Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos Noorbeek

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos gelegen aan de Bovenstraat 17 in Noorbeek kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos is één van de 2 locaties in Noorbeek op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos

Bovenstraat 17 in Noorbeek

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos in Noorbeek

In Noorbeek aan de Bovenstraat 17 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos een 6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Noorbeek

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

043 457 1338
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos Noorbeek
Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos Noorbeek
Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos Noorbeek

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos?

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos wordt gewaardeerd met een 3 gebasseerd op 315 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Nog nooit zo’n slechte ervaring in een hotel gehad. Kwamen inchecken en hebben 10 minuten voor de receptie moeten wachten omdat de medewerker nog een reservering af moest maken. In de kamer aangekomen was het bed compleet doorgelegen. Toen ik het ging aangeven bij de receptie kreeg ik te horen ‘Ja maar je blijft toch maar 1 nacht?’ Ik stond versteld. Ik betaal toch ook gewoon om fatsoenlijk te overnachten al is het maar 1 nacht. Geen goede ervaring gehad.

Lees verder

1/5

Basic hotel. Enigszins gedateerd hotel. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Dus geen hoge verwachtingen hebben, maar dat is de prijs dan ook naar.

Lees verder

3/5

Hoewel anderen aangeven dat het allemaal wat gedateerd is vind ik dit juist wel prettig. Niet alles gelikt... Vriendelijke bediening, voortreffelijk eten en goede bedden. Top ligging voor uitgangspunt om te fietsen. Spierkracht of ondersteuning is noodzakelijk.

Lees verder

4/5

Vanavond hier gegeten. We hadden een bon en daarom de mogelijkheid om te kiezen uit enkele (en eigenlijk vrij weinig) gerechten uit een keuzemenu. Klein minpuntje was dat, toen we wilden bestellen, we eigenlijk wilden gaan voor de Fletcher burger, maar op dit moment werd ons verteld dat deze niet geleverd was en dat we in plaats daarvan konden kiezen voor een schnitzel. Dit hadden ze op zijn minst ook al kunnen melden bij het aanreiken van de menukaart. Hoe dan ook, het eten heeft ons gesmaakt maar was wel enigzins eenvoudig.

Lees verder

3/5

Het is allemaal wel netjes, maar over de top. Granol op de muren, smalle gangen, steile trappen. Hotel moet nodig opgeknapt worden. Wij boekten zo'n Fletcher aanbieding en we kregen de slechtste, lawaaiige kamer aan de nogal drukke weg. Ontbijt (Coronatijd) was ver onder de maat voor de prijs. Wij doen echt géén Fletcheraanbiedingen meer.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos in Noorbeek kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Noorbeek

Benieuwd naar andere locaties in Noorbeek waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Noorbeek zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Noorbeek
Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos Noorbeek Overnachting
Landal De Waufsberg Noorbeek Overnachting

Landal De Waufsberg

Hoogcruts 14 B

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos in Noorbeek kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties