Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort gelegen aan de Stichtse Rotonde 11 in Amersfoort kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is één van de 6 locaties in Amersfoort op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Stichtse Rotonde 11 in Amersfoort

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort in Amersfoort

In Amersfoort aan de Stichtse Rotonde 11 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Amersfoort

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

033 467 9900
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort Amersfoort
Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort Amersfoort
Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort Amersfoort

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort?

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 892 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vanavond met mijn vrouw gegeten in het restaurant van Fletcher Amersfoort. Ik moet bekennen dat het een bittere teleurstelling was. De fles Merlotwijn die wij bestelden, was véél te warm. De serveerster vertelde ons dat de soep van de dag een mosterdsoep was. Later bleek dat, volgens een andere collega, een broccolisoep te zijn. Er werden twee borden broccolisoep aan onze tafel geserveerd, waar wij er toch echt slechts één besteld hadden. Er was dan ook maar één soeplepel bij ons neergelegd. Als hoofdgerecht namen wij beiden een biefstuk. Er werd niet gevraagd hoe wij de biefstuk gegaard wilden hebben. De aardappeltjes die erbij geserveerd werden, waren zo hard dat ze moeilijk te snijden, laat staan te kauwen waren. Gelukkig hadden we er ook frietjes bij besteld. De mayonaise werd geserveerd in een kommetje. Dat kommetje zat aan de buitenkant vol met grote klodders mayonaise. Desgevraagd werd het kommetje aan de buitenkant schoongemaakt. Toen zagen wij dat het kommetje aan dezelfde buitenkant ernstige gebruiksschade had opgelopen. Thuis zouden wij al lang afscheid hebben genomen van het kommetje. Toen het dessert. Tweemaal "dame blanche, maar dan anders". Dat klopte. De twee uitvoeringen waren inderdaad onderling verschillend. Mijn vrouw had er wèl chocoladesaus bij, ik jammergenoeg niet. Bovendien zaten de randen van deze dessertbordjes onder de slagroom of ijs van iets wat er kennelijk tegenaan gestaan/gelegen had. Al met al hadden wij een uitermate teleurstellende ervaring dit keer, met het diner in een Fletcher hotel. Dit moet belangrijk beter, is ons meerdere keren bewezen in andere Fletchervestigingen. De dames van de bediening waren erg correct in de omgang, daarvoor niks dan lof.

Lees verder

1/5

Dit hotel sprong er bij de Roadtrip "Back to Nature" boven de andere 3 hotels uit. Een nette kamer, koffie en thee op de kamer en het oogde allemaal oké. Ontbijt in Buffetform en dan bepaal je zelf wat je wilt hebben als start van de dag.....hier eindigde ook mijn positieve woordje. Bij het diner werden we naar onze tafel begeleid. Dit is het enige wat vlot verliep. Na 35 minuten werd gevraagd of we iets wilde drinken en kregen we de menukaart?? Na 10 minuten de kregen we de drankjes en werd gevraagd wat we wilde eten.......we zaten hier echt aan een tafeltje in niemandsland.... uiteindelijk kregen we na 45 minuten de hoofdgerechten........lauw....niemand die ook maar iets kwam vragen of het smaakte en of we ook iets wilde drinken......beschamend! De 2 consumpties hoefde we niet te betalen......dag 2 was iets beter maar zaten aan hetzelfde tafeltje in niemandsland...... reacties van het hotel zet ik er bij zodra ik deze binnen heb.

Lees verder

4/5

Een heel fijn Hotel met een mooie binnentuin waar je gezellig kunt zitten. Ruime nette kamers .jammer dat De bedden net wat té zacht zijn. Ontbijt en Diner waren in aangepaste vorm vanwege de corona maatregelen. Waar ze op leuke creatieve wijze mee omgegaan zijn. Wij moesten helaas ons verblijf een dag inkorten vanwege een ontstoken kies bij mijn man .... wat ik wat vreemd vond was de reactie bij het uitchecken. De receptioniste zei dat doordat ze het zo sneu vond voor ons en dat ze daarom geen omboekingskosten cq administratie kosten zouden rekenen... ??? Maat we komen hier zeker nog eens terug.

Lees verder

4/5

Aardig personeel, maar verder een behoorlijk aftands en gedateerd gebouw waarbij de muren in onze kamer echt vies waren. Zeepjes water en handdoeken waren ook erg karig voor een viersterrenhotel. Bij aankomst (keurig na de genoemde inchecktijd) bleken de kamers ook nog niet klaar te zijn, dat werd wel netjes opgelost met een gratis drankje. Al met al snappen wij niet waarom dit een viersterrenhotel is en vinden wij de prijs niet in verhouding staan tot de kwaliteit.

Lees verder

3/5

Wij hebben 2 fantastische fijne dagen en overnachtingen gehad. Fijne medewerkers, schone kamers, heerlijk diner met goed gekoelde dranken. We hebben in het bos gewandeld zelfs naar het prachtige Landgoed Den Treek en de heidevelden in Woudenberg bezocht. Schitterend, wat een prachtig gezicht als de heide in bloei staat. Ook goede fietspaden. De pyramide van Austerlitz bezocht en de mooie oude binnenstad van Amersfoort. Beste mensen bij Fletcher Amersfoort, door de ontspannende en gezellige sfeer hebben jullie ons fijne dagen bezorgd. We komen weer gauw terug naar Fletcher hotel Amersfoort.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort in Amersfoort kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amersfoort

Benieuwd naar andere locaties in Amersfoort waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amersfoort zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amersfoort
Pearle Opticiens Amersfoort Amersfoort Opticien
Hilfiger Denim Store Amersfoort Amersfoort Mode
Anna van Toor - Amersfoort Amersfoort Mode
Hans Anders Opticien Amersfoort Amersfoort Opticien
Rituals Amersfoort Verzorging

Rituals

Langestraat 8

ZARA Amersfoort Mode

ZARA

LANGESTRAAT 50 UTRECHT

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort in Amersfoort kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties