en weinig met de tijd meebewegend. Ik ga hier in ieder geval NOOIT meer eten of reserveren.

Lees verder

1/5

Wij hebben een week geleden erg genoten van de fantastische (9) gerechten. Alles klopt én wat mij (en mijn partner) erg heeft verrast is de passie waarmee de non-alcoholische cocktails werden verzorgd. Met jaloezie keek ik naar zijn cocktails, de volgende keer doe ik mee! Laat de beelden voor zich spreken en geloof me: de smaken waren uniek, passend bij de heerlijke gerechten: spot-on. De cocktail-lady is jong, maar zeer kundig. Fantastisch!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij FG Restaurant

Goed nieuws! Bij FG Restaurant in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13