Fletcher Familiehotel Paterswolde Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Bij Fletcher Familiehotel Paterswolde gelegen aan de Groningerweg 19 in Paterswolde kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Familiehotel Paterswolde is één van de 1 locaties in Paterswolde op CardMapr.

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Groningerweg 19 in Paterswolde

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Familiehotel Paterswolde in Paterswolde

In Paterswolde aan de Groningerweg 19 bevindt zich Fletcher Familiehotel Paterswolde. Bij Fletcher Familiehotel Paterswolde kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Familiehotel Paterswolde een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Familiehotel Paterswolde

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Familiehotel Paterswolde. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Paterswolde

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 309 5400
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Familiehotel Paterswolde Paterswolde
Fletcher Familiehotel Paterswolde Paterswolde
Fletcher Familiehotel Paterswolde Paterswolde

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Familiehotel Paterswolde?

Fletcher Familiehotel Paterswolde wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 729 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mooie rustige omgeving. Vlakbij het Paterswoldse meer op loopafstand. Net onder de stad Groningen. Ook lieve bediening. Niet ouderwets maar heeft iets klassieks. Hou ik van. Maar wel bijzonder slechte keuken en zeer beperkte kaart. Bij elk gerecht dat wij hadden dezelfde kleffe groente en gebakken aardappelsrukjes. Zelfs leek het erop dat het een opgewatmde hap van de vorige dag was. De botervis was weliswaar op smaak maar ook droog. In de nacht erop kwam ik tot kotsen en diarree, vanwege bedorven vis. Nou ja. I bent gewaarschuwd. We hebben de klacht gedeponeerd bij de kelner die alles opschreef en adviseerde om onze bevinding over de zeer matige keuken in het gastenboek te plaatsen. Al met al mooie kamers, mooie omgeving maar het diner slecht. Ontbijt is aangepast en voldoende.

Lees verder

5/5

Erg duur hotel voor hetgene wat je krijgt, geen druk op het water met douchen, vloerbedekking met vlekken, zwembad gesloten omdat de pomp kapot is, en ontbijt kost nog eens 15 euro pp extra! Niet voor herhaling vatbaar!

Lees verder

1/5

Zeer gedateerde kamer voor 146,- incl matig ontbijt, gastvrijheid is hier zoek. Vieze vloerbedekking door hele hotel en kamer, muffe geur op kamer, prijs/kwaliteit klopt totaal niet

Lees verder

1/5

Wij hadden via het laatste tafeltje geboekt en kregen daarom een speciaal menu. Naar mijn mening was de keuze heel triest en goedkoop. Als je aan acties mee doet prima maar geef mensen niet het gevoel dat ze beter bij de Mac Donalds hadden kunnen eten omdat het goedkoper is. Voorgerecht soep bouillon van gevogelte met stukjes kip, kip was nergens te vinden helemaal dun gesnipperd en bouillon smaakte niet lekker Ik zelf het Kerry soep van de dag smaak prima. Kopjes en schoteltjes kan echt niet dat doe je bij een lopend buffet. Kocht zelf erbij een brood met tappenade kregen wij 6 plakjes stokbrood.. Kom op een a la carte restaurant die met stokbrood aan komt serieus? Even dacht ik dat is om ons menu maar nee mensje naast ons hadden van de kaart en kregen het zelfde. Hoofdgerecht van me vriendin was goed zij ze. De mijne wist ik dat mijn vis gewoon uit de vriezer kwam en het goedkope vis was niks boeiends. Als ik hiervoor normaal 60 euro moet betalen dan kom ik nooit weer. Dessert was prima. Interieur stukken beter in restaurant dan de meeste waar ik ben geweest. Maar doe wat Ana de min punten kan echt gewoon niet.

Lees verder

3/5

Op zich een mooi hotel. Waardeloos dat het zwembad niet gerepareerd wordt. En dat dat ook niet op de website staat. Daar hadden we het hotel voor geboekt.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Familiehotel Paterswolde

Goed nieuws! Bij Fletcher Familiehotel Paterswolde in Paterswolde kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Paterswolde

Benieuwd naar andere locaties in Paterswolde waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Paterswolde zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Paterswolde
Fletcher Familiehotel Paterswolde Paterswolde Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Familiehotel Paterswolde in Paterswolde kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties