Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad Nieuwvliet

Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad

Bij Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad gelegen aan de Zouterik 2 in Nieuwvliet kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad is één van de 2 locaties in Nieuwvliet op CardMapr.

Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad

Zouterik 2 in Nieuwvliet

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad in Nieuwvliet

In Nieuwvliet aan de Zouterik 2 bevindt zich Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad. Bij Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad een 6.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Nieuwvliet

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0117 372 020
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad Nieuwvliet
Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad Nieuwvliet
Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad Nieuwvliet

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad?

Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad wordt gewaardeerd met een 3.3 gebasseerd op 440 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Alle complimenten voor het personeel. Maar verder... We hebben de badkamer niet gebruikt zat vol schimmel. In de kamer onze schoenen aangehouden, bang om wat op te lopen. Zeer prijzig. Achterstallig onderhoud alles was stuk, vitrages gescheurd en een gammele lift. Locatie is prachtig maar dit hotel kies ik nooit meer.

Lees verder

1/5

Mensen waren super vriendelijk hotel was schoon ontbijt was prima s avonds aan de bar ook prima ! Hotel aan zee wat wil je nog meer voor die prijs !

Lees verder

4/5

100 nachten per jaar in een hotel, maar dit hotel is anders. Kamers gedateerd, amper water uit de douche, slechte informatie bij receptie, veel te duur ontbijt voor wat je krijgt. Ronduit slechte staat van het gebouw. Met enige regelmaat in een fletcher hotel, maar ik kan me niet voorstellen dat de keten hiermee akkoord gaat. Plus side, het peroneel is vriendelijk

Lees verder

1/5

Fletcher Hotel in Nieuwvliet Bad ligt op perfecte locatie voor sporten aan de zee of wandelen en fietsen. Op zeer korte afstand mogelijkheid verhuur van fiets,scooter. Maar Het hotel is verouderd, kamers zijn klein, weinig tot bijna geen verlichting, weinig stopcontacten, geen ventilatie toilet badkamer. Tv verkeerde plaats gemonteerd. IS ABSOLUUT AAN RENOVATIE TOE.

Lees verder

1/5

Niets verkeerd maar toch wat afgeleefd, dringend aan vernieuwing toe,prijs te hoog voor wat het is.personeel was wel top.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad in Nieuwvliet kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Nieuwvliet

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwvliet waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwvliet zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwvliet
Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad Nieuwvliet Overnachting
Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad Nieuwvliet Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel Nieuwvliet-Bad in Nieuwvliet kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties