Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn Beekbergen

Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn gelegen aan de Schalterdalweg 18 in Beekbergen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn is één van de 5 locaties in Beekbergen op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn

Schalterdalweg 18 in Beekbergen

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn in Beekbergen

In Beekbergen aan de Schalterdalweg 18 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Beekbergen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

055 506 3030
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn Beekbergen
Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn Beekbergen
Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn Beekbergen

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn?

Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 756 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij zijn naar een half uur weer vertrokken. Bij aankomst al twijfels doordat het erg gedetailleerd was. Eenmaal richting kamer was de lucht niet te harden op de gang. Op de kamer was het helaas niet anders. Vochtigheid, schimmel lucht was het. Kamer was extreem klein. Nachtkastje was beschadigd, deurpost en tafel op het terras allemaal niet meer goed. Lagen op het terras nog sigaretten op de grond. Tafel stond zo scheef dat je niet eens eraan had kunnen zitten. Badkamer was schoon? Alleen zo oud en verrot ( net als de ramen ) ook daar een lucht om niet te beschrijven. De tv stond zo hoog in de kast dat je niet eens fatsoenlijk tv zou kunnen kijken zonder 2m lang te zijn of je nek te moeten breken. Wij hebben een ander hotel geboekt en zijn vertrokken. Bij het uitchecken had de receptioniste niet eens door dat we net bij haar hadden ingecheckt. Eenmaal op de computer zag ze het en vroeg; is was het allemaal wel naar wens? Waar ik op antwoorden dat de stank niet te houden was en het de kamer echt beneden maat. waarop ze ongemakkelijk lachte. Weggegooid geld dus. Voor mij nooit meer!

Lees verder

1/5

Gisteren een recensie geschreven nadat we er 1 dag waren, maar na 2 dagen ernstig behoefte voor een aanvulling. De medewerkers achter de receptie hebben er duidelijk geen zin in, erg onvriendelijk en niet behulpzaam! Vanavond wilden wij het restaurant een kans geven. Mooi weer, dus het terras op. Ik denk dat het terras het hele seizoen nog niet was geveegd. Zo vies was het. De tafels plakte van het bier van de afgelopen weken en de asbakken zaten nog vol van de vorige dagen. Het bedienend personeel had duidelijk geen behoefte om de klanten vriendelijk en enthousiast te ontvangen. Na 10 minuten opgestapt om in Beekbergen te eten!

Lees verder

1/5

Was niet erg schoon en bijwoningen wat gedateerd. Gangen hadden een oude rook geur en nu met corona is de tip om niet ontbijt inclusief te nemen. Hierdoor is de keuze erg beperkt. Om zelf je ontbijt samen te stellen moet je bijbetalen. Na de schoonmaak was het zakje in de badkamer niet vervangen en het natte vieze poetsdoekje lag nog op de stoel. Ook de bedden en kussens waren oncomfortabel. Voor 222 euro voor 2 nachten was het prima, er was dan ook niet veel keus meer.

Lees verder

2/5

Bij aankomst was de kamer nog niet klaar. Kamer stonk naar rook. Kamer was ook niet schoon. Laten we zeggen dat de schoonmaak het bed heeft verschoont (hopelijk) en verder heeft staan roken. Qua inrichting was het wat gedateerd. Ontvangst had wat meer enthousiaster gemogen. Dame was kwam niet onvriendelijk over maar was nou ook niet echt geïnteresseerd. Ontbijt was prima. Het hotel als geheel is wel aan een opknapbeurt toe. Vieze en bevlekte vloerbedekking, gebladerde verf kapotte lampen doet een beetje denken aan een louche hotel in een achterbuurt. Ik raad eerder een hotel in de buurt aan ook van Fletcher dan dat ik nog terug ga naar deze.

Lees verder

2/5

Leuk hotel met buiten zwembad, wij hadden een kamer met terras. Dat was vzv een zitje en konden rustig buiten zitten. Hoewel 't verouderd is, heb ik mij daar niet aan gestoord. Het was schoon. Zwembad buiten ook erg fijn, klein maar met weinig mensen te doen. Best goed gegeten. Het absolute minpunt is het personeel, we moesten lang wachten om te bestellen en zo ook op eten. Totaal geen passie of gastvrijheid wat je hoort uit te stralen. Als je dat niet stoort is dit hotel gewoon prima. Bovendien mooie locatie als uitvalsbasis vd omgeving

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn in Beekbergen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Beekbergen

Benieuwd naar andere locaties in Beekbergen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Beekbergen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Beekbergen
Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos Beekbergen Overnachting
Spelderholt Beekbergen Overnachting

Spelderholt

Spelderholt

Landal Heideheuvel Beekbergen Overnachting

Landal Heideheuvel

Hoge Bergweg 30

Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn Beekbergen Overnachting
Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg Beekbergen Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn in Beekbergen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties